Сайтове за запознанства (2025)

• 71 670
  • 467
  •   1
Отговори
# 195
  • Out of the Mix
И аз така, Слаба Лили.
Ни си падам по нагласени, напудрени, фотошопизирани, изкуствени зъби, силикони, екстеншъни, кич, глуповати, две думи да не могат да вържат на кръст.
Натурално и естествено.
Да, не е нужно да си "селфаджия", но все пак някая друга снимка се намира, нормално, непринудено от живота ти, ежедневието.
Тези "професионални" профили и мисъл не ме кефи.
Но, ако си се филмирал и си решил да плащаш абонаменти, въобще да инвестираш, сякаш конкуренцията "тласка" да си "малко по-така".
Уточнявам само, че нямам профили, не ми трябват.

# 196
Скрит текст:
Танците са готино нещо. Там се намира, обаче има едно важно нещо.
Трябва да си купиш кола пичеловка и да излезеш от мизерното мислене. Защото това отблъсква жените. А много инженери са стиснати, все оптимизирано, все евтино… нищо излишно… НЕ Е СЕКСИ

Значи на колко години си и още не си се целувал?
Пияното - освен ако не свириш някаква музика като от американски каубойски салон, блус,  не е особено секси.
Скрит текст:
Ние тук имаме групи за разходка и хората си се социализират там. Повечето са безплатни и не е нужно да купуваш обувки. Говориш си с всички.

Това лято ходих на еднодневна разходка до 7те рилски езера от букинг.ком  и беше супер, предимно си приказвах с водачите защото бяха българи и ми беше интересно какви още маршрути правят. Просто беше вълшебно да си сред природата сред цветенцата за 4 часа.

В букинг имаше бар хопинг из София - и те развеждат из разни известни кръчми,  това бих го направила стига да си намеря другарче, иначе ще е странно. Такаче иди с някой твой приятел.

Всякакви турчета и екскурзийки с автобус са много благодатни за запознанства.

Може да се запишеш на курсове по нещо - примерно по фотошоп или по фотография и там ще има разни артистични натури.

Ако съм на теб бих се прицелила да стана директор и тогава ще те захаресват жените.

Ох! Щях да забравя… понеже си сериозно на сухо сега, запиши се на семинар - екскурзия с  Наталия Кобилкина. Тя прави екскурзии в Гърция, Испания , предимно жени ходят на тези неща, просто иди да слушаш и да поседиш там, тя ще ти намери гадже. 100%
Пък може и тя да ти налети, нали е свободна!

Ех, порка мизерия... Тамън да се издокарам, че имам пиано, даже не е още пияно, даже 3 от етюдите на Шопен съм научил, даже (оф, засега) за дясната ръка само... ама се старая Simple Smile Сега пък каубойски, откъде да им търся партитурите??
=================
Спрете да го тикате зорлем човечеца при туристунгерите, само пенсии там, и то 3 към едно мъже.

# 197
Аахха, ами аз си отговарях на ''здрасти'', ама аз нали ви казвам и в парка ако ми каже ''здрасти'' някой аз пак отговарям, ко ми се усмихне някой му се усмихвам. Де да знам, но може би и аз съм някаква откачалка. То всеки си е башка луд:))))
Стига да не е на латиница все пак или фрапиращо неграмотно
Обаче пък мен ме дразнят такива с разчупени и измислени фрази, седеше ми изкуствено.
Здрасти си е супер, после ''как си'' - аз викам чета Достоевски, той вика 'ееей, аз харесвам Чехов повече'' и айде:) разговора си тръгва.
Или 'ям салата'' той вика ''знам едно много приятно ресторантче в центъра, в което ходим с колегите'' и тъй нататък
То или има клик и разговора тръгва или няма, без оглед с какво ще започне.
Аз нямам много опит с приложенията, едва няколко дни:)
Пиша тука в подкрепа на Даниел, да му търсим гадже от съфорумките.

# 198
  • Out of the Mix
Лили, много ме развесели поста ти. Simple Smile

Да, идеята е да има непринуденост.

Хубаво "знае едно ресторантче...", ама това не на "здравей" от първия път. : )

Трябва малко да се усетите.
Стъпка по стъпка, като сериала. : )

# 199
  • Somewhere far away

Обаче пък мен ме дразнят такива с разчупени и измислени фрази, седеше ми изкуствено.
Здрасти си е супер, после ''как си'' - аз викам чета Достоевски, той вика 'ееей, аз харесвам Чехов повече'' и айде:) разговора си тръгва.
Или 'ям салата'' той вика ''знам едно много приятно ресторантче в центъра, в което ходим с колегите'' и тъй нататък
Еее, то тогава с теб е удоволствие да се говори/пише.
Ама има разниии... да не казвам какви, дето след "здрасти" ще има само гробно мълчание. Grinning

Кликването е важно.

# 200
.
Аз нямам много опит с приложенията, едва няколко дни:)
Е, това обяснява ентусиазма ти Grin След една-две седмици ако не откриеш някой читав, вече ще си препържила.

Последната ми приятелка, с която поживяхме заедно няколко години, открих точно в най-масовото приложение. И тя тъкмо го беше инсталирала, предполагам там всичко е въпрос на тайминг. Сега не използвам дейтинг приложения, не само защото имам по-добра алтернатива, но и те самите вече са станали един безумен скам.

# 201
Ако наистина се опитваш да се свързваш на дълбоко ниво още в чата и да развиваш теории и фермани, да ти кажа няма голяма надежда.
Чудех се дали да не ти предложа платена любов ама има голям шанс да се заприказваш и да се влюбиш ...та после още проблеми.Ако не си хванал тънкия момент ще ти обясня........не ти трябва да влизаш в обяснения в Tinder , иска се да си готин и НЕНАТОВАРВАШ.
Честен ще съм....Ти натоварваш с писаници мен като мъж , не мога да си представя жена да те чете.С тази дето ще излезеш някога най вероятно няма да ти е последната жема в живота, най вероятно няма и да се ожениш за нея .....така. че по лежерно ...каквото такова.
Не го правя в чата разбира се, но гледам като се срещам на живо, или въобще някой с който ми е приятно, гледам да го опозная по добре.
Ами това искам да науча, как да бъда готин и ненатоварващ, даже ми е трудно да водя чата, не знам за какво да говоря, но се опитвам да е по забавно, нямам много опит, защото не съм водил много чатове до сега, защото не стигам до там.
Аз не влизам в толкова подробности по принцип, но тук гледам да обясня максимално подробно, да наясно съм, че едва ли първата ми приятелка ще ми бъде последно, но за сега и до там не стигам, а имам огромно желание да се потрудя, за това гледам да се възползвам от всеки съвет, който може да ми помогне.
Оф, да. Многословен си прекалено.
Опитай се да бъдеш просто забавен.
Или си наеми компаньонка да те разчупи малко. Като те чета, с произволно момиче, няма скоро да се престрашиш.
Сигурен ли си, че не си падаш по мъже?
Аз по принцип говоря повечко, но не така както тук разбира се, е това гледам да науча, как да бъда забавен, опитвам се, със мъжете си говоря свободно, повярвай ми, когато не ти е вродено, трябва да го научиш с практика.
Ще се престраша, но къде е това произволно момиче, както казах, търся активно навсякъде, не не съм гей, имам желание за връзка и вече активно работя да се променя към по добро.
То не, че толкова е многословен, колкото натоварва с жалване - те другите така, пък аз нищо, пък те толкова, пък аз николко, ма аз много пробвам и много искам, пък никой не ме иска, пък аз хич не съм зле, защо така не ме искат, пък и умен и красив и скромен... По-малко жалване и обяснение, повече действия
Да, прекалявам в това отношение, но това не го говоря по принцип, само тук си го позволявам, гледам да вървя напред и да съм мотивиран и усмихнат, но този проблем доста ме напряга психически и наистина, давам всичко от себе си, да стана по добра версия на мен самия.

И като имаш съвпадения в приложението
И им пишеш "здрасти' и? Какво става нататък, че не отивате да пиете кафе?
Аз по принцип гледам да не пиша здрасти само, а да отворя чата с нещо готини, което съм забелязал от снимките, или биото, но до сега получавам кратък отговор и чата спира след това.

Да, прави сте, жалването не помага, но ме разберете, много ми е тегаво в това положение, опитвам се да не мисля за това, но не става, а влагам много усилия в себепромяна и да намеря изход, решил съм да стана по привлекателен и готин мъж, не ми се живее още години така, да живота не ми е обещал нищо, но ми се иска и аз да изпитам тези прекрасни моменти.

# 202
  • Somewhere far away
По -готино е да си говориш с ChatGPT.

# 203
  • Пловдив
Последен опит правя. Някъде беше написал, че суапваш момичета, които ти са симпатични.Е ...с тях няма да стане, защото най вероятно се вдървяваш от желание да се харесаш и от мислене какво да кажеш, нищо не казваш.Затова започваш да суапваш тези по невразчните момичета да не кажа най .....и във фитнеса има такива  и на касите .....и са навсякъде.Опит .....нали ти казах някъде.....ти искаш да караш колело  а още не можеш да стоиш на 2 крака.

# 204
  • По света и у нас
PriMadonna Да, по принцип инженерите си падат малко стиснати, но така сме учени, като създаваш някакъв продукт или задания, целта е да пестиш от всички материали, трябва да създадеш нещо с максимално малки вложения, но аз не съм хич  стиснат, ама ако говориш за Ferari, няма да ми достигне инженерната заплата.

Ами вървя към средата на 20-те.

Може ли повече информация за тези групи, аз знам за такива, само че за планински разходки и мисля да се пусна скоро, звучи ми добре, но съм чувал и за такива които обикалят по града, но не намерих повече инфо, иначе да, екскурзиите сред природата ми звучат готино, най малкото опознаваш нови места.

