🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 454
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 325
Е как ще не е на база ценностна система това кого ще харесаме или не??
На тая база е.
Да не е на база кой какъв цвят гащи носи...
Ох, добре че не е на база цвета на гащите, че както обичам розово, щях да съм първа фенка на Беркето Smile

# 2 326
Аз нещо не вдянах за румънското каква е наградата. 1 000 000 ама леи или евро? Те още не са приели еврото.
Затова си мисля, че са леи, а това са 40 000 лв?🤔

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 00:14 от Лорд Шаш

# 2 327
  • България
Аз нещо не вдянах за румънското каква е наградата. 1 000 000 ама леи или евро? Те още не са приели еврото.

Ако раздадат всичките ще получат каквото получиха участниците тук.

# 2 328

Започват с 1 гривна от 20 000.... Ако с леи са по- малко от 8 000 лв

# 2 329

Леи са , сега погледнах уикипедия. 50 участника с по 20 000 на ръката, общо един милион.

Лева е силна валута 🤣

# 2 330

Леи са , сега погледнах уикипедия. 50 участника с по 20 000 на ръката, общо един милион.

Лева е силна валута 🤣

Бе помня аз, че като  ходих в Румъния евтино ми се видя, пък то лева бил силен 😉

# 2 331
  • София
Гогов и Венци

Бистра днес ще я пуснат в Надкаст.

Дзами
Каза и някои други интересни неща. Набързо щрихирам, защото беше пропуснато.
Любител е на коли и мотори и явно си пада по тунинги и улични гонки или пък просто фестивали на хубави коли. Това и му е част от бизнеса. От там се знаят с Бистра, която е идвала на сбирки, явно и тя е фенка на хубавите коли.

Би участвал пак и този път ще е много по-хард и щял да прави яко шоу.
Той научил Гогов както е това риалити, синхрон, телевизия и изобщо как работи системата.
Митов му е бил като по-малко братче. Юркал го е, защото му е пукало за него, ама Митов не слушал.

Венци бил най-чистия и свестен човек, който единствен заслужавал крайната победа. Бил уникален като човек.

Първата му коалиция на острова му е била с Влади.
Яд го е, че не е разчел Кирил, за това съжалява.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 00:47 от Diavolo

# 2 332
  • България
1млн леи са около 200 000 евро. Техният Ники Николов повече е отпуснал кесията.

Но това няма значение накрая ако изгърмиш всички бомби.

# 2 333
Мен Ванката много ме кефи, с една забележка, всеки път как натъртва, че е предвидил нещо. Ако просто се радваще ок, ама малко дразнещо ми идва така  Simple Smile
Благодаря за положителната оценка Simple Smile
Иначе възможно е несъзнатено да го правя и в други видеа, но тук е целенасочено. В предишния ми анализ си поспорихме с доста хора, според които Мая е най-добрия социален играч тук и дори я сравниха с Парвати, нещо което доста ме изненада. Нямам против различните мнения, даже ги насърчавам, но това ми звучеше абсурдно и да кажем това натъртване е намигване, че това наистина се е оказало неправилно (поне според мен).

Иначе за колегите от Надкаст съвсем ясно ги разбирам - не може да критикуваш хората колкото аз го правя например и те да умират от нетърпение да идват при теб - трябва да си по-дипломатичен и няма нищо лошо в това според мен. Даже нямам търпение да свърша и с видеата по Игрите да мога да изслушам интервютата с играчите (на-вече с Миро и Мая)

# 2 334
  • София
За Надкаст да кажа.
Да, на Туджаров са му слаби ангелите ако види хубава жена, хихи.
Иначе да кажа за тези, които не са ги гледали/слушали. По принцип тяхната идея е да оставят играчите сами да си разкажат играта/преживяното през техните очи и оставят на нас зрителите/слушателите дали да им повярваме или не. Не желаят да нападат гостите си или да влизат в излишни спорове. Не е като да не спестяват неудобни въпроси, но гледат като цяло да е комфортно на госта. Вече зависи и от самия гост. С някои лесно се влиза в диалог и дори спор, ако те самите го търсят и не им е неприятно от това. Просто усещат госта си и се нагаждат според човека и насоката на разговора, но основното нещо е техния гост да е разказвача, а те да насочват разговора, не да го превръщат в 'Сблъсък'

