Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 537
  • 765
  •   1
Отговори
# 375
Как така Радиес на слепоочията?!!???!! Той се слага само средна и долна част на лицето.

# 376
Как така Радиес на слепоочията?!!???!! Той се слага само средна и долна част на лицето.
При мен филърът, който ми сложиха там е Елансе.

# 377
Както неведнъж съм казвала-Радиеса е чуден, зависи къде и как се инжектира.
При мен сложиха около ушите и слепоочието, особено това около ушите беше... Баал. Ефект точно телевизор.
Колко време мина докато Ви се разгради този филър? Радиес също е колагеностимулиращ като Елансе. Елансе е много рекламиран като такъв, който не задържа течности и не създава обем, затова се навих да го сложа. Но при мен определено създаде обем, повече от колкото трябваше. Може би трябваше да ми сложат само една ампула на цялото лице, а не 3 и тогава нямаше да имам този резултат, но като се доверих сляпо на дерматоложката, сега ще си нося последствията. Проблемът е, че до момента не мърда, стои си така, не се разгражда и не намалява обема си. Този филър е с трайност две години, за това мисля да направя опит да го разградя.

# 378
Ох, изплаших се чак.Уж четох внимателно.
Аз с Радиес обеми не съм имала и няколко лекари, които съм питала, са на мнение, че именно той е подходящ за моето лице.

# 379
Аз мисля, че колагенстимулиращ не може да се разгражда. Колко време е минало от процедурата? Вероятно имате отток още

Сложиха ми го през месец март 2024 г., на 42 години съм и това ми първият филър който съм слагала. Уж този филър не създавал обем, затова се съгласих на тази процедура. В началото наистина нямаше обем и беше добре, но след 3-4 месеца направо подпухнах и се обезформих, изобщо не се харесвам, а трайността му е 2 години. Може би при мен не се получиха нещата или организмът ми не приема този филър, или ми сложиха повече количество отколкото имах нужда, не знам точно каква е причината. С широко лице съм, нямам бръчки и загуба на обем, а леко свличане на овала. Сложиха ми по половин милилитър в назолабиалните, в скулите и слепоочието. В назолабиалните се получи добре, с изключение на това, че от едната страна след поставянето на филъра, доста се издух и получих леко уплътняване, което още си стои при напипване, но не се забелязва. Целта ми беше да имам стегнато и лифтирано лице, с каквото казват дерматолозите, че може да се постигне с поставянето на този филър, но се сдобих с по-големи бузи, особено като се усмихна, все едно съм качила доста килограми. В зоната на слепоочието изобщо не се харесвам, там направо ми загрози лицето. Чувала съм, че този филър се разгражда с ензим колагеназа, но е било по-трудно и бавно, а не еднократно и бързо както е с ензим хиалуронидаза, за това исках да знам дали някой е разграждал такъв филър.
На почти 37 години съм и слагам ботокс в гневната бръчка от може би година и половина. Обмислях мезотерапия и попитах дерматолога дали ще е подходящо за моята кожа. Понеже бюджетът ми по това перо е ограничен попитах каква ще бъде цената, колко често се прави мезо и т.н. Според лекаря ще видя за парите си по-добър ефект с филъра. Моето лице е изключително слабо и издължено, като под очите буквално нямам “месо” само кожа и кост. Такава ми е структурата, като с годините нещата естествено изглеждат по-зле и всичко е виснало надолу. Преди години бях качила няколко килограма и за пръв път имах подобие ма бузи - не беше лошо, но ако от този филър ще се подуя … Кое е по-малкото зло се питам?

# 380
Задържате ли вода?

# 381
По-скоро не или поне не обичайно ако спазвам добра хигиена на хранене и сън. Във връзка с мезотерапията чакам от Cult Beauty това

Далеч съм от идеята, че ефектът би бил сравним с този постигнат от професионална процедура, но всяко освежаване добре дошло.

# 382
Мои приятелки имат много добър ефект с Ленисна- слаби и изпити лица.За тази цел Хармоника би бил добре също.
Под очите….ммм…трябва да се подходи откъм скулите първо и после да се мисли за подплънка с друг филър, защото е деликатно.Или скунбустър.Аз слагах скунбустър и доста време стоя, може би 4г,вече има
нужда от малко запълване на едната слъзна долина, защото лицето ми не е симетрично и се променя различно.

# 383
Радиес и Елансе са много хубави, Елансе раздува малко повече, но поставени правилно правят невероятен ефект, при мен кофтия ефект дойде от слагането около ушите, ужас!!!

# 384
По-скоро не или поне не обичайно ако спазвам добра хигиена на хранене и сън. Във връзка с мезотерапията чакам от Cult Beauty това

Далеч съм от идеята, че ефектът би бил сравним с този постигнат от професионална процедура, но всяко освежаване добре дошло.

Каква е тази система, инжекционно ли е?

# 385

Каква е тази система, инжекционно ли е?
Пиша от телефон и не мога да прикача линк, но общо взето серум, който се поставя във флакон с накрайник с тънки игли. На теория е по-хигиенично от ролерите с игли, тъй като накрайниците са за еднократна употреба.

# 386
Ахаа, да аз имам такова устройство. Ще чакам да дадеш отзиви, че съм решила, като родя да си направя един курс с микронидлинг вкъщи и тъкмо си търсех серуми

# 387
Мои приятелки имат много добър ефект с Ленисна- слаби и изпити лица.За тази цел Хармоника би бил добре също.

Аз също съм доволна от Ленисната,макар ,че лицето ме не е слабо и изпито.Но бавно се разгърна.След първоначалната промяна,още повдигане на контура на лицето забелязах чак на третия месец.

# 388
Всички колагеностимулиращи са така- след няколко месеца се вижда ефектът.

# 389
Всички колагеностимулиращи са така- след няколко месеца се вижда ефектът.
На мен доктора ми каза след месец.Тогава и ме викна да ме види.Даже му се оплаках ,че не виждам ефект.След три месеца вече се забелязваше по осезаемо.Ще видя колко ще се задържи.Давали го 18-24 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт