Сайтове за запознанства (2025)

• 71 250
  • 467
  •   1
Отговори
# 360
  • Out of the Mix
Иначе ММ е невероятен. Но винаги го има онова чувство, че някъде там може би щях да срещна още по-голяма любов. А и да ходиш на гости при тъстовете в чужбина е някак по-друго, от колкото да ходиш на гости в някой БГ град. .
Сладурана.
Ако мъжът ти е влюбен в теб, обича те и дава всичко, само мога да го съжалявам.
Горкият.
Дано поне си богиня в секса, давайки, пускайки му редовно, въртейки и т.н., ама като те чета надали.
Щото нали ти "пускаш", "даваш", не изпитваш удоволствие.

Аз, ако съм, и случайно някога разбера, че възлюбената нещо тайничко си мисли/мислила, изхвърча, като мокро пиле след 24 часов маратон да ме запомни с добро.

P.s. Ето това е един от проблемите в момента и сайтовете, като цяло, дигитализацията - имагинерните представи и фантазии за "има някъде нещо по-добро". Като има, освобождаваш го от присъствие, и тръгваш да гониш дивото, ама не ти се пуска питомното, м?

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 22:35 от Revoker

# 361
Ооо, не ме разбра. Аз дивото го гоних, дори живях в чужбина преди да срещна ММ, но просто не ми се получи.

И да искаш нещо, ако не ти е писано няма да се случи. Ако не обичах моя, нямаше да сме заедно, защото аз не търпя да съм във връзка просто заради интерес или защото не е куул да съм сама.

Апропо, може би ако търпях по-лесно щях да бъда с някой чужденец, защото част от българките, които срещнах в чужбина бяха с местни, с които не бих се хванала аз лично. Че и ги хвалеха и търпяха неща, които не биха търпяли от един българин, което за мен е глупост. Аз този двоен аршин го нямам. За мен един боклук от Испания или Дания пак е боклук, а не е нещо повече само защото по случайност се е родил там.

Просто винаги съм си мечтала ако един ден имам деца, те да знаят още един език като роден и да имат дядо и баба в някоя далечна страна с доста различна култура и природа, но все пак в Европа. А и покрай тях и аз да съм с единия крак ту тук, ту там. Искам да живея между две държави и култури, но не би.

Чак фикс идея не ми е било до степен да търпя боклук само защото е чужденец. Но определено ми беше мечта по-горното за евентуалните ми деца, но понякога мечтите ни не се сбъдват. Grin

# 362
  • Out of the Mix
Една жена, когато е влюбена и иска един мъж, й е изписано върху цялото лице и поведение - бляскавите очи, зачервените с лека свенливост бузи, ябълки, пърха с мигли, търси го, все иска да е около него.

Това да си във връзка без любов и без тези неща, аз не го разбирам, и не бих бил никога в такива отношения, защото съм имал и едното, и другото.

Пределно ясно е това, което описа, а именно, че болшинството търсят спонсора и "уредеността" (кавичките са умишлени, защото едно може да се спечели, но се губи много от друго, и винаги е така).

Аз пък напоследък общувам с няколко жени, върнали се от Щатите и Европа, по-скоро скитосващи 35-40 годишни, изкащи българин, защото чужденците са им стерилни, двулични, и безинтересни. Друго си е балканец (но модерен, не див селянин) да ги тряска, от тяхната си порода, и си го търсят.

# 363
  • Пловдив
Аз, ако съм, и случайно някога разбера, че възлюбената нещо тайничко си мисли/мислила, изхвърча, като мокро пиле след 24 часов маратон да ме запомни с добро.
Аре стига тъпотии. Ти да не би да не си мислиш, че Бела Хадид, Гал Гадот, Ана де Армас, Марго Роби (нали тук слагаме известни световни красавици по твой вкус) са по-красиви и по-секси от жената, която си във връзка? Мислиш го, нали? Ама лицемерно за теб може, за жената не може.

А аз на моя мъж даже си му ги казвам - гледай начи в тоя филм, лелелеле, този е страааашен (Робърт Редфорд в "Извън Африка", оня готиния Хенри Кавил, или Крис Хемсурт (ама и Лиан Хемсуърт няма да върна). Та дали не мисля, че на света има по-красиви и по-секси мъже от моя - ама има и още как. И к'во? Дай да си разбутваме брака заради зяпане.

Една жена, когато е влюбена и иска един мъж, й е изписано върху цялото лице и поведение - бляскавите очи, зачервените с лека свенливост бузи, ябълки, пърха с мигли, търси го, все иска да е около него.
Ще припадна от смях. Аз съм от 20 години женена, живеем заедно, да ходя все изчервена, да пърхам с мигли и да се търкам като разгонена котка. Смях в залата.

# 364
  • София
Ще припадна от смях. Аз съм от 20 години женена, живеем заедно, да ходя все изчервена, да пърхам с мигли и да се търкам като разгонена котка. Смях в залата.
Може би това е една от причините някои хора да стоят по сайтовете за запознанства с години. Чакат еднорогът, с който ще имат вечна тръпка, ще се изчервяват и ще припадат винаги като го видят.