Simple Smile

# 2 335
  • София
Кво ли ме прихваща... В тоя късен час.
Слабе, прошка (и заради сутрешните кафета с бисквиДки), но не съм съгласен. Е, дори шуробаджанаците - щом играят за пръв път реалитито - са неподправени. Така става. И ще е трудно да напишат нещо повече на "белия лист хартия" на Майчето.
ДДД - даже не ща да го именувам. Такъв си си, брат. Радвам се, че нямам близки като теб.
Ъъъъ, не е подсказка: Силно се надявам повече да не видя Дамян в нито едно риалити. (Мери). И аз така. (И така се представи, че трудно бих повярвал, че "Съдбата" не го е цанила за читалищен актьор - островитянин в масовката с малко по-важна ролА.) И да, нито е търговец, нито е прозорлив....ужас!..., чудя се дали е неуспяла мутра, или просто така си гледа.
И в това "по никое време" направо се присъединявам към Сони:
...още стискаме някакви надежди, че нещата които препоръчваме може да бъдат чути и възприети от тези които вземат решенията.  Но аз за първи път този сезон започнах да изпитвам умора в това начинание.
Разсъжденията на pandorina (и следващия й пост) - ами много резон намирам. Ние, зрителите, ги видяхме нещата в тази хронология. Миро дали е извадил късмет? Не ми се пресмятат варианти. А може, каквото и да направеше той - Мътна да си разиграе ход от сорта на "Аз играя без колода, ама мога да извадя карти, които вие не сте и сънували. И продукцията само ще мига." И постфактум смятам, че ако Миро бе играл за себе си - или поне с превес на индивидуалното разбиране в такава игра, а не за семейства някакви, двете "принцеси" щяха да са сред обикновените хобити.
Около съпорта и обгрижването на хобитите. Изобщо не ми се обсъжда поговорката "с трици маймуни ловим". Щом има такива, които сезон след сезон, шоу след шоу, си подписват договорите. (Като шега- все пак - с развитието на разните видове инфлуенЦърства и "семейните" фитнеси, ще призная за Топ ъф дъ Топс продукцията - която направи сезон, в който такива да си платят за да играят. Нещо като Биг Брадър дебне Ергена дали се справя в Сървайвър и има ли Воля в игрите Искрено и лично във Фермата...)
И още едно Да!, Хорорче: левът е силна валута за който го има по много. Или за шефа на БНБ, който не иска да се облагат всичките чужди банки за свръхгювеч (99% у нас), щото щял да доде апокалипсисът.
Финално (по реда на постовете). Никакъв гениален социален стратег не е Мътната. А глезла, на която всичко досега се е случвало. Имало е младост, в която е ляла и пот, но тези години са се олихвили и вече са забравени. Всички са длъжни да й плащат заради тях.
(Извинения, ако някъде съм бил по-остър. Мнението си е мое.)

ПП. Дяволо, сори,
Скрит текст:
някога когато си правех Музикалната кутия (на фона на Стълбицата и Тик Так), лятоска, като записвах поне 3 предавания - 3-часови - и излизах в почивка..., ги слушах за ужас на жена ми на морето и размислях дали като слушател съм доволен. Опитвах да ги правя моите Кутии като слушател. Надявам се да ме разбереш.
Когато "излязоха" подкастите - това беше аудиозапис, радиопредаване, пуснато в мрежата. Слагайки го на видео с картина, дали не дразни зрителя клатещото се коляно с телефон там, а? Ама те, правещите го, не са зрители, нали...
Благодаря за цитатите. Нямам нерви да отбележа всичко. Но са коректно "пейстнати".

