Анална фисура - левостранна вътрешна сфинктеротомия

• 593
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте може ли някой се е подлагал на такава операция да каже мнение за след оперативния период. Понеделник се подложих на операция при дотор Матев. Но постоянно се притеснявам, не се изхождам всеки ден и мисля че е проблем. Кога престава болката.Колко време докато спре да боли след изхождане.

# 1
здравейте,
Бързо възстановяване .
Може ли малко информация за самата операция .

# 2
здравейте,
Бързо възстановяване .
Може ли малко информация за самата операция .

Самата операция беше много кратка. Единственото неприятно беше упойката, тъй като ползват спинална упойка. Има леко усещане докато доктора работи но не и болка. Изписаха ме същия ден. Има болки след като те отпусне опарацията но нищо в сравнение с болката от фисурата.

# 3
Здравейте може ли някой се е подлагал на такава операция да каже мнение за след оперативния период. Понеделник се подложих на операция при дотор Матев. Но постоянно се притеснявам, не се изхождам всеки ден и мисля че е проблем. Кога престава болката.Колко време докато спре да боли след изхождане.
Здравейте! И аз във вторник се подложих на същата операция при др Матев, но имам проблем, първите два дни не можех да ходя до тоалетна, а днес 3 ден едвам , само че не напълно. Излизат малки изпражнения като молив. При Вас така ли беше и за колко време се оправихте?

Общи условия

Активация на акаунт