Отговори
# 585
# 586
И двамата са харесали фрага! Това не се е случвало скоро! 🤘

Май това е фотошоп, на мен не ми излиза да са го харесали

# 587
  • София
Това не е ли, че са общи последователи?

Тъкмо влязох и проверих, акаунтът на сериала все още следва актьорът, който играе Латиф. Отследвал е другите от този сезон, които вече не участват. Ще има нещо там с този герой, пазят го засега.

# 588
Ще е страхотно Лятиф да се появи и да разкаже нещо уличаващо за майката на Аби и той да не подкрепи нея,а Ферит

# 589
  • София
Тези сценаристи нямат сърца, а моето е разбито след като видях тази сцена 😭💔
Скрит текст:
Любов, изтъкана от сълзи и драми, и тук-там някоя усмивка.

# 590
Добро утро,момичета.  Пийте едно ароматно кафе ,ако не сте пили и се усмихвайте.

# 591
  • София
Още от посещението на Мерт в университета

https://x.com/biromurask1/status/1868929414408605959?t=iY9ijAZDe … oN83u0fMfcQg&s=19

Попитали са го с кой би отишъл на вечеря  за да му изслуша проблемите - Джокович, Ема Стоун, Скарлет Йохансон или Лео ДиКаприо. Пошегувал се е, че няма да се хване и да избере Ема, та избрал ДиКаприо.

Вчера много се коментираше,че Афра прилича на Ема Стоун на новата си профилна.

# 592
# 593
Афрош за Based Istanbul Heart Eyes

# 594
Туитовете на Емрулах.

Емрулах Хеким е доста активен по отношение на Фраг 88/1

Ферит :"Ще бъда легендарен баща, Сейран!"
И коментарът на Емру - "Но..."
Както и коментарът преди Фрага: - "Има лечение, но..."

Емру: Психическото и физическото здраве са на първо място!
Фен: Ако нашият внук (детето Сейфер*) не се появи,  ще бъдем опустошени “
 Емру: Ами ако нашият внук (детето на Сейфер *) стане причина за краят за нашата двойка (Сейфер ) Sad
 Ами ако това, което ни се струва чудесна и добра новина, е зло? 😥"

Друг фен::Брат, можеш ли да обясниш туита, който публикува, ние ще полудеем!
Емру: Обяснение в 20:00 часа в петък 😎
Фен : Поне малка подсказка, чакахме много време, брат
Емру: Тогава изчакайте втория фрагмент Simple Smile)

За какво намеква Емру? Може би, че не трябва да чакаме сега това, за което СейФер не  са готови физически и психически?
Какво мислите Вие?

# 595
  • София
Аз искам първо да разбера какъв е точно проблемът. В предната серия се говореше, че ако забременее ще има опасност за живота и тялото й няма да издържи. Във фрага казват, че ще забременее трудно и трябва терапия, обаче може да й се върне болестта. Та кое от двете е или и двете взети заедно.
Ако приемем, че самата терапия е опасна, може Емрулах точно това да има предвид, че бебе би довело до нейната смърт. Мисля, че може Ферит да казва нещо такова на Сейран за да я разубеди за терапията.
Хубавото е, че още утре може би ще разберем за какво става въпрос.

# 596
В предната серия докторката каза, че е почти невъзможно да забременее Сейран, а ако това стане, тялото й може да не издържи и да загуби живота си.
Сега във фрага докторката пак казва, че възможността да забременее Сейро е много малка. Суна преразказва думите й, че имало лечение, но с висока вероятност старата болест да се върне /преразказвам/

Ферит и Сейран се карат за ялъто и бизнес решенията на Ферит, вероятно. Въртим на бургия едно и също.
Ако ще разубеждава Сейран за терапията, така ли с яд ще й говори? Да пази Бог!

# 597
Еве,то и двамата си говорят с яд,но аз мисля,че това есвързано със сделката,която Ферит направи и в която със сигурност са го изиграли
Едва ли,ако разбере,че отново има здравословен проблем,Ферит ще крещи така на Сейран
Чухме какво отговори на Суна в предната серия,ако жената до него не може да има деца.Той веднага си представи Сейран и беше достатъчно разбиращ и любящ в отговора си
На мен обаче ми се върти една мисъл в главата и дано не съм права
Защо си мисля,че накрая ще останат Суна и Ферит
Въртят,сучат,все около предсказанието на врачката
Дали пък няма да излезе иситна накрая?
Ето,че част от това предсказание-Суна да стане Корхан се сбъдна

# 598
Вал, представяш ли си? Да гледаме 100 и кусур серии и накрая зануляват Сейран, а Ферит и Суна се взимат Grinning  Може би ще има и доволни от тази развръзка Smirk Все пак Ферит ще бъде с добра и разбираща го жена Thinking
Вчера гледах едни такива трогателни клипчета. Дияр и Ферит се прощават, тя го гали с обич по лицето и му говори да се пази, защото вече няма да има Дияр да го "събира", а той с носталгия й отговаря, че няма друга такава Дияр и да я пази добре. После кадрите преминават на лошата Сейран и как не вярва на Ферит и му се кара. Направо се прозълзих от умиление Grinning

# 599
Еве,то и двамата си говорят с яд,но аз мисля,че това есвързано със сделката,която Ферит направи и в която със сигурност са го изиграли
Едва ли,ако разбере,че отново има здравословен проблем,Ферит ще крещи така на Сейран
Чухме какво отговори на Суна в предната серия,ако жената до него не може да има деца.Той веднага си представи Сейран и беше достатъчно разбиращ и любящ в отговора си
На мен обаче ми се върти една мисъл в главата и дано не съм права
Защо си мисля,че накрая ще останат Суна и Ферит
Въртят,сучат,все около предсказанието на врачката
Дали пък няма да излезе иситна накрая?
Ето,че част от това предсказание-Суна да стане Корхан се сбъдна

Вал, пепел ти на клавиатурата. 😵‍💫

Общи условия

Активация на акаунт