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 01:04 от EmBrother

# 2 336
  • България
Преди НадкасТ не угодничаха толкова много на гостите си. Туджаров пред всяка една жена губи ума и дума и седи само за красота.

Неделчо се справя добре с въпросите, препоръчвам му да си подготвя предварително какво ще пита.

В подкаста с Мая Мая ръфаше и преглъщаше веган бонбони, в подкаста с Дзами се хрупаха вафли.

Като цялото нивото им драстично е спаднало, вече подкастите са мяу-мяу.

# 2 337
1млн леи са около 200 000 евро. Техният Ники Николов повече е отпуснал кесията.

Но това няма значение накрая ако изгърмиш всички бомби.

Верно...горе съм писал 40 000лв. Изпуснал съм едната нула.....😊 Равностойност на 200 000 евро е.
Но пък явно имат само един живот защото виждам само по една гривна на ръката им.

И трябва да се радваме на нашето озвучаване. Там не ги видях с микрофон. Чак като избраха 4-мата в кръга тях ги видях с микрофони. Губи се звука. Поне в ютубето не се чува

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 01:24 от Лорд Шаш

# 2 338
По повод разяснението на Дяволо за Надкаста : идеята я разбирам, но изпълнението е далеч от нея. Едно е да дадеш простор и свобода на госта, друго е като пълен идиот да му лъскаш имиджа и да скачаш всеки път като Туджаров да оправдава или да защитава Мая, примерно. Туджаров си е конформист по начало. Неделчо е съвсем друг типаж и много му щрака мозъка, не му пука, обаче Туджаров го възпира да бъде себе си. Все пак не един и двама риалити участници сме гледали при тях и с времето много им пада нивото, затова сега Неделчо ми е най - интересен когато нямат гости.

Гледах и аз преди 2,3 дни епизод от румънския ОСГ, благодаря на Дидо за инфото. Произволно пуснах епизод 27 или 28 с идеята да видя някоя игра и уцелих доста интересна битка. Веднага си личи там, че са на  "по - скъпо". Пейзажа голяма красота, един копринено мек и чист пясък без едно камъче, то палми, то красота голяма. Битката беше на много масивно изградена и мащабна платформа в океана. Двама мъже и две жени стояха на едни стъпала във въздуха и държаха с вдигнати ръце лост, свързан с тежести. Всеки играч избираше на кой от другите трима да се добавя тежест - едни кръгли като голяма пита кашкавал. Беше много интересна битка. Мъжете издържаха страшно много. От брега всички други ги гледаха и крещяха като луди. Побесняха от яд, че единият мъж посочваше да се слага тежест на най - слаботелесната жена и явно го псуваха Grinning  Накрая точно той победи и разбрах, че е бил една от звездите там. Много мразен, но много силен и побеждаващ. В самите им лагери голяма красота ми се стори. Едни красиви шкафчета си имаха с рафтове, очевидно са им дадени сглобени, видях цветни завески, някакви постелки шаренки. Доста по - голям бюджет са имали. Храната също им беше много добре опакована, гледах как я пренасят и нареждат и доста повече, но те са и повече народ. Абе красиво и интересно ми се видя, обаче заради езика се отказвам да ги гледам, че е много изнервящо да не разбираш нищо.

# 2 339
Битката беше на много масивно изградена и мащабна платформа в океана. Двама мъже и две жени стояха на едни стъпала във въздуха и държаха с вдигнати ръце лост, свързан с тежести. Всеки играч избираше на кой от другите трима да се добавя тежест - едни кръгли като голяма пита кашкавал. Беше много интересна битка.
тази игра я имаше и в австралийското, при нас не знам защо не я сложиха

Трима достигнаха да полето с имането (двамата младежи и Ам Гъл, впрочем). Гледаха напред с много надежда.
Скрит текст:
Ох не мога да спра да се смея на това, точно така си беше Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт