Сайтове за запознанства (2025)

• 71 280
  • 467
  •   2
Отговори
# 45
Ама от много високи стандарти познавам бая стари моми и стари ергени. Стандартите трябва да са ти реалистични - какво предлагаш ти за изискванията ти. Или дали изобщо са ти постижими изискванията. Теоретично всеки иска хем красавица, хем умна, хем богата (поне заможна), хем приятен характер, пък и млада  и т.н. но всички такива качества събрани в една жена на практика няма. Или в мъж.
По добре няма как да се каже, ти може и милионерка да искаш, ама няма как да стане, в крайна сметка се разполагаш според чергата, не може да си на 30 с бирено шкембе и да не си от най големите красавци, обаче  да искаш 10 от 10, иначе за грозничките жени има мъже, но обратното трудно...
Аз от бездействие се докарах до незавидно положение, но някои се докарват така от звездни претенции!

# 46
Видях, че има подобни теми и то не само една.

Отварям нова публикация защото на останалите публикации има над 500 страници с отговори.

Търся най - актуалните сайтове/приложения за запознанство в България. В моя град (Тиндър е умряло).

Започвам да се депресирам, и ми препоръчаха да пробвам с сайтове за запознанство. Проблема е, че в повечето сайтове са пълни с ботове/измамници т.н.

Чудя да се записвам в курсове за танци т.н. не знам. Но тия сайтове за запознанство ми изглежда 60% загуба на време.

Споделете какво мислите, кои сайтове използвате.

До сега Бг-Мама каквото и да съм питам, не съм бил разочарован, надявам се и този път да помогне.
Благодаря!
С моя съпруг се е запознахме през twoo.

# 47
Видях, че има подобни теми и то не само една.

Отварям нова публикация защото на останалите публикации има над 500 страници с отговори.

Търся най - актуалните сайтове/приложения за запознанство в България. В моя град (Тиндър е умряло).

Започвам да се депресирам, и ми препоръчаха да пробвам с сайтове за запознанство. Проблема е, че в повечето сайтове са пълни с ботове/измамници т.н.

Чудя да се записвам в курсове за танци т.н. не знам. Но тия сайтове за запознанство ми изглежда 60% загуба на време.

Споделете какво мислите, кои сайтове използвате.

До сега Бг-Мама каквото и да съм питам, не съм бил разочарован, надявам се и този път да помогне.
Благодаря!
С моя съпруг се е запознахме през twoo.
Не го бях чувал, но според мен, горното казано се отнася за всички сайтове,  но все пак знам за успешни връзки от Тиндър, Баду и т.н, но за мен човек, който има възможност да се среща по естествен начин, би имал много по добри шансове да си намери приятелка, но това е от мъжка страна, от женска най вероятно в сайтовете имаш повече избор.

# 48
  • Somewhere far away
Нищо не ползвам.
За мен тези сайтове/апове са пълни или с фалшиви профили или с разни загорели разгонени лосове,  чието единствено желание е нещо за една вечер. 
Пък нека съм старомодна.

# 49
Въпреки, че имам неголям, но положителен опит със сайтовете за запознанства, смятам, че са вредни. При тях го има парадокса на свръхизбора, че идалният партньор е на едно кликване разстояние, а всъщност това е една илюзия. И мисля, че за жените са по-вредни, въпреки, че на пръв поглед изглежда сякаш те имат някакво предимство в тези сайтове.

# 50
Тези дни си мисля, че освен фалшивите профили и семейните, търсещи нещо странично, в сайтовете/приложенията за запознанства се подвизават и всякакви психопати. Тези дни в социалните мрежи усилено се споделя информация за профилите в тиндер, инстаграм и фейсбук на сериен изнасилвач и рецидивист, който е пуснат от ареста докато чака дело. Междувременно се е заел да си търси нови контакти и изпраща покани и пише на множество жени.

# 51
Тиндър не въвведе ли програма на верифициране на профилите преди години още? Когато аз го ползвах, към 2017г. ще да е било, тъкмо ставаше популярен този feature. Не би трябвало да има фалшиви профили. Синьо тикче - човекът се е верифицирал успешно, без синьо тикче - стои се надалеч от такива.

