Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 89

• 24 676
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Вариант за такси или някой познат да Ви закара нямате ли? Аз лично не бих чакала 3 часа мъжът да се върне, ако съм сигурна, че раждам ...
Да да, просто по спокойно ще ми бъде с него

# 61
Момичета,бих искала да помоля за помощ при разчитане на този резултат, болницата в която се следя работи с тази лаборатория и нищо не разбирам.
Благодаря за съдействието!❤

# 62
Вариант за такси или някой познат да Ви закара нямате ли? Аз лично не бих чакала 3 часа мъжът да се върне, ако съм сигурна, че раждам ...
Да да, просто по спокойно ще ми бъде с него

Много малко вероятно е първескиня да роди за нормално 2-3 часа. Освен ако не се наложи секцио, мисля че ще успее да стигне при теб в болницата преди да си родила. Не го чакай , за да тръгнеш към болницата. Моят мъж също не беше в града, като започнах да раждам. Но докато ме приемат, подготвят, сложиха ми окситоцин мина 1 час, а родих 2 часа след това. Но това ми беше второ раждане, което беше доста по-бързо от първото. Като родих мъжа ми вече беше в болницата. А ако е първо раждане да знаеш, че в повечето случаи е доста по-дълго.

# 63
Всичко изглежда идеално
Момичета,бих искала да помоля за помощ при разчитане на този резултат, болницата в която се следя работи с тази лаборатория и нищо не разбирам.

# 64
Здравейте! Направлението за хоспитализация трябва ли да се издава и на хартиен носител?

# 65
Здравейте! Направлението за хоспитализация трябва ли да се издава и на хартиен носител?

Май не , те направленията нали вече са само онлайн ,но не пречи и да помолите да Ви го принтират.

# 66

Всичко става онлайн, по ЕГН се вижда всичко.

# 67
От вчера до днес сутринта усещам промяна в активността на бебето - сякаш движенията са по-слаби, не ме побутва толкова, а като усетя нещо е сякаш притъпено. В 28гс е това, писах на АГ за съвет и дали да се отправя за преглед. Има ли някакъв друг "трик" или нещо което да следя? Случвало ли ви се е?

# 68
fearless и аз имам такива дни. Понякога е много активно, друг път не толкова. Даже през повечето време е по-мързелово. Но не мисля, че е притеснително щом усещаш бебето. Аз бих се притеснила, ако изобщо не го усещам. Сигурна съм, че всичко е наред, но за твое спокойствие мини за един преглед.

# 69

Нямате бактерии, чиста ви е микробиологията.

# 70
fearless и аз имам такива дни. Понякога е много активно, друг път не толкова. Даже през повечето време е по-мързелово. Но не мисля, че е притеснително щом усещаш бебето. Аз бих се притеснила, ако изобщо не го усещам. Сигурна съм, че всичко е наред, но за твое спокойствие мини за един преглед.
Нещо много сладко ( Сникърс) и студена газирана вода действаше при мен. Направо го шокирах и ставаше много подвижно. Най-вероятно нямаш причина за притеснение, но по-добре ( според мен) да те прегледат - най-малкото за твое успокоение. С каква плацента си? Може да се в обърнало така, че самите движения да се усещат по-слабо.

# 71
И аз имам такива дни.  Дока каза да не се филмирам и да броя движения, важното е да го усещам 2-3 пъти през деня да е активен и че е нормално да си спинка. И все пак съм си бдителна, но няма да броя 10 движения за час както съветват някои.

И да, за спокойствие ако съм се притеснила, ще отида до го погледнат

От вчера до днес сутринта усещам промяна в активността на бебето - сякаш движенията са по-слаби, не ме побутва толкова, а като усетя нещо е сякаш притъпено. В 28гс е това, писах на АГ за съвет и дали да се отправя за преглед. Има ли някакъв друг "трик" или нещо което да следя? Случвало ли ви се е?

# 72
Благодаря много за отговорите, вдъхвате ми кураж! АГ ме повика да направим тонове, сега изчаквам ред. По-спокойно ми е че надали е нещо притеснително, стискайте палци. Simple Smile

# 73
И аз съм имала такива дни, черен шоколад помага да го раздвижиш.
Но винаги при притеснение е най-добре на лекар. Стискам палци всичко да е ок.

# 74
Редовен номер, всяка седмица има поне 2-3 такива дни, а съм 33/34 вече. Днес бях на преглед, ходих и един път извънредно. Все е седалищно разположено, това беше обяснението.

Общи условия

Активация на акаунт