Сайтове за запознанства (2025)

• 71 784
  • 467
  •   4
Отговори
# 165
Тази книга я четох скоро, май пак ти ми я препоръча!
Да, невербалната комуникация е много ключова, но тук за съжаление, не мога да направя много, или поне доста време трябва да тренирам да я пооправя, но като цяло, аз съм си автентичен и не се маскирам.

Ами, току що описа мнозинството инженери, то и това е една от причините, да се занимаваме с това.

Иначе тук не влагам грам качество в комуникацията, просто гледам да обясня нещата, за това може да изглеждам адски сух, само не знам, защо предположи че се взимам твърде несериозно, може би леко драматизирам тук, със моя проблем, едва ли съм първия и последния, дето е в това положение, но ми тежи определено и търся решение, иначе доста по принцип се самоиронизирам и шегувам, но на живо, макар че не съм супер шегаджия, към който левитират всички.

# 166
  • Пловдив
Давам ти няколко съвета по стъпки.

Обиколи големите градове в България поне сам........прекарай добре там, научи за всеки град по нещо ,чети всичко каквото намериш в нета.Не е проблема ,че не можеш да говориш или се притесняваш.......проблема е ,че ти няма за какво да говориш, не знаеш нищо...........още по малко знаеш неща, които биха били интерсни на жена.Чети всичко каквото ти попадне.......

1.Знаеш ли какво е Furla и Birkin и въобще правиш ли разлика между това
2.Знаеш ли как да различиш Louboutin от Casadei (и не е вярно ,че видиш ли е скъпо , няма жена, която да не се интересува от това)
3.Знаеш ли ,че е готино да запалиш колата и вместо да вечеряте вкъщи , можеш да е закараш на вечеря в Търново...ама и там е готино да знаеш в кой ресторант и там е готино като поръчаш бутилка вино , да кажеш 2-3 думи за него.
4.Знаеш ли бялото вино/червеното вино/розето с каква храна си вървят
5.Имаш ли поне 5 готини истории, които си преживял ,че да можеш да ги разкажеш и жената да види нещо повече в теб .....да види ,че не си "умрял за нея" и ,че някак си преди да е срещнеш пак си живял

Надявам се ме разбираш какво искам да кажа.......чети, образовай се , направи нещо яко, чети всичко каквото намериш и го помни.С цялото ми уважание , но оставам с впечатление ,че ТИ не си интересен за себе си , как очакваш да си интересен за другите (още по малко за жена)

Вземи си 2мата колеги инженери от фирмата и отидете 2 седмици в  Тайланд......и не ми казвай ,че нямаш пари.Пари имаш .......ама излез малко от тоя тъп живот, в който си се няврял и си влезнал в ролята на жертва!

Не приемай думите ми буквално ......чети между редовете !

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 15:14 от Sun2000

# 167
  • над кукувичето гнездо
Сори, че ще разбия калъпа, ама аз по точка 1 и 2 изобщо нямам никакви интереси, а разликите между марките хич и не ме вълнуват, пък съм си жена и половина Wink

# 168
Сори, че ще разбия калъпа, ама аз по точка 1 и 2 изобщо нямам никакви интереси, а разликите между марките хич и не ме вълнуват, пък съм си жена и половина Wink

И аз съм така. То зависи и какви жени търсиш и къде ги търсиш.

# 169
  • Пловдив
Накрая не завършвам ли с  "Не приемай думите ми буквално а чети между редовете"

Ама ще го преведа.......имам предвид да знае , да си разшири малко кръгозора , да види,че има свят и извън неговите конкретни интереси  и извън табелата на градът му,

В няколко теми му чета отговорите.....той е като плоча.Едно и също върти , аз не мога , аз съм такъв , аз така , аз иначе....аз , аз , аз.Другите успяха пък аз , другите правят секс пък аз, другите ......... пък аз.

Ми като вижда ,че "Аз" не му помага и не върши никаква работа, да започне да работи върху "Аз-а" си

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 15:41 от Sun2000

# 170
Да, това също е проблем, нямам готини истории, защото не съм правил много неща до сега, но имам някакви истории разбира се, всъщност се харесвам като човек, но да, отчаян съм в някаква степен и това ми влияе на самооценката, а и за мен ще са интересни неща, които няма да са интересни за повечето жени, но мога да се опитвам да ги разказвам по интересен начин.

Иначе сега правя всичко възможно да живея интересен живот и то за мен самия, така ми е по добре.

Де факто, гледам да работя повече по въпроса, от колкото да се оплаквам, но наистина не мога да си обясня защо тези неща не се случват за мен, реално за тези които разказах, не са имали и те вълнуващ живот, май накрая доста неща до късмет опират.

# 171
С какви неща се занимаваш? Аз познавам всякакви жени, няма как нито една да няма същите интереси Simple Smile

# 172
Това да потърси жени в друго населено място не е лоша идея, стига разбира се да желае да излезе от зоната си на комфорт.

Споделих, че живея в едно утрепано немско село - ами всички, които познавам са заедно от училище/университет, женени са/предстои им да се оженят. Двойки, които са се сформирали преди много години и са се запазили може би точно поради "липсата на разнообразие в малкият град".

# 173
  • Пловдив
Да, това също е проблем, нямам готини истории, защото не съм правил много неща до сега, но имам някакви истории разбира се, всъщност се харесвам като човек, но да, отчаян съм в някаква степен и това ми влияе на самооценката, а и за мен ще са интересни неща, които няма да са интересни за повечето жени, но мога да се опитвам да ги разказвам по интересен начин.

Иначе сега правя всичко възможно да живея интересен живот и то за мен самия, така ми е по добре.

Де факто, гледам да работя повече по въпроса, от колкото да се оплаквам, но наистина не мога да си обясня защо тези неща не се случват за мен, реално за тези които разказах, не са имали и те вълнуващ живот, май накрая доста неща до късмет опират.

Болднах ти го ........Ми разшири си интересите.Не може да имаш интерес към всичко , но това не означава ,че не можеш да кажеш 2-3 изречечени по нещо си .......само ,че да можеш да ги кажеш ,преди това трябва да си ги чул/видял/прочел някъде.Разшири се

Да и късмет е ....ама основното е в теб.Никой няма да потропа на вратата ти ....всичко е в твоите ръце, крака и глава.

# 174
Идея, как да потърся жени от други населени места, освен приложенията за запознаства, не се сещам за други методи, но така или иначе, не ми върви с тях?

Sun2000 Така е, наистина правя всичко възможно, ако преди месец не мърдах от зоната си на комфорт, то сега гледам да стоя извън нея, но нещо не се получава за сега работата.

# 175
  • Пловдив
Идея, как да потърся жени от други населени места, освен приложенията за запознаства, не се сещам за други методи, но така или иначе, не ми върви с тях?

Ако искаш и да е изкарам на вечеря , да е нахраня, да е напия, да е сваля , да е започна...пък да те викна да обереш лаврите Rolling EyesRolling Eyes

# 176
Добре, обясни как да се запозная с такива жени, като сме от други населени места? Действам през всичко известни дейтинг апове, но не се получава, аз дори до разговор не достигам, така че за среща няма какво да говоря?

# 177
  • Пловдив
Добре, обясни как да се запозная с такива жени, като сме от други населени места? Действам през всичко известни дейтинг апове, но не се получава, аз дори до разговор не достигам, така че за среща няма какво да говоря?

Когато Мохамед не отиде при планината, планината отива при Мохамед.

Запали си колата, вземи си някой твой приятел и отиди някъде.
Dating app е като работа ........иска си занимаване всеки ден , в общи линии всичко си иска занимавка.Аз съм го държал с месеци без нищо, имал съм месец с 10 срещи , имал съм 2 сериозни връзки оттам.Прекарвал съм нова година пред Айфеловата кула на Tinder среща........просто си хванах самолета и отидох и тя ме чакаше, но и да не ме чакаше, нямаше да има никакво значение за мен.Имало е периоди съм ходил до другият край на страната на среща и не имало нищо повече от едно кафе.Но самата емоция, опита, който съм добивал........мислите докато пътуваш натам.

# 178
  • Out of the Mix
Даниелчо, на колко години беше, били припомнил?
Че нещата, които Сънчо ти обяснява на 20-25 няма как да ги имаш, ако още от училище не си бил някой от "генга", и не сте въртели оборотните девойки в цялото даскало и околия.
Затова тези неща се случват по-късно, като натрупаш опит, и станеш мъж. Тогава ще можеш да имаш всякакви жени.
Това със "сторита", истории някакви, ако става дума за профили в соц.мрежи, е абсолютен бошлаф, като си пън и се препотяваш пред всяка срещната, вместо с поглед да не ме може да откъсне очи от теб и тя да се подмокри, личейки й в очите.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 16:18 от Revoker

# 179
  • Пловдив
Даниелчо, на колко години беше, били припомнил?
Че нещата, които Сънчо ти обяснява на 20-25 няма как да ги имаш, ако още от училище не си бил някой от "генга", и не сте въртели оборотните девойки. Затова тези неща се случват по-късно, като натрупаш опит, и станеш мъж. Тогава ще можеш да имаш всякакви жени.

Абсолютно съм съгласен с теб и си прав, но не всеки (даже почти никой) не си хваща оборотна.Сега ако иска топа на градът, не го виждам ..........и да и той е прав ,че към днешна дата, дори и "по обикновенните" се целят много нависоко , ама строежа на къща се започва с дупка Wink

Не подбирай бе, момче.........всяка една среща  ти е от полза.Всяка една дума с жена ти е от полза.Tinder е перфектен.....харесвай тези дето не харесваш , говори си с тях , отиди на среща с тях....Или сега ще ми кажеш ,че то има такива ама теб те е срам да не те види, някой приятел с каква си излезнал.
Ако си пазиш и 20те лв за нафта да отидеш до съседния град , пак няма да ти стане играта.

В момента се чудиш дали да си купиш Порше или Хонда а имаш пари и опит за Трабант

Ако се отчайваш ,че за 1 месец няма нищо да ти кажа,че може и още месеци да нямаш, но целта е да имаш път по който да вървиш.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 16:28 от Sun2000

Общи условия

Активация на акаунт