Сайтове за запознанства (2025)

• 71 638
  • 467
  •   1
Отговори
# 225
  • Somewhere far away
Как удобно игнорира обидите към мен и разбира се,  наблегна само на това как аз съм го нарекла.  
Това вероятно е така известната мъжка солидарност.

# 226
Щом си тръгнал да четеш и гледаш коучове нещата не са на добре.Направо толкова ме е яд ,че съм смотан та не мога и аз да е подхвана тази златна ниша в момента и да спя под пари Sad Sad Sad

Ако до 2-3 месеца не ти се получи с коучовете с жените ....прехвърли се към Толкин ........като направиш многото пари, определен тип жени сами ще те намерят.

Надявам се разбираш иронията
Ами, не знаех какво да правя в началото и реших да прочета някакви съвети, но тия коучове са от Щатите и доста от нещата явно са неприложими тук.
Не съм плащал на коуч, но някои имат блогове и дават съвети.
Даниеле, защо не запишеш нова специалност, с мнозинство жени? Например Психология, там жените са 90%, общителни са, лесно ще влезеш заради квотите, пък може и да ти е полезна тая специалност. На твое място не бих се занимавала с апове, щом досега не си имал успех.
Да ти кажа честно, леко ме влече психологията, но сега не знам как ще съчетая нещата със тази специалност, която уча в момента, а и тя ми тегли много от времето.
Ами и аз мисля, че с аповете няма да стане нищо, те просто работят за някои, а за други като мен не.
Като цяло въпроси от сорта на - с какво се занимаваш/ какво работиш - не са много ок да се задават, особено на такъв ранен етап /буквално третото изречение/.
А как трябва да подходя по принцип?
Може ли някакви примери?
Лудсман, идеята не е да се пробва само с колежки, а да си създаде среда и завърже контакти покрай тях Rolling Eyes На бар нямаш шанс да опознаеш никой, обикновено пробваш или като разгонен, или като отчаян, и резултатът съответства.

На бар знам, че някои успяват да стигнат дори до секс за една нощ, но това са явно доста опитни, аз едва ли имам шанс, а и не се интересувам от това.
Иначе да, търся среди с жени, че ми писна само с тия мъжки среди.
Много лош съвет. В една специалност има 30тина жени и като се пробваш на 1-2 от тях без успех, другите след това ще те отрежат. Общо си инвестирал 1 година от живота си, за да се пробваш на максимум 2 жени. Трябва да се търси по-добра ефективност. Ако щеш едно излизане на бар може да пробваш на 10 жени поне и ще ти коства 2-3-4 часа от живота.
Да, точно това се получава при танците, даже чух истории, че идвали някакви мъже само за запознства и после като момичето сподели на другите, става неловка ситуация, поне това съм чувал от едно момче, дето ме съветва за танците.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 16:27 от Daniel_11

# 227
Аз мисля, че трябва да си пишеш нормално просто. Нали ти казвам, ако някой ми хареса и само от здрасти си тръгват нещата.
Ти така ли говориш по принцип - това наистина е голяма лиготия. Ето ако някой ми пише ''ако не е тайна'', първото ми на ум е - боже тоя е 15 годишен сигурно. Използват ли възрастните хора такива изрази...

И искаш да кажеш, че ако сега седнеш и слайдваш наред всички жени надясно ли наляво ли, накъде беше, накрая на деня няма да имаш съвпадения? Така ли?
Я пробвай, даже и по-възрастни също и такива далече, ей така за чата.
Леле на мъжете наистина ви е по-трудно, направо не знам.

# 228
  • София
В социални мрежи и апове, жените са много по-безкомпромисни в подбора, защото имат много избор, а когато не общуваш лице в лице и не виждаш общата картинка, най-малкото може да ти избоде очите. В аповете трябва да си ловък с думите, нахален и да изглеждаш супер на снимките. Авторът явно не е, та не виждам смисъл да се мъчи. А на танци 90% от мъжете имам чувството ходят, защото не могат да си намерят гадже другаде. При жените е друго, обаче, повечето са обвързани и нямат интерес към мъжете там. Та на мен отстрани поне ми звучи като отчаяна работа.

