🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 500
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 965
Мене ме изкефи случайността при финала! Верно, и тук може да има подсказки от продукшъна, но пък тази неизвестност компенсира другите неуредици! Жоро преписвал! Ма преписвайне и вие! Я, Гогов, как напредна с преписване, ма каза, че не бил той, а злият му нероден брат близнак!
Щом не е забранено, значи може! Може да манипулираме, а виж да хвърлим очо към съседа не може! Игрите все още ги играят хора, не AI, така че да се насладим на човешката природа както от играчи, така и от продукция! В тази връзка, нищо ново под слънцето, ни на източния, ни на западния фронт! Каквото ни битието, такива ни и гривните,

# 1 966
На мен много ми хреса креативността на Венци. Какво ли не измисли за забавление.

А при Алекс, не мисля, че беше лакомия,  по-скоро го обхвана хазартна треска. Това мове да се прояви дори и при хора, които никога не са играли хазарт.

# 1 967
    Мисля, че Сано с това постоянно повтаряне колко е спечелил вече Алекс, го накара да прибърза и сбърка. Е, продукцията се измъкна с малко.
Просто го обхвана хазартната тръпка и не можа да спре. Трябваше да се замисли струва ли си да рискува 90 хиляди, заради възможността да добави още само 3 хиляди към тях. Много ясно, че не.
Сано правилно си коментираше.
 Трябваше да се усети какво може да загуби участникът.

# 1 968
Накрая продукцията "изплиска легена"! Участниците знаели ли са преди началото на предаването, че от наградният фонд от 300 000 лв. могат да получат под 10 000? Много ми е интересно след днес ще се запишат ли много хора за сезон 2 и изобщо заслужава ли си? За мен това си е подигравка с финалистите, дори не бих ги нарекла победители, а каръци (поне двама от тях)! Всеки трябваше да си спечели сумата до отварянето на бомбата
Естествено, че са знаели, правилата са ясни още преди да се запишат на кастинг. Така е и в другите страни. Такъв е форматът.

И ако са знаели, защо Венци и Алекс се изненадаха при споменаването на бомбата? Изобщо не са били наясно според мен!

# 1 969
И кво излезе? Жорката взе повече от семейството сумарно Joy
Само дето пропагандираха тая семейна мантра Joy
Mission not accomplished

# 1 970
  • София
Алекс и Венци са всичко друго, но не и псевдо моралисти. Те и моралисти не са. Добре - зле, играха си играта както намерят за добре. Никога не са се били в гърдите колко са извисени.
Псевдо моралист е Георги. Дори и в този последен епизод, в последния му синхрон от плажа, пак обясни как бил преживял трансформация.
Само в собствените си очи, обаче! Голям смях!
На мен ми дожаля за Алекс, но ще му бъде добър житейски урок.

# 1 971
  • Другата България
На мен много ми хреса креативността на Венци. Какво ли не измисли за забавление.

А при Алекс, не мисля, че беше лакомия,  по-скоро го обхвана хазартна треска. Това мове да се прояви дори и при хора, които никога не са играли хазарт.
Тя хазартната треска си е това - желание за още, и още, и още......без да се замислиш струва ли си и какво можеш да загубиш, ако продължаваш. Сигурна съм, че при трезва мисъл, без адреналина на място, Сашо щеше да спре по-рано. Не беше спечелил малко все пак.

# 1 972
За мен беше чест да си обменяме мнения! До нови срещи!

# 1 973
Тъп финал, но си го знаехме. След всички мъки, да разчиташ на късмет е малоумно, но...
От друга страна много ми хареса, защото всички ,,стратези,,  се наиграха. Децата избутани с такъв зор до финала се сгромолясаха епично. Честито!
Венци излиза достойно,  макар и с мижави пари, но с много фенове. Успех на момчето!

# 1 974
  • България
След този разочароващ финал очаквам с нетърпение подкастът с Георги. Утре ще изслушам Миро!

Всеки в топ 3 трбява да получава минимална сума 50 хиляди лева, за да има желаещи и мотивирани играчи като Киро за сезон 2.

# 1 975
На запис съм и в момента на 2-рата игра...за напред според мен не трябва хората да подсказват от скамейките на играчите ии особено на финални игри да НЕ се гледа. поне в ИГ слагат параван...

Уж много морално-извисен а злобата го тресе яко.

# 1 976
При тези "печалби" всякакви договорки за делене на парите в които ги подозирахме някои изглеждат смехотворни...Алекс поне разбра от какво много да се пази в живота. Далече от казина..

# 1 977
Чудя се дали на Неделчо му секна желанието да се пробва за сезон 2, ако знае каква роля има късметът и как финалът ти гарантира само 9 000 лв. То по-добре човек да се пробва в Биг Брадър

# 1 978
  • София
Чудя се дали на Неделчо му секна желанието да се пробва за сезон 2, ако знае каква роля има късметът и как финалът ти гарантира само 9 000 лв. То по-добре човек да се пробва в Биг Брадър
Ако си гледала Надкаст, ще знаел, че са напълно наясно с частта с финала. Това, че ти не си знаела, не означава, че другите не знаят, както пишеш в пореден пост. Нееднократно са коментирали и че затова Миро не държи на финала, защото е гледал чужбинските и такива суми на него не му трябват.

# 1 979
Ма цял сезон кой ли не преписваше от кого ли не, сега са зяпнали в Гошо.
Могъл - преписал, това е.
Важно е, че Бистра е навън, където ѝ е мястото.
Да се спасява.
Мери, тука не е така. Точно Миро каза, че Георги винаги е играл шикалкавейки и преписвайки. А все пак финал е.
Бистра може да е всякаква, но играта си я спечели.
Аз продължавам да я харесвам. Всеки играе както реши-по думи на Жоро.

Общи условия

Активация на акаунт