Сайтове за запознанства (2025)

• 71 688
  • 467
  •   3
Отговори
# 180
  • Out of the Mix
Неговото ниво трябва да е такова, психическото състояние, излъчване и стойка, присъствие, физика, че да влияе и действа така на всяка една жена. Няма ден, в който някъде да не ми се случи някакъв "small talk", като съм в движение. Ще кажете, че се стои вкъщи 24/7 и не се излиза никъде. Ми, ако е така да подобрява писмената комуникация, да работи върху себе си и самочувствието си.

С всяка една общувам по абсолютно един и същи начин, спрямо натюрела ми. Вече спрямо нейния лавирам.
То си личи кога, какво, но пак казвам, трябва практика и житейски опит. Тук може да му нахвърлим някакви неща, но докато не хване първото гадже, първия секс (той ли беше девственият, който беше пуснал тема?), не скъса с нея, не се запознае, и не общува с още десетки жени, няма да стане. Какво остава да изгради критерии и да знае какво иска, и каква партньорка до себе си.

# 181
  • Пловдив
Неговото ниво трябва да е такова, психическото състояние, излъчване и стойка, присъствие, физика, че да влияе и действа така на всяка една жена. Няма ден, в който някъде да не ми се случи някакъв "small talk", като съм в движение. Ще кажете, че се стои вкъщи 24/7 и не се излиза никъде. Ми, ако е така да подобрява писмената комуникация, да работи върху себе си и самочувствието си.

С всяка една общувам по абсолютно един и същи начин, спрямо натюрела ми. Вече спрямо нейния лавирам.
То си личи кога, какво, но пак казвам, трябва практика и житейски опит. Тук може да му нахвърлим някакви неща, но докато не хване първото гадже, първия секс (той ли беше девственият, който беше пуснал тема?), не скъса с нея, не се запознае, и не общува с още десетки жени, няма да стане. Какво остава да изгради критерии и да знае какво иска, и каква партньорка до себе си.

Ами да хваща "дебеланката" от фирмата и да започва да трупа житейски опит.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 16:49 от Sun2000

# 182
Може и в аповете на суапваш надясно на всичките, колкото да има някакви мачове и да потренираш чат, уговаряне за среща, неуспешни срещи и тн. Като с интервютата за работа - като са ти първите отиваш при не най-мечтаната позиция да тренираш.

# 183
Може и в аповете на суапваш надясно на всичките, колкото да има някакви мачове и да потренираш чат, уговаряне за среща, неуспешни срещи и тн. Като с интервютата за работа - като са ти първите отиваш при не най-мечтаната позиция да тренираш.

Идеята всъщност е много добра, защото сред многото срещи е много по-вероятно да срещне подходящата.

# 184
Изчетох по диагонал чаршафите на Даниелчо и бих казала, че правилно се е насочил да развие комуникацията. Освен да може да говори обаче, да се научи и да слуша, да задава въпроси, да се интересува от хората, въобще да може да проведе диалог, не монолог. Важен е и гласът не по-малко. Да тренира разговори с непознати в ежедневието. Да усети как го възприемат хората. Ако говори тихо, прекъсва другия, или сам си развива темите, може и това да отблъсква жените.
За приложенията трябват хубави снимки, които да привличат. Там е така, докато не се видите на живо.
Освен това как така не си стигнал до среща? На никой ли не си предлагал?
Ти все едно ще се жениш за първата приела среща. Малко си излез от зоната на комфорт и пробвай.

# 185
Когато Мохамед не отиде при планината, планината отива при Мохамед.

Запали си колата, вземи си някой твой приятел и отиди някъде.
Dating app е като работа ........иска си занимаване всеки ден , в общи линии всичко си иска занимавка.Аз съм го държал с месеци без нищо, имал съм месец с 10 срещи , имал съм 2 сериозни връзки оттам.Прекарвал съм нова година пред Айфеловата кула на Tinder среща........просто си хванах самолета и отидох и тя ме чакаше, но и да не ме чакаше, нямаше да има никакво значение за мен.Имало е периоди съм ходил до другият край на страната на среща и не имало нищо повече от едно кафе.Но самата емоция, опита, който съм добивал........мислите докато пътуваш натам.
Добра идея всъщност, само трябва да видя да вербувам някой, щото повярвай ми, доста от колегите не искат да се променят като мен и си седят така на игрите, по цяла вечер!
Ами, четох доста за това как да създам добър профил, от снимки до био и цялостно оформление, а уж ползвам Тиндър, Бадоо и още няколко за да си увелича шансовете, но нямам някакъв успех от такива приложения, дори ся за тоя месец, не знам дали и до 1-2 мача стигнах, не знам защо, а съм с платена версия.
Иначе да, то това е живота де, хубавите моменти по пътя, емоцията, натрупания опит, за това на мен ми е малко тъпо, нямам никакви такива хубави моменти с жени през целия си живот и съм малко като в детската градина.
Даниелчо, на колко години беше, били припомнил?
Че нещата, които Сънчо ти обяснява на 20-25 няма как да ги имаш, ако още от училище не си бил някой от "генга", и не сте въртели оборотните девойки в цялото даскало и околия.
Затова тези неща се случват по-късно, като натрупаш опит, и станеш мъж. Тогава ще можеш да имаш всякакви жени.
Това със "сторита", истории някакви, ако става дума за профили в соц.мрежи, е абсолютен бошлаф, като си пън и се препотяваш пред всяка срещната, вместо с поглед да не ме може да откъсне очи от теб и тя да се подмокри, личейки й в очите.
Точно, в този възрастов диапазон съм.
Ами да, мен за това ме е доста яд за изгубеното време, когато връстниците тогава експериментираха в тази насока и трупаха преживявания, но тук сам съм си виновен, аз това искам да го науча, за това сега толкова се интересувам от личностното развитие и комуникацията с жени, но теория имам, практика нула.
Абсолютно съм съгласен с теб и си прав, но не всеки (даже почти никой) не си хваща оборотна.Сега ако иска топа на градът, не го виждам ..........и да и той е прав ,че към днешна дата, дори и "по обикновенните" се целят много нависоко , ама строежа на къща се започва с дупка Wink

Не подбирай бе, момче.........всяка една среща  ти е от полза.Всяка една дума с жена ти е от полза.Tinder е перфектен.....харесвай тези дето не харесваш , говори си с тях , отиди на среща с тях....Или сега ще ми кажеш ,че то има такива ама теб те е срам да не те види, някой приятел с каква си излезнал.
Ако си пазиш и 20те лв за нафта да отидеш до съседния град , пак няма да ти стане играта.

В момента се чудиш дали да си купиш Порше или Хонда а имаш пари и опит за Трабант

Ако се отчайваш ,че за 1 месец няма нищо да ти кажа,че може и още месеци да нямаш, но целта е да имаш път по който да вървиш.
Не подбирам, всъщност до сега не съм имал нито една възможност в Тиндър, или на живо през годините, а както казах, не се целя в някакви супер красиви, повечето момичета са ми привлекателни на външен вид, а и дори на среща не съм бил до сега.
Ами знам, че може и още 2 години да не си намеря приятелка, това е факт и вървя надявам се правилната посока, да стана по харесван и стойностен човек, но факта че не знам дали въобще ще стане, леко ме тормози.
[ quote author=Revoker link=topic=1714397.msg49235157#msg49235157 date=1738247372]

[/quote]
Ами не си седя в вкъщи, даже гледам да съм максимално навън сред хората и да се запознавам постоянно с нови хора.
Е това е лошото при мен, нула практика, последните 5-6 години ги пропилях, когато повечето момчета започват да трупат опит в това отношение, да имат гаджета и като цяло да опознават другия пол и си личи че нямам опит, скоро говорих с един бивш съученик и той имаше проблем с това, но след 8 клас много се е променил и сега няма  проблем с жените, сега е в 4 или 5 -та си връзка и да ви кажа, опита е безценен в това отношение, той самия ми казва, че ако в първата си връзка не е знаел какво да прави, то втората е бил по добре и така нататък, ся вика че няма голям проблем с това, ама той си е почнал когато повечето го правят, а аз на тия години съм си назад и то доста и не знам как ще станат нещата, чета много теория, правя много неща за да се променя, но теорията без практика е безполезна в това отношение, а не виждам как ще стигна до първа приятелка, въобще към този момент нямам предпоставка за това, а и в това положение, не знам коя жена ще ми даде шанс, щото на тази възраст си имат голям опит, абе не знам как ще стане работата.

П.с не съм бил с жена до сега.
Идеята всъщност е много добра, защото сред многото срещи е много по-вероятно да срещне подходящата.
Ами, не съм имал никаква възможност до сега, но да, опитвам се да провеждам чат когато мога, но не ми се получава по някаква причина, сега почти до чат не мога да стигна, пък какво означава до среща.
Изчетох по диагонал чаршафите на Даниелчо и бих казала, че правилно се е насочил да развие комуникацията. Освен да може да говори обаче, да се научи и да слуша, да задава въпроси, да се интересува от хората, въобще да може да проведе диалог, не монолог. Важен е и гласът не по-малко. Да тренира разговори с непознати в ежедневието. Да усети как го възприемат хората. Ако говори тихо, прекъсва другия, или сам си развива темите, може и това да отблъсква жените.
За приложенията трябват хубави снимки, които да привличат. Там е така, докато не се видите на живо.
Освен това как така не си стигнал до среща? На никой ли не си предлагал?
Ти все едно ще се жениш за първата приела среща. Малко си излез от зоната на комфорт и пробвай.
Нямам проблем с слушането, по принцип гледам да се свързвам на дълбоко ниво с хората и да влизам в диалози с тях, даже слушам повече от колкото говоря, казвам нещо когато трябва, мога да говоря с часове с някой на всякакви теми, който също има интерес да си комуникираме.
Ами гледах как се правят готини снимки и така си ги направих.
Не съм бил на среща до сега, не съм имал възможност, както в приложенията така и на живо, до сега не са стигали нещата с жена, че тя да прояви интерес и да отидем на среща, а и не съм имал много възможност, щото до сега не съм бил в среда с жени.
С кого да пробвам, нямам такава възможност все още?

# 186
  • Пловдив
Ако наистина се опитваш да се свързваш на дълбоко ниво още в чата и да развиваш теории и фермани, да ти кажа няма голяма надежда.
Чудех се дали да не ти предложа платена любов ама има голям шанс да се заприказваш и да се влюбиш ...та после още проблеми.Ако не си хванал тънкия момент ще ти обясня........не ти трябва да влизаш в обяснения в Tinder , иска се да си готин и НЕНАТОВАРВАШ.
Честен ще съм....Ти натоварваш с писаници мен като мъж , не мога да си представя жена да те чете.С тази дето ще излезеш някога най вероятно няма да ти е последната жема в живота, най вероятно няма и да се ожениш за нея .....така. че по лежерно ...каквото такова.

# 187
Оф, да. Многословен си прекалено.
Опитай се да бъдеш просто забавен.
Или си наеми компаньонка да те разчупи малко. Като те чета, с произволно момиче, няма скоро да се престрашиш.
Сигурен ли си, че не си падаш по мъже?

# 188
То не, че толкова е многословен, колкото натоварва с жалване - те другите така, пък аз нищо, пък те толкова, пък аз николко, ма аз много пробвам и много искам, пък никой не ме иска, пък аз хич не съм зле, защо така не ме искат, пък и умен и красив и скромен... По-малко жалване и обяснение, повече действия

# 189
  • Out of the Mix
Момче, тук има 5-6 девойки, като за теб в този възрастов диапазон.

Да ти ги посоча поименно ли, по-скоро по никове? Smile

Айде пиши им на лични, лафете си, трудно ли е? Rolling EyesMr. Green

# 190
  • Somewhere far away
Ти пък от къде знаеш кой на каква възраст е тук ?

# 191
Или си наеми компаньонка да те разчупи малко.
Така ли ще го оставиш, с един гол съвет? Дай му лична препръка за нещо по-така, за да не удари греда в някой ромски бардак, където да го отарашат Grin

# 192
  • Out of the Mix
Ти пък от къде знаеш кой на каква възраст е тук ?
Сами си казват.
Други въпроси? Rolling Eyes

# 193
И като имаш съвпадения в приложението
И им пишеш "здрасти' и? Какво става нататък, че не отивате да пиете кафе?

Аз лично изобщо не си падам по готини, красавци и разни нагласени снимки. Тия отдалече ги заобиклаях. Гледах разни нормани снимки, дънки, суитчер или някаква обща - един вид нямам хич снимки.
Хич не ми е мъжко като почнат да се гласят пред камерата и 10 снимки в профил в анфас.
Та има жени сигурно и други като мен, не гледат готините снимки.
Гледах първо 1. Да пише грамотно, 2. Да тръгне приятен разговор някак естествено и единственото от външния вид все пак 3. Да не е 50 кг с напикани гащи, просто не мога, не ме привличат грам слаботелесни, бая жени са като мене.

Това е, от там ако разговора върви вече излизат и други неща, дето могат да ме откажат де. Но като начало

# 194
Аз като жена в такива приложения въобще не отразявам като ми пише някой само Здрасти. И ще му отговоря аз Здравей. И той ще ме пита Как си. И аз ще кажа Добре и после к'во? Времето остана да обсъдим и стига толкова... Дори едно и също нещо да пише на всички, нека поне да е нещо по-интересно и разчупено, че да тръгне разговора леко, вместо с ченгелите - Добре, а ти? А колко тежиш? А ти? А колко си висок. А ти??

Общи условия

Активация на акаунт