Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 43 130
  • 765
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Вчера направих ретуш при д-р Георгиевски.
Първият път си поисках обезболяващ крем и той ми постави, като каза, че с крем и без крем болката е  една и съща и в Европа вече никъде не слагали.
На ретуша не очаквах да боде, защото имах отличен резултат и не поисках обезболяващо. Той обаче обясни, че винаги намирал къде да сложи още, набоде ме доста без упойка и болката наистина беше къто първия път, дори една идея по-слаба.
Казах му, че се притеснявам от падане на клепача, а той категорично ми отговори, че няма да падне.
Според мен е много, много добър лекар, знае какво прави, така че не се притеснявайте относно болка, падане на клепач и т.н.
Само мога да съжалавям, че не съм му се доверила по-рано /нямам отвратителните пачи крак и гневна, а хоризонталните са много дискретни/ и съм си ходила сбръчкана.

Благодаря за хубавата тема, за полезните постове!
Иначе нямаше да се реша.

# 736
Първият път си поисках обезболяващ крем и той ми постави, като каза, че с крем и без крем болката е  една и съща и в Европа вече никъде не слагали.
На ретуша не очаквах да боде, защото имах отличен резултат и не поисках обезболяващо. Той обаче обясни, че винаги намирал къде да сложи още, набоде ме доста без упойка и болката наистина беше къто първия път, дори една идея по-слаба.
Казах му, че се притеснявам от падане на клепача, а той категорично ми отговори, че няма да падне.
Според мен е много, много добър лекар, знае какво прави, така че не се притеснявайте относно болка, падане на клепач и т.н.
Само мога да съжалавям, че не съм му се доверила по-рано /нямам отвратителните пачи крак и гневна, а хоризонталните са много дискретни/ и съм си ходила сбръчкана.

Благодаря за хубавата тема, за полезните постове!
Иначе нямаше да се реша.
Страхотно е, че сте доволна и от резултата и най-вече доверието към лекаря! Супер обратна връзка!
Искам да попитам как става запазването на час при него, много ли се чака(тъй като ще бъде свързано с пътуване от друг град). И каква е цената, която платихте за вашия ботокс, предполагам в три зони е нанесен?

# 737
Здравейте, вчера си поставих Jalupro young eye при д-р Георгиевски, бях се наплашила от всички коментари за това как не обезболявал и тн., в случая ми сложи крем, подържа го малко и започнахме. Честно казано за моя праг не беше кой знае колко болезнено, боли си, но не нещо кой знае какво, още повече, че е супер бързо и болката веднага отшумява. Препоръча ми да си направя микроиндлинг и тъй като сега и без това има намаление, ще си закупя, но можете ли да ми препоръчате при кого да си запиша час? Забравих да го питам дали той я извършва процедурата

# 738
Само мога да съжалавям, че не съм му се
Страхотно е, че сте доволна и от резултата и най-вече доверието към лекаря! Супер обратна връзка!
Искам да попитам как става запазването на час при него, много ли се чака(тъй като ще бъде свързано с пътуване от друг град). И каква е цената, която платихте за вашия ботокс, предполагам в три зони е нанесен?
[/quot
Графиците на лекарите в Дерма акт излизат на двадесето число. Звъните и питате за кога могат да Ви дадат час. Колкото по-рано звъннете, толкова по-голям е шансът да Ви вместят.

# 739
Е все пак е напълно възможно д-р Георгиевски да хвърля по едно око в Бг мамаТА  Laughing
Прекрасен лекар е и най-вече страхотно работи. Задобрял е много през годините и се развива.

Хубаво е да има обезболяващо или поне да се предлага.
Само това му беше кусурът Simple Smile

# 740
  • София

На 43 страница имам снимки преди и след на гневна бръчка, може да погледнете.
Иначе записах по тел. някъде за след 20 дни.
650 лв. е за три зони, ретуш не се заплаща.

# 741

На 43 страница имам снимки преди и след на гневна бръчка, може да погледнете.
Иначе записах по тел. някъде за след 20 дни.
650 лв. е за три зони, ретуш не се заплаща.
Супер, изглежда при вас! Благодаря за информацията! Значи ще се обядя да си запазя.