О, да, със запознанства от интернет винаги едно наум, все пак не са от твоето балонче, твоята среда, никой не ги познава. Доста предпазлив трябва да е човек!

# 52
Тиндър не въвведе ли програма на верифициране на профилите преди години още? Когато аз го ползвах, към 2017г. ще да е било, тъкмо ставаше популярен този feature. Синьо тикче - човекът се е верифицирал успешно, без синьо тикче - стои се надалеч от такива.
Нямам представа. Последно ползвах Тиндер преди десетина години.

А и то каква верификация биха могли да направят освен по телефон?! Изключвам да искат лична карта.

# 53
Верификацията е да се снимаш с днешната дата или с код, които те са ти изпратили, нещо такова беше, не помня и при мен беше преди 8 години някъде.

Но верификацията е надеждна. И те нямат полза от фалшиви профили, а мъжете до един се верифицираха, защото просто иначе не се котираха.

# 54
Той не си крие лицето, поне на профилите, които се споделиха в инстаграм и фейсбук. Но на този от Тиндер не се вижда лице на заглавната снимка на профила. Може да има други качени снимки, на които е с лицето си.

# 55
Ужас!
Ако няма снимка, значи не е верифициран. От такива - далеч.
Трябва да се знае, че 5% от населението са социопати. 5-ма от 100 души.
Изобщо не е малко!
При това - всяка предпазливост не е излишна.

# 56
  • Somewhere far away
То и да е верифициран пак може  да е психопат.

# 57
  • София
То и да е верифициран пак може  да е психопат.

Верификацията според мен не допринася с нищо. Имал съм професионален досег с този процес и ви казвам, че освен да взимат парите на мъжете нищо повече не се случва. Психопат може и да ви заговори в магазина и пак да си постигне неговото, даже психопатите (които много често са обаятелни и чаровни ) предпочитат първият контакт наживо, защото в онлайн запознанства е по-трудно да манипулират жертвите си.

Да не забравяме, че целта на тези "Сайтове за запознанства" е да правят пари. Типично жените са 'стоката', а мъжете купувачите. Ако си платиш ставаш много по-вървежен, ако не си плащаш и си мъж покават профила ти на много малко жени.

# 58
Добре де, аз сега се почувствах лесна:)
Но не разбирам - защо ще избягате ако ви заговори приятен мъж в парка? Че и полиция чак?

Аз когато бях необвързана жена са ме заговаря мъже в парка, на разохдка с кучето, в автобуса, в библиотеката, в дискотеката, в кафене, в университета, в трамвая, на спирката, в мола, на работа, ...
От тях е имало и свестни и откачалки и приятни и неприятни. С някои съм се запознавала, а с други не.

Какво му е опасното или неприятното да те заговори млад, привлекателен мъж в парка, с книга в ръка?!? Или с куче или без нищо.
Ако мъжа ми хареса (и аз така и така също си падам по мъже и искам мъж, нали) ще се зарадвам и ще му отговоря. Ако ще и да ме пита - колко е часа ( питали са ме много пъти).
Ако не ми хареса все тая къде ще ме заговори ще намеря начин да се измъкна

Аз се омъжих щастливо от едно приложение за срещи.
Имах го съвсем за кратко, за някорко дни, преди вече години, имах няколко срещи и срещнах само свестни мъже. Всичките искаха връзка с мен.
Естествено отсях много, мнооого още на чат.
Какво е щяло да стане не знам, разбира се, защото се влюбих в един.
Но мъжете си бяха нормални, срещите бяха приятни.

Аз смятам, че в интерент хората са същите като и навън. То какви да са? Просто подходящо място да отсееш бързо неграмотни, простаци, хора с които сте бездна различни и да идеш на среща само с такива, които се разбирате някакси.
Особено ако нямаш възможност да излизаш много по курсове, танци, барове и т.н - както бях аз тогава.

Сега може пък много да се е променил света за няколко години, от които нищо не търся, знам ли?

# 59
  • Somewhere far away
Светът се промени. Към по-лошо.

Общи условия

Активация на акаунт