🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 501
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 950
Ако си висял на този остров, борил си се, предавал и са те предавали три месеца..
и не  рискуваш, е скучно и безсмислено за мен. Тези хора би трябвало да са там заради риска, адреналин и емоцията. Лично аз предпочитам да гледам играта на Алекс . 😉

# 1 951
Накрая продукцията "изплиска легена"! Участниците знаели ли са преди началото на предаването, че от наградният фонд от 300 000 лв. могат да получат под 10 000? Много ми е интересно след днес ще се запишат ли много хора за сезон 2 и изобщо заслужава ли си? За мен това си е подигравка с финалистите, дори не бих ги нарекла победители, а каръци (поне двама от тях)! Всеки трябваше да си спечели сумата до отварянето на бомбата

# 1 952
Изгледах със затаен дъх финала на вече едно от любимите ми риалитита - Островът на стоте гривни.
Споделям с няколко реда и своите емоции:
Бистра най-накрая успя да се отърси от мъртвата хватка на Мая и Миро и показа на какво е способна. Браво, Бистра, успех ти желая, можеш и сама да постигаш целите си.
Венци е моят любимец, страхотен сезон направи, няма късмет, но има здрави ръце и ум в главата си, далече ще стигне това момче. Успех му желая!
Жоро някак не завърши достойно играта, но пък си тръгна като единственият победител, който успя да измъкне някаква сума от продукцията. Какво, как и защо, остават в историята. Голът си е гол, дори и ако е автогол.
Алекс трябва да поработи върху горделивостта си. Тя му изяде главата - реши, че щом защитава добри каузи, ще надхитри Бог и ще спечели. Да, ама не, не работят така нещата. Никой не е по-голям от Бог. Смирение.
Благодаря още веднъж на всички, които направиха това прекрасно шоу, много ми хареса!
Пожелавам успех на всички, до нови срещи във втори сезон. Ще го очаквам с нетърпение!
Наздраве! Beers

# 1 953
Имах лоши очаквания..за ново бутане на Бистра и на фона на тях финала ми хареса. Е..не ми хареса че Венци изгърмя толкова бързо, не ми хареса как Георги спечели, но...като цяло съм доволна. Дори и за бомбата на Алекс. Защото ако не беше гръмнала никой нямаше да може да ме убеди, че не е знаел..Така поне видях, че всичко е честно. Сано прекали с повтарянето но едно и също, направо ме заболя главата. Диляна май и тя едва го издържаше .

# 1 954
Мисля да започна последния си коментар в темата, малко в стила на Жорката, нали и без това е големия победител. Аз за себе си взех урок и той е повече никога да не давам шанс на непроверени БГ продукции. През годините съм давал по един сезон доверие на Фермата и на ИВ. Тази продукция почна с няколко червени лампи предварително. Първо, самото предаване има спорна концепция, която не се е харесала особено, ако съдим по оригинала. Добавяме към това безумната продължителност на епизодите. Въпреки това, реших да му дам шанс и да подкрепя БГ продукциите и за пореден път ударих тежка греда. Не знам как е възможно, но имам чувството, че всеки следващ опит е по-зле и мисля да не продължавам на принципа на лудостта да гледам едно и също и да чакам различен резултат.

Относно финала, имаше контроверсия, което може би е търсено от екипа. Със сигурност са им обяснили за пъзела, но за мен не е ок да може да се нарежда по няколко начина вярно, защото може да се стигне до объркване. Елементите трябва да пасват само по един начин, защото за това е пъзел.

Относно втората игра, не разбирам хейта на Жоро. Да, не е много феърплей, но е позволено от правилата и го гледахме редица пъти в сезона. Отделно, точно Бистра да се оплаква е върха на наглостта. Той може да беше злодей и да бъде критикуван за много постъпки и думи, но точно тук направи това, което повечето биха. Да не говорим, че точно заради лагер 3, пълен с няколко бушона, той остана сам и беше под постоянна атака. Единствен Винченцо му помагаше и показа добро отношение.

Финалът на играта беше като целия сезон - зле. Първо, генерално безумие в правилата(на оригинала, не само нашите) е да завършва такова предаване със "Сделка или не". Само липсваше Жаси/Диляна Попова да ги целува и прегръща. Ясно е, че това е трик, за да не се дава максималната награда, но пак е гавра. Отделно, там от 1 млн. максимум, пак вземат някакви пари. Тук след всички мъки, глад, лишения и гаври от всяка страна, геройски взеха общо 42 000 лв. И докато Александър се излакоми за повече, Винченцо удари греда още на ранен етап. То може да имаш и 70 гривни и да си ходиш с 9 000лв, което не е сериозно. Честито на Жоро, който реално е големия победител и би Бистра, което поне е радващо.

Ако има втори сезон, пожелавам да направят подобрения, за да може гледащите да не си счупят телевизорите. Още по-добре, ако на Евтим Милошев му мине министерския мандат и върне Сървайвър с този бюджет. Там се видя, че с малко усилия, може и да не се излагаме.

# 1 955
Доволен съм, че Жорката взе най-много пари в сравнение с псевдоМоралистите.

За 2 сезон обаче трябва да променят последния епизод, много тъпо с тези кутии, а и хейта, че спестиха 258к няма как да ги подмине.

# 1 956
  • Другата България
Хайде пак продукцията виновна!
Естествено, че са знаели регламента, и участници, и ние, зрителите.
Дори от същата тази продукция в началото ни го повтаряха като за малоумни този регламент.
Това не е концерт по желание, всеки да си печели каквото си иска, или да побългаряваме формата само защото на някого това не му харесва.
Доброволно са отишли на острова, знаейки къде отиват и за какво се борят.
Никой не ги е принуждавал насила.

# 1 957
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много смела игра на Алекс, чак му се възхитих по едно време. Жалко само, че не успя да спре навреме, но пък може в това да има пръст кармата, не знам.
Продукцията сигурно ликува, мина невероятно тънкана - 42 000 за трима финалисти, смях в залата. То не си заслужаваше цялото това лишение, мизерия неудобства, болести, гладуване... Ама карай, предаване да става. Само ме е яд, че Венци не взе нито лев допълнително, а много заслужаваше момчето. Сега излезе, че са играли за чест и слава. Не е честно някак на финала всичко да зависи от късмета просто. Както се видя, някои нямат никакъв.

# 1 958
  • Варна, България
Алекс трябваше да изпълни намерението си да отвори половината кутии. Имаше концепция и подходи умно да гледа за следи. И накрая сам се прецака като отвори толкова набързо.
Съжалявам за Венци, завалийката, никакъв късмет.   
Георги не се полакоми и повярва на интуицията си.

Не знам колко мераклии ще има за втори сезон при този хазартен финал. Гарантирани 9000 лв, които и тук могат да се изкарат...

Подкрепям! Smiley
Ако има втори сезон, пожелавам да направят подобрения, за да може гледащите да не си счупят телевизорите. Още по-добре, ако на Евтим Милошев му мине министерския мандат и върне Сървайвър с този бюджет. Там се видя, че с малко усилия, може и да не се излагаме.
Smiley

# 1 959
    Мисля, че Сано с това постоянно повтаряне колко е спечелил вече Алекс, го накара да прибърза и сбърка. Е, продукцията се измъкна с малко.

# 1 960
  • София
Накрая продукцията "изплиска легена"! Участниците знаели ли са преди началото на предаването, че от наградният фонд от 300 000 лв. могат да получат под 10 000? Много ми е интересно след днес ще се запишат ли много хора за сезон 2 и изобщо заслужава ли си? За мен това си е подигравка с финалистите, дори не бих ги нарекла победители, а каръци (поне двама от тях)! Всеки трябваше да си спечели сумата до отварянето на бомбата
Естествено, че са знаели, правилата са ясни още преди да се запишат на кастинг. Така е и в другите страни. Такъв е форматът.

# 1 961
  • София
Доволен съм, че Жорката взе най-много пари в сравнение с псевдоМоралистите.

За 2 сезон обаче трябва да променят последния епизод, много тъпо с тези кутии, а и хейта, че спестиха 258к няма как да ги подмине.

Венци и Алекс са всичко друго, но не и псевдоморалисти.
Браво на Ам-Гълче, взе 15 000 лв. повече. Океан от пари направо. Срина ги... 🤣
Венци ще излезе с най-много дивиденти от формата според мен.

Истината е, че тук трябва да има някакъв таван на минимална сума. Да кажем гарантирани 25 000 лв. или 30 000 лв. на човек.
Не може в Къщата на инфлуенсърите победителя да взима повече. Това не е сериозно.

# 1 962
Още когато Алекс каза, че смята да отвори 50% от кутиите си се притесних. Като мина половината очаквах да спре. Като заяви, че отваря още 3 и спира сякаш ми поолекна, но уви, последната беше бум.  
Яд ме е и за късмета на Венци, и за алчността на Алекс. А на Георги официално му признавам, че енергиите му говорят и че той ги чува и се вслушва в тях.  

Горчив вкус ми остави финала. След всичките лишения в продължения на два месеца момчетата заслужаваха повече.

ПП Сигурно защото още съм под афект, но най-голямото ми разочарование от играта е наградата. Не че не знаех, че по правила ще е така, но не го бях усетила.

# 1 963
  • Другата България
Много мераклии за втори сезон ще има.
И вече има.
Това го пишем след всеки сезон на ИВ, Фермата и т.н., след всеки сезон, който за някои от зрителите е “провал и никога повече няма да гледат“, само защото техния човек не е победил. Говоря по принцип.
Не всеки, който се записва за участие в такъв формат, го прави заради паричната награда. Дори напротив - повечето не го правят заради нея, пресен пример имаме и в този формат, при това повече от един пример.
Участието в такъв формат отваря врати пред хората, които са били там , при това не една и две - стават разпознаваеми, започват участия в реклами, други ТВ формати, под и над касти, от един формат отиват в друг, някои ги канят като водещи в ТВ предавания, да не говорим за инфлуенсърството. И още, и още.
Тези цели си поставят много хора, които се записват за участие, и съм съвсем сигурна, че в най-скоро време Венци ще го видим....някъде, в някоя реклама или нещо подобно.
А и не само него. Blush

# 1 964
Много интересен финал. Забавлявах се на макс. Парите са само бонус. За мен, при тези суми, има смисъл единствено да играеш на макс. Георги спечели малка сума, не разбирам подобна консервативна игра. Венци си отваряше кутиите, както и игра целия сезон. Алекс и той. Нищо нелогично не виждам.

Единственото нелогично е, да се нарича играта на Алекс лакомия. 100% Венци щеше да играе също хазартно, защото само това има смисъл, но ако той беше играл по този начин, щеше да е лош късмет...

Много ми хареса предаването. Двойните стандартни в Бг мама не. Но това си е всеки път така, няма как.  

Утре ще пиша повече, не че някой го интересува Grinning

Общи условия

Активация на акаунт