🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 385
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 310
И ако продукцията се е намесвала в подбутване, подшушване, пробуждане и насочване...аз само мога да я поздравя защото наистина направи играта интересна до последния миг.

# 2 311
Мая кога пък е имала мишена на гърба че да я сваля??
Кой пък я бръснеше за слив@ в началото ...и е искал да стреля по нея да я вади като силен играч....
Не намирам прилика с идеята на Миро...

# 2 312
Самият факт, че заявяваш, че нямаш амбиции за победа и играеш за друг веднага снема желанието на другите да те отстраняват. Разликата беше, че докато Миро умишлено подхранваше у другите впечатлението, че е страховит киборг, Мая обратното подхранваше впечатлението, че е като играч хич я няма, т.е. тя имаше изгода от това да бъде подценявана  защото така не е интересна за отстраняване. Макар тук двамата да залагаха на различна стратегия общото беше стратегията им на бушони, които обаче да не се наложи да гръмнат докрая.

# 2 313
  • До морето
Имаше мишена, разбира се. Половината участници искаха да стрелят по Мая, за да отслабят Бистра. Едната е мозъкът, другата мускулите. Това се повтаряше постоянно. Бистричка даже се засегна и след едно нощуване на Острова на избрания, където се върна със стратегия, подобна на Мътна, на висок глас обяви: Ето, видяхте ли, че и аз мога да мисля.

В един момент обаче, товя спря да се коментира, зрителят не разбра защо и как изведнъж никой вече не виждаше Мая като заплаха. Бистра пък хептен я отписаха, а с Миро зад гърба си би трябвало да е дваж по- опасна и да я разкарат веднага. Та и това обяснение на Миро на мен ми е странно. Противоречи на всякаква логика другите да не закачат нито него, нито Бистра като разбрали, че той силният Миро ще помагат на силната Бистра и двамата заедно ще са два пъти по-силни?!?!?! Why????

# 2 314
Е как защо? Защото знаеха, че а са посегнали срещу Бистра, а са се натъкнали на Миро, от когото определено изпитваха страх. Мая също се възползваше от тая ситуация на този етап тя имаше голяма полза от Миро защото пазейки Бистра пазеше и нея реално.

# 2 315
Може ли линк към румънския остров да се сложи в темата?

Ето го:

https://youtube.com/playlist?list=PLFfJE_KHvn3gYj4V6xv89gczdYZYy … =TdYIhUePlTPv3sQX

Само да допълня малко горния си пост.
Човека който го определих като Берке ( защото работи в бърза помощ, ако правилно съм разбрал) е висок поне 2,05-2,10+м и около 160+кг. Просто при предишния ми пост не го бях виждал между другите участници. Огромен е!
Този който определих, че ми прилича на Секулечки се оказа ....дипломатическа охрана. Спечели първата игра в битка от 4-ма . Двама кикбоксьори и " Майора" който Гугъл ми го преведе като бодигард срещу него.
Позната игра.

Не разбрах как се разделиха лагерите. Водят се Изток, Център, Запад. Явно продукцията ги кръсти.
 В единия едно момиче поиска медицинска помощ за нещо.... И докато беше там екипа някой припадна..... Това първия ден, първите няколко часа.
Видях няколко закръглени жени и мъже далече от спорта.....
Гледах малко по диагонала първия епизод.
Един водещ. Нашия Сано е по- симпатичен пък 😉
Нямат си Диляна Попова и са го оставили сам😜🤣

Играят някъде из Доминиканската република

# 2 316
Виж сега...казвам ти що единия излезе бял и добър....другият с лош образ -
Щото това показаха двамата и то беше коренно различно!
Единият се утрепа да влизи в битки и да играе.
Вторият спеше под палмите даже и са я търсили за снимки...тя дреме отзад в храстите /каза го в надкаста самата тя/.
Никой не обича скатавките и използвачите..за това да не се чуди Мая защо не обра овациите на публиката

То даже е обидно да се прави паралел между Миро и Мая!!
Светлинни години и сблъсък на ценностни системи...

# 2 317
На Доминикана е по-хубаво. Имат си и маймунки.

# 2 318
Хора какво разбирате като го гледате това на румънски?
И дописвам понеже съм последен пост - паралелът между Миро и Мая не е на база ценностна система. В никакъв случай. И причината Мая да излезе като отрицателен герой определено не беше заради скатавката и през цялото време, а защото спомогна да си тръгна Миро и предаде очакванията на всички да си даде гривната за него. Тази пресечна точка/сблъсък между двамата беше неизбежен. Можеше да стане и обратното. Ако Миро беше бил Бистра и по този начин да принуди Мая да си даде гривната за нея. Кой мислите тогава, че щеше да бъде белия и кой черния? Миро си избра да излезе като белия, герой и спасител пред това да продължи нататък. Рано или късно пак щеше да изпадне в това положение, така, че беше разумен ход. Мая трябваше да избира. Можеше и тя да избере да излезе бяла като даде гривната си и тогава никой нямаше да я съди, че цял сезон е лежала нали? Но тя се полакоми за друго.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 22:38 от pandorina

# 2 319
Не вдявам румънски. Ако някой говори италиански, испански, португалски ще разбере. Близки езици са. Аз исках да видя подбора им, игрите им. Да видя острова и условията... Абе да сравня с нашия.
Бистра е Била в надкаст.... Къде да го търся?

Или това май е подкаст?

На Доминикана е по-хубаво. Имат си и маймунки.

И най-вероятно нямат плажни бълхи

# 2 320
Доминикана се е обмисляла като локация, но е било много скъпо там.

# 2 321
Е как ще не е на база ценностна система това кого ще харесаме или не??
На тая база е.
Да не е на база кой какъв цвят гащи носи...
И не е само спането на Мая...но не сметнах за нужно да изброявам още неща които всички видяхме. То само спането да беше...с мед да го намажем.

# 2 322
Ако отида пак във Филипините мисля, че няма да е толкова интересно. Особенно ако са на същия плаж ...
Ако не греша единия сървайвър беше на Доминикана и нямаше плажни бълхи и подобни гадинки. Отдавна беше и не съм го следил  подробно тогава

# 2 323
Ако отида пак във Филипините мисля, че няма да е толкова интересно. Особенно ако са на същия плаж ...
Ако не греша единия сървайвър беше на Доминикана и нямаше плажни бълхи и подобни гадинки. Отдавна беше и не съм го следил  подробно тогава

Тези плажни бълхи явно са на този остров конкретно, защото 2 наши сървайвъра са се снимали в съседни острови на този във Филипините и там е нямало. И като цяло условията не са били толкова лоши. В Survivor Скритият идол по спомен нямаше нито един отпаднал участник по медицински причини.

# 2 324
В някой от подкастите се говореше, че именно заради мръсния плаж цената е била по-евтина и е било изгодно за продукцията.

Според мен слабото звено е медицинският екип, не може треньорчето Берке да знае повече от медицинското лице за този червен вятър и да е диагностицирал Влади. При положение, че Шериф също е бил със същите симптоми и би трябвало да се усетят. Видяхме как първата половина си ходиха с раните, без лепенки, без нищо, чак вече втората половина на предаването почнаха да ги облепят с лепенки и да ги пазят да не се мокрят. Не бих се изненадала, ако са взели за лекар някой новобранец с идеята да им дава хапчета при диария.

Също така личната хигиена, тя Мая го каза в подкаста, ако е имала драскотина веднага се е промивала и е ползвала дезинфектант. Видяхме ноктите на Марина, с които готви, там надали е имало адекватна лична хигиена.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 23:32 от FreesiaR

Общи условия

Активация на акаунт