👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 150
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Телиш/Плевен
Прехвърлих си точките, никакво ЕГН не ми иска Инсентив. Станаха ми точно за един ваучер от 30 лв. Сигурно за Озон ще е
На мен ми поиска, както и три имена. Дадох ги. Така или иначе подавам годишна декларация.
На мен също не ми иска нищо и се зачудих защо. Но сега като чета из темите, явно зависи от това дали първо тук сме натиснали "Осребри" или направо сме ги прехвърлили чрез IncentivAI. И се получава малко нечестно така, би трябвало за всички да е еднакво...

# 556
Аз ги прехвърлих от тук. Според мен е някакъв бъг.

# 557
  • до най-прекрасния мъж
Прехвърлих ги, поиска ми три имена и ЕГН. Прехвърлянето направих през БГ Мамма - натиснах Осребри и ми излезе декларацията, а след попълване и потвърждение, ми прехвърли и точките.

# 558
Е няма как за мен и други да се иска ЕГН и имена, а за други - не.

# 559
По различен начин се прехвърлят, затова.

# 560
Как различен бе хора? Не мога да схвана.

# 561
За всички, които се притесняват дали трябва да подават декларация заради "наградата" реших да споделя точката от правилника на БГ.МАМА.

"2.3. Съгласно разпоредбите на Закона за данъците върху доходите на физическите лица („ЗДДФЛ“), доходът от наградата се считат за облагаем, като задължение на Организатора е да декларира и да внесе за своя сметка, но от името на Печелившия, дължимия авансов данък върху дохода от Наградата."

С две думи ние нищо не плащаме. БГ.МАМА използва данните ни само за попълване на декларацията за сметка на сайта.

Дано съм била полезна Simple Smile

Да,точно така е и аз го разбрах още в началото,когато прочетох правилата. Ние нищо не плащаме,задължението е на самият Организатор.

# 562
  • Телиш/Плевен
Е няма как за мен и други да се иска ЕГН и имена, а за други - не.
Точно това казах и аз, трябва да е еднакво за всички, иначе не е честно...

# 563
  • here and now
Как различен бе хора? Не мога да схвана.
Влизаш в сайта на Инсентив и ги дърпаш от там. Така не иска никакви данни.

# 564
НИЩО не плащаме, но ТРЯБВА да подадем годишна данъчна декларация.

# 565
  • Другата България
Скрит текст:
Прехвърлих си точките, никакво ЕГН не ми иска Инсентив. Станаха ми точно за един ваучер от 30 лв. Сигурно за Озон ще е
На мен ми поиска, както и три имена. Дадох ги. Така или иначе подавам годишна декларация.
На мен също не ми иска нищо и се зачудих защо. Но сега като чета из темите, явно зависи от това дали първо тук сме натиснали "Осребри"
или направо сме ги прехвърлили чрез IncentivAI. И се получава малко нечестно така, би трябвало за всички да е еднакво...
Как направо през IncentivAI?
Едит - разбрах.
Благодаря.

# 566
Ами то така, както се вика - не е честно.

# 567
Влизаш в Инсентив, цъкаш на Прехвърли точки и веднага ти излиза точния брой, даже и с някакви стотни.

# 568
  • here and now
Merri_An, влизаш в  IncentivAI и натискаш "прехвърли точки" и те се прехвърлят.

Кое не е  честно? Предполагам е еднакво за всички.

# 569
Ами когато ги прехвърлиш от профила си тук в приложението се искат лични данни. Пробвайте да видите. Не си измисляме.

Общи условия

Активация на акаунт