# 365
  • Out of the Mix
Янтра, аз съм пожар, при мен тръпката, ако не се поддържа, ентусиазмът ми угасва с времето.
За постоянство си говорим.

Трансформация има в отношенията със сигурност след 3-5-10+ години, но това не значи да ставаме съквартиранти, и да почваме да фантазираме имагинерни неща, което говори за нещо недоизживяно, грешен избор на партньор.

Вярваш ли, или не има таква жени, постоянно разгонени и готови, не е до възраст.

Относно по-по-най, то в живота винаги има нещо "по" и "най", въпросът е да си доволен и щастлив в избора си.

# 366
  • Пловдив
Ти от много пожар си сам.

# 367
  • Paris, France
Просто винаги съм си мечтала ако един ден имам деца, те да знаят още един език като роден и да имат дядо и баба в някоя далечна страна с доста различна култура и природа, но все пак в Европа. А и покрай тях и аз да съм с единия крак ту тук, ту там. Искам да живея между две държави и култури, но не би.
Бракът с чужденец не гарантира, че децата ви ще знаят два езика като родни. Моите не знаят бъкел български. При едните баба и дядо не щяха да ходят често заради дългите полети. Питаха баща си що ме е взел мене, а не някоя корейка или японка, та да ядат нормална храна като в японски ресторант и да ходят в Япония. Мене ме питаха защо съм взела баналния им баща, а не някой от Филипините, Украйна или Киргизстан. Децата от Филипините били по-интересни. Дъщеря ми недоволстваше, че съм я родила в парижкия район на Франция, а не в Англия като брат и. В неговият клас само той бил роден в Англия, а повечето деца били родени в парижкия район и било много скучно. Пак дъщеря ми питаше защо съм напуснала България, като е по-интересно и евтино от Франция, защо не сме останали в Англия, защо не сме отишли в Америка или Япония.

Каквото не ти е писано, наистина не може да ти се случи, но насила не могат да тв вържат с човек от култура, в която ти е банално.

Не разбрах албанците и гърците с какво са по-добри от испанци и французи. Не са лоши, де.

Живей си живота както искаш. Аз от десетилетие не съм стъпвала в България, а ММ и децата ходят и без мене. У свекърите ходех като исках, но те са на Карибите. Ако живееха в Долно Нанагорнище, наистина не бих отишла.

Всякакви мъже има в интернет. Скандинавците, особено младите,са много малко на брой и затова не е лесно да се срещне такъв. Западните мъже са по-обрани и дискретни и трябва да си по-активна.

Децата ти могат да знаят езици като родни и без да сте от различни езикови общности с мъжа ти. Чуждестранна детска градина и училище от малки, често пътуване, детегледачка с друг роден език, интернат в чужбина и се получава. Ние не поискахме да мъчим нашите.

Заселете се в някоя голяма столица и ще живееш сред всякакви култури!

# 368
  • Out of the Mix
Aз съм си най-добре, не ме мисли. Wink

# 369
  • Paris, France
Ти от много пожар си сам.
Той това и иска - изпепеляващи страсти. Не е по обвързването човекът и правилно.

# 370

Не разбрах албанците и гърците с какво са по-добри от испанци и французи. Не са лоши, де.
Нямах предвид, че са по-добри от испанци и французи. Аз дори знам Френски на B2 ниво, учих го в гимназията, но не ми допада тяхната култура и страна. Испания повече ми харесва.

За албанците и гърците го написах, защото Revoker написа, че най-подходящо за една българка би било балканец и аз отговарям, че не ми е проблем да съм с българин, но ако бях срещнала И да, ходим на гости в Монтана. Не е лош град, но дори нейният аналог в Албания или Гърция би ми бил по-интересен, някак си ме влече екзотиката. А албанец и грък са ми много по-приемливи от арабите например. И те са екзотични, но твърде различни нрави имаме. И нямам чак такъв афинитет към техните земи и култури, че да преглътна културните различия.

Не ми пречи, че Албания е по-бедна от България, към нея имам някакъв необясним афинитет. Но пък обичам ММ и затова съм с него. И не, не използвам сайтове и приложения за запознанства от както сме заедно. Grinning По-горе споделях идеален вариант за какво мечтаех, а тя любовта не пита и сега ходим на гости при кандидат-свекито в Монтана.

# 371
  • По света и у нас
Анонимен, не ти се е получило защото чужденците са възпитавани за чужденките и нямаше да ти се получи с повечето  - гаранция!
Тези които живеят с чужденец са си изключили мозъците и са се примирили с културната идиотщина на мъжа си. (Невена да ме прощава, тя е нетипичен пример)
Никак не се чуди в кой крайчец на света ти се намира беличкия чужденец, алтернативната ти сродна душа, защото той не може да покрие и 60% от разбиранията ти за живота, камо ли да се нарече сродна душа. Цялата работа е обречена точно защото представата ти за чужденците (по български ) е супер изкривена, толкова далеч от реалността , че няма как да не се разочароваш.

# 372
За чужденците България е като спирка на влака, рядко остават да живеят тук, а връзка от разстояние или емиграция, тепърва да започваш всичко от нулата, не е никак приятно. И те имат недостатъци като нешенците, но просто по-различни и човек избира кое може да толерира повече - различията с чужденеца или неразбирателствата с българина. За всеки влак си има пътник и докато не пробваш и от едното и от другото няма как да знаеш кое е за теб и дали едното е по-лошо или по-хубаво от другото. Тъй че това изключване на мозъка, за което казваш, че имат жените с чужденец важи за всяка жена с мъж независимо от националността.

# 373
Аре стига тъпотии. Ти да не би да не си мислиш, че Бела Хадид, Гал Гадот, Ана де Армас, Марго Роби (нали тук слагаме известни световни красавици по твой вкус) са по-красиви и по-секси от жената, която си във връзка? Мислиш го, нали? Ама лицемерно за теб може, за жената не може.

А аз на моя мъж даже си му ги казвам - гледай начи в тоя филм, лелелеле, този е страааашен (Робърт Редфорд в "Извън Африка", оня готиния Хенри Кавил, или Крис Хемсурт (ама и Лиан Хемсуърт няма да върна). Та дали не мисля, че на света има по-красиви и по-секси мъже от моя - ама има и още как. И к'во? Дай да си разбутваме брака заради зяпане.

Аз си мисля че на всеки му личи като е влюбен, хормони са това, мъж или жена Joy

# 374
Аз се убедих в мнението си което вбече съм си изградила за масовия мъж. Пълно е с простаци както в приложението, така и в реала. Малкото свестни и не тотални идиоти и простаци са точно това, малко и с лупа да ги търсиш
Ами има, но масово не им обръщат внимание защото не са атрактивни по някакъв начин, примерно при мен грам не работят тия дейтинг апове, а какви ли не четох да направя профила си по привлекателен.

Приятел, прочетох доста от словоизлиянията ти в предишните страници на тази тема и ще ти дам моето мнение, като някой, който е по-възрастен и опитен от теб.

-Не обръщай внимание на повечето жени тук, а и по принцип на жените относно съветите им към теб за връзки и намиране на приятелка. Жените си умират да философстват и да се изявяват като психоложки, особено на гърба на млади и неопитни мъже.

-Не слушай и повечето мъже тук, защото те чисто от йерархична подбуда ще се опитат да те принизят и усмеят. Как може да не си правил това, как може да не си правил онова, много си бил зле, много си бил еди какъв си. Реално не гледат да ти помогнат, а да те принизят и усмеят.

-Колкото повече анализираш нещата и се самовглъбяваш толкова повече сам си пречиш. Просто спри, освободи си ума.

-Относно жените и какво харесват у мъжете. Ти си компютърджия и имаш инженерна мисъл и логика и това работи за живота, затова и този тип хора се справят много добре с кариера, финанси, коли, пари, къщи и пр. , но при жените е по-различно. Казах ти по-рано да не им обръщаш внимание на жените и какво ти казват, защото те се движат повече от чувства, отколкото от прагматичност. Жените се осланят изключително много на чувства, това им е горивото за техния двигател. Ако можеш да накараш една жена да се чувства поласкана, да се чувства харесвана, да се чувства специална, да се чувства оценена, да се чувства добре, да се чувства засмяна, развеселена, позитивна, ентусиазирана, динамична, екстремна... схващаш идеята. Ти си млад, следоватлено гониш млади жени, а те още повече се осланят на чувствата си , в сравнение с повечето лелки, които ти дават какви ли не клиширани съвети. Забелязал си ,че много жени ходят със съмнително изглеждащи мъже, със съмнителна хигиена и поддръжка и често нисък интелект и си се чудил "как може тази да ходи с този" , еми може, накарал я е да се чувства по определен начин и това я е спечелило. Като инженер ти действаш прекалено прагматично и логично и това не се харесва на жените. Те харесват емоциите, спонтанността, страстта, а да и екстровертността. Като цяло обожават екстровертнтие типове и мразят интровертите и вълците единаци. Много хора си мислят, че мъжете сме били прости създания, а жените сложни. Еми не, и жените са спросто устроени и факта, че всякакви урунгели мъже с 5 мозъчни клетки успяват с лекота да си намерят приятелка го доказва.Bottom line - може да говорят едни неща и да изискват 1001 неща в Dating сайтовете или форумите, но ако някой ги накара да се чувстват по определен начин и му харесват "вайба" шансът да те хареса скача драстично. Сега се замисли дали може да ги накараш да се чувстват някак през екрана на смартфона. Не казвам ,че прагматичността не ги интересува, но пак повтарям основното им гориво е чувствата, особено на младите жени. Помисли по въпроса, но не мисли много Wink

#емоции
#вайб

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 20:52 от M-Logi

Общи условия

Активация на акаунт