За разходките по барове, мислех че е за чужденци основно, но да, имам интерес и мисля и тук да се пусна, само да видя да навия някой, да дойде с мен.

Иначе обмислям курс по фотография.

Е, не ми беше целта да бъда директор точно заради това, ама то там няма да е по любов. 🤣🤣

Е, Кобилкина не е ли само по женската аудитория?

Човек, не зная как може да си творец по професия, а с толкова малко фантазия и надежда да имаш, че да не можеш и да набереш сайта на букинг в гъгъл и да намериш "неща които се правят в София" тоя уикенд.
Търсачка не си ли използвал в тоя живот??

https://www.booking.com/attractions/searchresults/bg/sofia.html? … source=search_box

Имам чувството, че ти писа по една подобна тема такава преди месец, или е бил някой твой набор. Толкова пасивни мъже като Гжен З-тата не съм виждала. Потресаващо е. В рачичка му даваш хляба, а то пак черногледо, пак филтрира. Проучи си опциите сам - ти имаш проблем с жените, не аз. Айде, успех.

# 205
Какво имаш в предвид под "суапване"?
Ако имаш в предвид, като заговарям, или пиша, не не пиша само на на тези които ми харесват или красивите, по принцип, сега гледам да мачвам повечето, че да стигна до чат, за да мога да тренирам, а за на живо просто правя опити където мога, примерно в някой магазин, като има за какво да заговоря и определено ми става по лесно всеки следващ път, заговарям не само тези които ми харесват но да, още ми е трудно, чудя се какво да кажа, умувам го, не ми идва спонтанно, питам някакви неща, но след като си изчерпя репликите, настава неловко мълчание, особено ако не им се говори много, но да, все пак, за съжаление имам някакви очаквания, колкото и глупаво да звучи и това се усеща, по принцип аз вече страха от заговаряне до някъде го преборих, но това с "какво да кажа" ме мъчи много.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 00:44 от Daniel_11

# 206
  • Paris, France
Daniel_11, много си млад още и възрастта е в твоя полза. Мислех, че си 40 или 45г чичко.

Предвид възрастта ти, вероятно нямаш брат или сестра, но нямаш ли някакви далечни братовчеди, с които да излизаш и покрай тях да се запознаваш? Най-лесно стават нещата с познати и в компания.

Не ти е тегаво положението. Много добре си си. Имаш си хубаво образование, работа, предполагам хубаво семейство. Тегаво още не си видял и дано не видиш!

Просто спри да мислиш за връзки и излизай, но не с цел да си намериш приятелка! Примадона ти даде добри идеи за София.

Според мене първо трябва да си намериш приятелска среда от хора, с които да излизаш. И без нея става, но е малко до шанс.

Пътуване до близки градове не е лоша опция. Не знам сега какви да цените, но преди 10-15г билет с влак до Истанбул беше под 45лв в едната посока. Русе, Белград, Букурещ не са далеч. Приятелка срещна сегашния си мъж във влак на БДЖ за Истанбул. Във влака е по-лесно да се контактува, отколкото в самолет или автобус.

# 207
  • По света и у нас
Тези на които им личи че търсят под дърво и камък жена, просто нямат шанс - момичетата усещат и бягат още повече. много си напрегнат.

Вземи си една котка и започни да живееш с нея за да придобиеш малко тактика в общуването. Вземи си въженце, къткай я, гали я, храни в, глези я, общувай си с нея поне да не си тотал дърво като дойде време да общуваш с жена. Освен това котката ще ти бъде тема на разговор и те прави да изглеждаш по грижовен в очите на бъдещата.

# 208
  • Out of the Mix
Невена Flowers Bouquet,

Сегашните 20-25 са в университета, по курсове, компании, кръчмета, социални събирания, и в чата, тва е.
Момчетата ходят на фитнес, момичетата по групички се размотават.
Който има кола загражда и развозва тази и онази.
Основно в чата и онлайн, телефончетата са залепени за ръцете им.
На една маса седят, не си говорят, чатят.

Не е зле, ако няма да изкара книжка, да си вземе кола и да се научи да поддържа, и да има, защото ще му потрябва занапред. На шоф. курсове със сигурност ще се запознае с жени, аз се запознах с няколко.

Може да запише и курс по език.
В Британика отново се запознах с няколко.

Самочувствието колкото и да се изгражда с времето, има го това, но трябва и да ти е в натюрела.

Не всички са Алфи. Sunglasses

Лидерите пък още по-малко.

В по-зряла възраст е друго.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 09:51 от Revoker

# 209
Олее да! И аз се запознах и на шоф.курс с много хора и на курса по английски също и до сега сме приятели с повечето.
Едното момче стана известен актьор и ходим да го гледаме редовно в театъра.
Изобщо чудесни хора съм срещнала по пътя си, абсолютно на всякакви места

Щом ти отговарят, а после чата спира значи нещо ги отказва. Аз залагм нещо по външния вид, обаче тъпо е да гадаем, а и темата е чувствителна.

Общи условия

Активация на акаунт