Сайтове за запознанства (2025)

• 71 292
  • 467
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Нещата са още по-прости отколкото си мислите.
Първо - 2-3 хубави снимки са много важни, тъй като 90% от мъжете не умеят да се снимат и не знаят какво е хубава снимка.
2. Да кажеш нещо повече от Здравей.

# 376
Аз винаги почвам със "Здравей" ама рядко ми отговарят

# 377
  • Paris, France
Първо - 2-3 хубави снимки са много важни, тъй като 90% от мъжете не умеят да се снимат и не знаят какво е хубава снимка.
Вярно е. Не бих отговорила на съобщение "Здравей" или "Здравей. Как си?". Всяка жена в такива сайтове получава по поне 30 подобни дневно.

Не съм съвсем съгласна за снимките. Хубав мъж и от лоша снимка ще го харесат. Важно е, разбира се, да няма снимки по потник пред компютър от 1998г или на двора на село пред купчина ръждясала техника, но съм виждала снимки на мъже на пейка на летището или пред стадион и мъжете си намериха приятелки.

# 378
  • София
На снимки винаги съм била много придирчива (не че на живо не съм). Според мен мъжете имат много по-големи шансове на живо, където не се конкурират с още 100 "здрасти"-та на ден, а могат да се представят с нещо различно от няколко кадъра на физиономията им (която рядко е достатъчна така или иначе). Но за целта трябва да се наблегне сериозно на социалните умения, а егото да е зряло и стабилно. Тоест, да не се срива от отказ и наранява при липса на отклик. Колкото до сайтовете, предполагам е по-печелившо да бъдеш нагъл и досаден, колкото и да е неприятно такова поведение.

# 379
  • София
Снимка навън е чудесно решение!
Има 99 варианта на лоши снимки, да не ги изброявам.

# 380
  • Fairbanks, Alaska
Вярно е. Не бих отговорила на съобщение "Здравей" или "Здравей. Как си?". Всяка жена в такива сайтове получава по поне 30 подобни дневно.

Не съм съвсем съгласна за снимките. Хубав мъж и от лоша снимка ще го харесат. Важно е, разбира се, да няма снимки по потник пред компютър от 1998г или на двора на село пред купчина ръждясала техника, но съм виждала снимки на мъже на пейка на летището или пред стадион и мъжете си намериха приятелки.
А на съобщение "От местата, на които си била, кое те е впечатлило най много?", ще отговориш ли? Че за ей такъв безобиден въпрос направо ме блокирват и то не един и два пъти.

# 381
Това за снимките поне за мен има ефект.
Примерно приятеля ми на снимката си във фейсбук беше на преход в снежна рила и ми напрсви добро впечатление.
Мен ме дразнят снимки без горнище, където ",флексват" мускули, може да са красиви мъже, ама някак простичко ми идва...

Иначе то е хубаво на живо запознанство, но в модерния свят ми се струва едва ли не рядкост, 90% от познатите ми двойки се знаят от онлайн пространството...

Между другото ное се запознахме от група за компютърни игри във Фейсбук, ако си намериш някоя по твоите интереси , може пък да има хляб в това.

# 382
  • Paris, France
А на съобщение "От местата, на които си била, кое те е впечатлило най много?", ще отговориш ли? Че за ей такъв безобиден въпрос направо ме блокирват и то не един и два пъти.
Ще отговоря с удоволствие. Според мене не са ти харесали снимките или това, което си написал за себе си. Примерно, за жена, която пише "лакирва" ще си имам едно наум ако не е чужденка. Същото с "блокирвам".

И още - един въпрос може да се хареса на една жена и да е досаден за друга. Познавам жени, които нямат паспорт и никъде не са ходили, даже и в близкия голям град. Даже е по-добре такава да не ти отговаря.

# 383
Здравейте, включвам се и аз в тази тема.
Попринцип хич не съм фен на социални мрежи, на приложения за запознанства и т.н., но преди време си бях изтеглил тиндър и да кажем за 2-3 дни ми изписа, че имам 8 харесвания, които естествено ако искам да ги видя трябва да си платя там някакви премиум пакети, или както се води.Не си ги платих и след няколко дни гледам как от 8 хсресвания, станаха на 5, после на 3 и т.н. и го изтрих този тиндър.
А относно започване на чат с някое момиче, аз винаги започвам със "здравей, как е ?", което според мен си е напълно нормално като начало за някаква евентуална комуникация. 😀

# 384
Ще отговоря с удоволствие. Според мене не са ти харесали снимките или това, което си написал за себе си. Примерно, за жена, която пише "лакирва" ще си имам едно наум ако не е чужденка. Същото с "блокирвам".

И още - един въпрос може да се хареса на една жена и да е досаден за друга. Познавам жени, които нямат паспорт и никъде не са ходили, даже и в близкия голям град. Даже е по-добре такава да не ти отговаря.

Чак да го блокират е крайно, но аз лично също често получавах точно този въпрос и като те питат няколко човека става досаден. Моят партньор започна разговора във фейсбук дейтинг с нещо хумористично и макар да не ми допадаха снимките му, ми привлече вниманието просто защото беше казал нещо по-оригинално.

# 385
Аз попадам само на откачалки.  Но освен фейсбук и инста нямам други приложения.  И там толкова влизам...Толкова с моя опит.

# 386
И що си усложняваш толкова живота, като направо можеше да й пишеш лс?
А относно започване на чат с някое момиче, аз винаги започвам със "здравей, как е ?", което според мен си е напълно нормално като начало за някаква евентуална комуникация. 😀
Ако те интересува женско мнение  - началото  ти е хммм ... твърде семпло (мило казано). Как е кое?! Измисли по-конкретно и смислено начало.

# 387
Еми не знам, за мен си е напълно нормално да напишеш на някой/някоя "здравей, как си ?", така поздравяваш и един вид показваш внимание, имтересувайки се как е човекът, с когото комуникираш

# 388
Ей така умират разговорите. Нали се сещаш, че на жените им пишат доста мъже и да отговорят едно "добре съм, а ти" е изключително скучно. По-добре почни със здравей и нещо свързано с тема от биото или някоя от снимките - да предизвикаш желание за отговор. Трябва да си много готин на снимките, че с едно здравей, как си да се получат нещата.

# 389
Честно казано не се сещам и не разбирам, затова и се включих в темата.Аз си падам явно по-старомоден и консервативен и за мен е абсолютно приемливо и нормално да започна така разговор/чат.
Цитат на: hoaxylink=topic=1714397.msg50417029#msg50417029 date=1762252584
Ей така умират разговорите. Нали се сещаш, че на жените им пишат доста мъже и да отговорят едно "добре съм, а ти" е изключително скучно. По-добре почни със здравей и нещо свързано с тема от биото или някоя от снимките - да предизвикаш желание за отговор. Трябва да си много готин на снимките, че с едно здравей, как си да се получат нещата.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 14:33 от Moderator3

Общи условия

Активация на акаунт