Авторе, като завършиш сегашната специалност може да запишеш нова. Студентството дава много опции, но не чакай да станеш чичака на випуска.

# 229
tiny_lili На здрасти не обръщат внимание, поне така до сега не са ми отговаряли, може и на външен вид да не им допадам, не съм грозен според мен, но не съм някакъв красавец.
Не, на живо не говоря така по принцип, но поне така разбрах че трябва да го правя, за да има интерес.
Да, при мъжете може със седмици да няма мач, това са ми го казвали и доста добре изглеждащи мъже, пък какво остава за такива като мен, просто за нас няма такава конкуренция, на мен на времето, едно момиче каза, че за ден е получавала до 10-20 мача, хаха ние може само да си го мечтаем.
Лъвица Точно това мисля и аз и като прибавим огромния интерес, нормално е едно момиче в пика на живота си (20-30), да търси добре изглеждащите мъже, да нямам опит с такъв вид комуникация и не ми се получава, аз на танци не ходя основно за това, но от инструкторите чух, че идвали мъже точно за това и ставала неприятна атмосферата там и да, отчаяна работа си е, чувам че много мъже търсят приятелки, но са в подобно ситуация, явно за някои е много трудно.
Вярно е, ако учиш в нормален ВУЗ, дето има жени, принципно имаш много повече шанс, най малкото, поне ще движиш в компания с жени.

# 230
Просто пробвай повече и стига мрънкал с това как другите са си хванали жени в университета. Някои от колегите си хванаха, но повечето са се запознали със жените си след това.
Ако си от отдавна с еднакъв профил, го попромени малко, обнови снимките, използвай различни интереси.
Принципно и ако си по-нисък от 180 също създава затруднение при голямата цедка.

# 231
Профила ми е почти нов.
185 съм.,

# 232
  • Somewhere far away
Сериозно, чатGPT ще ти даде по-добри съвети от бг мама.
Копирам ти какво ми написа по твоя проблем :

"Да заговориш момиче може да изглежда стресиращо, но ако го направиш естествено и с увереност, ще бъде много по-лесно. Ето няколко съвета:

🔹 1. Бъди естествен
Не се опитвай да звучиш като някой друг или да използваш клиширани реплики. Най-добре е просто да си ти.

🔹 2. Започни с нещо просто
Ако не я познаваш, можеш да кажеш нещо като:

„Хей, видях те и реших да дойда да се запозная.“ (работи, защото е директно и искрено)
„Изглеждаш супер усмихната, какъв е поводът?“ (ако е в добро настроение)
„Тук често ли идваш?“ (ако сте на кафе, библиотека, фитнес и т.н.)
Ако вече я познаваш малко, може да започнеш с обща тема – например училище, работа, хоби или нещо, което ви свързва.

🔹 3. Използвай хумор (ако можеш)
Лекият хумор разчупва леда. Например:

„Знам, че това звучи като начало на лош виц, но… кой е най-странният факт, който знаеш?“
„Опитвам се да измисля най-оригиналния начин да те заговоря, но май ще се наложи просто да кажа ‘здрасти’!“
🔹 4. Бъди уверен, но не арогантен
Не е нужно да се преструваш на „лошо момче“. Увереността означава да бъдеш спокоен и да приемеш нещата леко – ако тя не откликне, не е краят на света.

🔹 5. Питай я за нещо, което може да ѝ е интересно
Хората обичат да говорят за себе си. Например:

„Какво най-много обичаш да правиш през свободното си време?“
„Каква музика слушаш? Търся нови неща за плейлиста си.“
🔹 6. Внимавай за езика на тялото ѝ
Ако тя поддържа контакт с очи, усмихва се и отговаря с интерес, значи върви добре. Ако изглежда разсеяна или отговаря кратко, може би не е заинтересувана – и това е ОК!

🔹 7. Бъди готов за всякакъв изход
Не всички разговори ще водят до флирт или запознанство. Понякога просто ще си поговорите и това е напълно нормално. Важното е да не се страхуваш да пробваш! "

# 233
Права буквална комуникация е точно това - да говориш буквално, да не вкарваш скрити смисли, да не използваш епитети. С това тайнствено момиче си се прострелял в крака, а ако наистина си го сложил и в кавички и си ползвал и трето лице, може да се тълкува и като опит за уязвяване. Момичето ти е подало пръст, ти не си го хванал. Такъв разговор може да хване, ако зададеш въпроса възможно найй-семпло - а какво учиш всъщност. И продължаваш така спокойно и семпло, без определения, без кавички, без да се правиш, и то разговорът ще си се случи естествено. Почнеш ли да се чудиш сега какво да кажеш, че да изглеждаш готин/интересен/забавен/нам къв си, работата е бегала.

# 234
  • София за сега
Профила ми е почти нов.
185 съм.,
Имай търпение. Обяснили са ти по назад, че висенето в апликации си е като работа. И престани да мислиш всяко действие.  Прави го както ти идва от вътре. Толкова съвети разумни ти дадоха, че не знам. За ръка те водят тук съфорумците. Послушай ги, а не само това става това не става. И ако имаш някакъв по-дълбок проблем, за който не искаш да споделиш потърси помощ.
И не забравяй може и бавно,  но ще стане това, което много искаш.

# 235
  • Fairbanks, Alaska
Като почнех да задавам въпросите от точка 5 при виртуалното общуване и спираха да ми пишат. Въпросите тип интервю-най-омразните ми въпроси.
Tiny_lili, така е, на мъжете е в пъти по-трудно, особено ако не умеят да общуват с жените.
Даниеле, това, което написа за комуникацията-дори аз, дето не умея да общувам с жените, ще ти кажа, че много лигаво звучи.

# 236
Това, което аз съм видяла - на мъжете им е трудно по 3 причини - неправилна преценка на темата и маниера, опити за влизане в роля, следване без обмисляне на съвети като от горния списък. Практически се получава някакъв човек, който буквално дрънка несвързано и момичетата се изпаряват.

# 237
  • По света и у нас
Дай и една снимка да ти кажем какво да оправиш във визията.

# 238
Права буквална комуникация е точно това - да говориш буквално, да не вкарваш скрити смисли, да не използваш епитети. С това тайнствено момиче си се прострелял в крака, а ако наистина си го сложил и в кавички и си ползвал и трето лице, може да се тълкува и като опит за уязвяване. Момичето ти е подало пръст, ти не си го хванал. Такъв разговор може да хване, ако зададеш въпроса възможно найй-семпло - а какво учиш всъщност. И продължаваш така спокойно и семпло, без определения, без кавички, без да се правиш, и то разговорът ще си се случи естествено. Почнеш ли да се чудиш сега какво да кажеш, че да изглеждаш готин/интересен/забавен/нам къв си, работата е бегала.
Ами, нямаше от къде да ги знам тези неща.
Имай търпение. Обяснили са ти по назад, че висенето в апликации си е като работа. И престани да мислиш всяко действие.  Прави го както ти идва от вътре. Толкова съвети разумни ти дадоха, че не знам. За ръка те водят тук съфорумците. Послушай ги, а не само това става това не става. И ако имаш някакъв по-дълбок проблем, за който не искаш да споделиш потърси помощ.
И не забравяй може и бавно,  но ще стане това, което много искаш.
На мен, до скоро ми идваше само здравей, проблем е че нищо не ми идваше от вътре, за това го премислям толкова, но ще пробвам с права комуникация.
Надявам се, вярвам го, че и за мен ще има момиче което ще ме хареса.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 00:36 от Daniel_11

# 239
Чат GPT - новият Сирано дьо Бержерак. Готино. Намери си къде си уверен, силен и щастлив и точната жена ще дойде.

Общи условия

Активация на акаунт