Отговори
# 600
Ферит ще загуби камъните, там ще го изиграят според мен!
Още миналия епизод с тази доставка според мен стана ясно и затова сега ще се карат за бизнес.

# 601
ох,бе,пепел ми на клавиатурата и аз да кажа
Еве,ох, и ох
Не ме връщай как гальовно Сейран галеше Синан,че започва да ме сърби клавиатурата пак
Тамън съм се укротила,да не връщаме ленти
Пък и на мен не ми харесва в по предната серия как Сейран хукна да го колади на Халис и после не му вярваше,че наистина не е добре,ама си мълчах през цялото време
Ферит си е за бой,но не и по отношение на Сейран
Мир?

# 602
Сори, че се намесвам, ама тая не беше никаква врачка, а една шарлатанка. Каза на малоумната Суна, неща, които искаше да чуе, които пък знаеше от Ифакат! За какво предсказание пишете?
Ферит до Суна ще е абсурд на абсурдите! Дори не мога да си го представя и от сега ми се 🤮

# 603
  • София
Подготвям ви коледна изненада за следващата тема. Може да не е напълно завършена, но ще се допълва с времето.

Има някакъв външен сет. То и на клиповете от днес се видя, че Афра и Мерт излизат рано от имението по едно и също време. Реших, че след като колите тръгнаха в различни посоки, Афра отива да разтоварва на барабаните, а Мерт да спи при Широ, но явно не е така Stuck Out Tongue Winking Eye

# 604
Мерт сериозно ли рекламира друг сериал?

# 605
Мерт сериозно ли рекламира друг сериал?

Афра също го рекламира вчера, явно Онур ги е накарал

# 606
Добър вечер!
Не съм за викането и караниците, но Сейран не вика и не се кара без причина.
Да видим в каква връзка вика на ефенди.

# 607
  • София
Целият каст на Рибарчето рекламира новия сериал, положението е сериозно.

Като гледам в Х, май това има обратен ефект.

# 608
Афито! 👑

Ялъто! 🥹

# 609
Най-накрая разкриха откъде са сините кутии с храна, които разнасят нашите хора Grinning

https://www.instagram.com/nilaykececimutfak/

# 610
Приличат ли ви тези ръце на Рамовите?

Предполагат, че ще е в следващия брой!!

https://x.com/lavinia110202/status/1869102442635477456?s=46&t=C9 … 4NUPbRSwTwEUXPj0w
От бижутера!

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 21:45 от BELL-

# 611
  • София
Мерт къде беше на 22-ри ноември? Да не е снимал вярно нещо тогава?
Иначе не мога да преценя дали са неговите ръце, но в Х мислят, че за него става въпрос.

# 612
Много е вероятно да е Мерт, защото маркетинг момичето, която работи по рекламата на Head & Shoulders е коментирала под поста, сега видях.

# 613
СейФер,  след всички изживяни мъки и тези които представят да преминат, заслужават щастлив край и две-три бебета. Пък и ние, наравно с тях ще пируваме, след този напън и търпение! 

Голям смях е, рекламата на новия сериал... Беше очаквано... Simple Smile

# 614
  • София
Много е вероятно да е Мерт, защото маркетинг момичето, която работи по рекламата на Head & Shoulders е коментирала под поста, сега видях.

Какво е писала? Аз не се и сещам коя е.
Единствено имам съмнения, че е снимал на 22-ри, но ще се разбере като видим дали е той на корицата.

Общи условия

Активация на акаунт