👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 150
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Ама то пише 0-500 точки , значи не всеки получава тавана 500 , така ли? И тези звезди къде са, хич не ми е ясно. Постарах се да пиша полезни и интересни неща, дали съм успяла е друг въпрос 😄. Иначе, получих 1926 точки, които в другата платформа се появиха като 1925 и някакви стотинки . Дадох си ЕГН-то за да мога да си прехвърля точките, а някои са прехвърляли без да дават ЕГН-та и попълват в коя държава подават данъчни декларации.

# 541
  • here and now
От сайта на Incentivai може да се прехвърлят точките, без да се попълват данни. Но ако се прехвърлят от сайта на bg-mamma иска такива.
318 имам аз. Учудвам се. Нивото ми от стартово е станало сребро, нямам идея как и защо.
Забелязвам напоследък теми, пуснати за точки. Малко ми е странна тази комерсиализация на форума. Надявам се активните потребители, все пак да предоставят качествено и достоверно съдържание, че някои теми са си за 3 с два минуса.

# 542
За всички, които се притесняват дали трябва да подават декларация заради "наградата" реших да споделя точката от правилника на БГ.МАМА.

"2.3. Съгласно разпоредбите на Закона за данъците върху доходите на физическите лица („ЗДДФЛ“), доходът от наградата се считат за облагаем, като задължение на Организатора е да декларира и да внесе за своя сметка, но от името на Печелившия, дължимия авансов данък върху дохода от Наградата."

С две думи ние нищо не плащаме. БГ.МАМА използва данните ни само за попълване на декларацията за сметка на сайта.

Дано съм била полезна Simple Smile

# 543
  • Телиш/Плевен
Честито на всички! Hug
1926 точки имам и аз, ще ги прехвърля.
Скрит текст:

# 544
За всички, които се притесняват дали трябва да подават декларация заради "наградата" реших да споделя точката от правилника на БГ.МАМА.

"2.3. Съгласно разпоредбите на Закона за данъците върху доходите на физическите лица („ЗДДФЛ“), доходът от наградата се считат за облагаем, като задължение на Организатора е да декларира и да внесе за своя сметка, но от името на Печелившия, дължимия авансов данък върху дохода от Наградата."

С две думи ние нищо не плащаме. БГ.МАМА използва данните ни само за попълване на декларацията за сметка на сайта.

Това е ясно. Не дължим данък, но трябва да подадем годишна декларация.

# 545
Не си полезна..даже объркваш хората.
Сто пъти писахме , че да..бгмама плаща данъка. Но и да..ние трябва също да пуснем декларация по чл 50.
Освен ако не е заметено

# 546
Къде е написано, че трябва да подадем декларация?

# 547
  • Другата България
В заключената тема за Лоялната програма.

# 548
# 549
Значи можело без да даваме ЕГН , тюх! Нищо де, ще го мисля догодина вече , аз данъчни декларации никога не съм подавала, не мисля и да подавам . Ако ме глобят ще ви кажа 😄.
На мен ми беше интересно предизвикателството, открих теми, които не съм знаела , че съществуват преди. Не съм писала за точки, не съм си давала зор, писах когато имах време и по теми, които ме вълнуват.

# 550
  • Варна
Имам цели! 318 точки. При опит за прехвърляне излиза форма за попълване на лични данни. Не ми се занимава с данъчни декларации за 3.18лв.

Иначе от предното предизвикателство имах 5000 точки, закупих си ваучер за Емаг, купих си преса за сладки орехчета, вече е изпробвана.
Благодаря на бг-мама за над 20 години тук мое (надявам се полезно) присъствие. Ще си пека сладки и ще се сещам за форума. 😁

# 551
Прехвърлих си точките, никакво ЕГН не ми иска Инсентив. Станаха ми точно за един ваучер от 30 лв. Сигурно за Озон ще е

# 552
На мен ми поиска, както и три имена. Дадох ги. Така или иначе подавам годишна декларация.

# 553
И аз подавам ГДД.

# 554
  • до най-прекрасния мъж
И аз съм с 1926, не очаквах да съм в топ 50,  предвид че нямах много време да пиша последните седмици и не съм отваряла тема. Доволна съм, благодаря на БГ-Мамма за оценката. Имам още доста неизхарчени точки от предходната година, така че ще си ги събирам за нещо по-голямо. Не съм ги прехвърлила още, сега ще.

Общи условия

Активация на акаунт