# 742
650 лева ли е вече за три зони? Преди не беше ли 600? Цените се покачват, а ботоксът все по-малко държи. 😀

# 743
Точно затова казах, че
при паднал клепач в изходно положение, е много трудно да се направи корекция с ботокс, а обикновено става една идея по-голяма птозата .И не зависи от лекаря.Има един момент, в който ботоксът не може нищо да направи за отваряне на окото, да може леко да повдигне веждата в края, но това няма да се види на клепача, а при мен вдигането на края води до падане на началото и пак прихлупва.
При един и същи лекар имам добри и кофти резултати.
Така че
дамите със сериозно паднали клепачи- не се надявайте на чудо.Ползвайте си ботокс за бръчките, но няма да имаме очи на кошута след него.

# 744
Точно затова казах, че
при паднал клепач в изходно положение, е много трудно да се направи корекция с ботокс, а обикновено става една идея по-голяма птозата .И не зависи от лекаря.Има един момент, в който ботоксът не може нищо да направи за отваряне на окото, да може леко да повдигне веждата в края, но това няма да се види на клепача, а при мен вдигането на края води до падане на началото и пак прихлупва.
При един и същи лекар имам добри и кофти резултати.
Така че
дамите със сериозно паднали клепачи- не се надявайте на чудо.Ползвайте си ботокс за бръчките, но няма да имаме очи на кошута след него.
То никой не очаква очи на кошута, но едва ли искаме допълнително падане на вече падналия клепач Disappointed
Аз лично се притеснявам какъв ще е ефекта при моите...Бих се радвала да спре мимическото повдигане при веждата, която правя, но но не ми е фикс идея да ми стане гладко челото.. Знам, че вече няма как, но и не търся този ефект. Искам просто омекотяване на вдлъбнатините.
Това е снимка с видими всички налични бръчки на челото при смръщено състояние, срещу слънцето.
Скрит текст:

# 745
На мелото най-вероятно няма да се изгладят напълно , не знма защо толкова време отлагате , не е болезнена процедурата .

# 746
Докато не опиташ няма как да разбереш.

# 747
На мелото най-вероятно няма да се изгладят напълно , не знма защо толкова време отлагате , не е болезнена процедурата .
Аз отлагам, поради хормонален дисбаланс, репродуктивни причини,  хипофункция и имам съмнения, че са подходящи по едно и също време с лечението. 
А и честно да си призная, бръчките започнаха да ме дразнят от миналата година някъде..
Не търся тотално изглаждане, което никога не съм имала, дори и на 20 г.

# 748

[/quote]

Аз запазих час много лесно, имаше възможност дори да избирам. В момента имат намаление на тази процедура и трите зони са 500лв. Опция има и да заплатите до 09.02., а да ползвате до 09.03.

# 749
Цените се покачват, нормално е, но все пак няма кой знае какви разлики. Относно това колко държи ботоксът, при мен последният път държа около 5-6 месеца, като на 4тия още изглеждаше перфектно. Сега съм от май 2024 без ботокс и положението е много, много добре. Не мога да преценя дали ботоксът още ме държи или просто от годините поставяне, вече мускулът е отслабнал, но не правя сериозни мимика и съответно, ми стават съвсем малки линийки на челото и малко около очите, като ми е по-суха кожата. Веждите ми пак са си много добре вдигнати. Но като цяло - съм си гладка, ще видим как ще е след 4-5 месеца, като мога пак да сложа.
Иначе, преди бременността, пак ме държа и сложих някъде на 5тия месец, можеше и повече да издържа. Като цяло, за мен е до организъм и моментното му състояние, не е до техниката на лекаря или заради слухове, че в Дерма акт ботоксът не държи Grin

Сега с това Jalupro ме изкушавате. Какъв ефект дава?

На мен сега от бременността лицето ми е много приятно plumped и се надявам да си остане така, а не да се свие и увисне изведнъж Grin Но вече, в зависимост от това какво има нужда, като спра да кърмя, ще направим освежаване. Дано да няма щети Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт