👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 197
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ох, толкова много хубави отзиви за този шокомед изчетох, че май ще взема да го пробвам Simple Smile

# 496
Ох, толкова много хубави отзиви за този шокомед изчетох, че май ще взема да го пробвам Simple Smile
Заслужава си. Обаче е хубаво и това, че имат ваучери и за 10лв, ако имаш някакъв остатък да го  наместиш (е с малко доплащане от твоя страна) Иначе си е наистина вкусотия и действа много добре сутрин го взимах на гладно, направо, като елексир за гърлото, че и засища,  а  вкусът му е...страхотен  поне  за  мен. Жалко, че свърши((

# 497
  • Sofia
Някъде пишеше точки, да. Но при награден фонд с минимална награда 318 точки, няма как да има гарантирано получаване на 500 точки.
И това седи на едно място, сега видях-Награждаване: до 48 часа след приключване на кампанията.
Дано се шлифоват условията за следващата кампания.

Мисля, че срока мина, но никой май не е споделял да е получил нещо.

# 498
В описанието на играта са дали срок 48 часа, а в общите условия са написали 5 дни. Недоглеждане някакво. Щом не е станало до сега, значи понеделник-вторник ще има резултати.

Скрит текст:

# 499
Току-що получих бонус точки. Малко са, но ги има. Може да проверите дали и вие сте получили. Така и не разбрах на каква база и период от време се печелят.

# 500
И аз имам бонус точки. Повече са, от колкото предполагах, но малко не ми стигат за следващата десетарка. Ще чакам следващото предизвикателство.

# 501
Оп, имам и аз точки - 500.

# 502
  • София
Моите са 318.😂

# 503
Ето (колко съм открита):

Сега и на мен ми трябват под 100 точки за ваучер от Озон. Мога да взема ваучер от Емаг, но предпочитам Озон...

# 504
И аз имам 1926т.

# 505
От тази и другата тема ми прави впечатление, че има по няколко човека с еднакъв брой точки, който не е задължително кръгло число - 1926, 328, 700. Изглежда все едно потребителите са разделени в групи и всички в група х имат у точки, тези в група z имат q точки и т.н.

700 точки имам аз.

# 506
Сега ще си трансферирам, т.е. прехвърля точиците в платформата LoyaltyHub. 5 лева са си 5 лева. Joy

# 507
Имам точки и аз, но вече се иска и подпълване на декларация в която има и ЕГН.

# 508
Имам точки и аз, но вече се иска и подпълване на декларация в която има и ЕГН.

При прехвърляне в Инсентив ли? Моите си стоят още тук и не съм пробвала какво става след това.

# 509
Като ми искат ЕГН ще споделя тук.

Общи условия

Активация на акаунт