Отговори
# 615
Това е писала и са й отговорили 😁. Дано е Мерт. Ще счупи продажбите н списанието.

# 616
Добро утро Kissing Heart

С носталгия по миналите славни дни Heart

Малко офтопик, но видяхте ли Бирса как поднесла новината за партньорството на Демет и Чаатай? Споменала името й мимоходом, докато обявява любовната връзка на Чачо с Аслъхан Rolling Eyes
Не, че ми е любимка Демет, но все пак е звезда, има много фенове. Изключително просташко от страна на 1you Smirk

# 617
Добро утро и от мен.😉 Надявам се днес на силен фраг, който да ни даде повече яснота и поне малко надежда за Сейфер. Аз от Бирсен вече не мога да се изненадам, коментарът ми е само - жалко.

# 618
Здравейте, момичета!🙂

Няма да го бъде новия сериал на Шнура. Такъв успех какъвто има с Рибарчето ще види вече през крив макарон, особено пък на международната сцена. Жалко, че е толкова тъп и не го оцени.

# 619
  • София
Мен ме дразни, че няма почти никакъв ПР, няма повторения, а накарали вчера всички да споделят за новия сериал. Пуснаха сега едно клипче в Х със спомени за епизодите от 1 до 37, то са коментари, сторита, закачки между главните.

https://x.com/DTural/status/1869286302757392767

Този сезон няма дори партньорско селфи Scream Емрулах се сърди, но е факт, сериалът е оставен на каквото стане. Та те дори с тези серии, ако направят повече ПР и пуснат още две повторения ще вдигнат с 0,5 поне рейтингите.
Разчитат на фендома за социалния рейтинг без дори да се постараят да го активират по някакъв начин с нещо хубаво.

Мирай се следва с почти всички от Ел, които са правили последната корица, та сме в очакване.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 13:17 от MysteryG

# 620
Добър ден!
Тоя Емру толкова дразни вече, да се сърди на целия екип, който твори една недостоверна и недоразвита история (нямам предвид истинската, ясно е, че има и измислица), даже не мисля за ПР, не мисля, че е правилно един ПР да вдига рейтинг, но ако това е някаква компенсация 🤔

# 621
Имаше партньорско селфи - Мерт и Пакил Stuck Out Tongue Winking Eye Все пак 10 и кусур серии гледахме голямата любов на Ферит и Дияр Smirk

# 622
Имаше партньорско селфи - Мерт и Пакил Stuck Out Tongue Winking Eye Все пак 10 серии гледахме голямата любов на Ферит и Дияр Smirk

То хубаво, че беше Пакил, иначе и толкова нямаше да видим, но, хубаво е, че ги има и феновете със селфитата 😀

# 623
Понки, аз не горях от желание да видя точно това селфи, ама нейсе Wink

# 624
Ева, аз само Рамо видях, имаше ли друг около него 🙂

# 625
# 626
# 627
Ева, аз само Рамо видях, имаше ли друг около него 🙂

Аааа, имаше, имаше една обидена "леля", която не видяхме как го е вдигнала от тинята, но видяхме, че не го е вдигала от диванчето и от леглото за свое удоволствие.

# 628
# 629

"Преди малко говорихме"

Общи условия

Активация на акаунт