🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 367
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 295
Слушам сега подкаста на Дзами и той казва “Всички други им пука как ще излязат по телевизията, на мен не”. Онзиден в на Гогов подкаста, Гогов каза, че Дзами се притеснявал как ще му излезе образа след обидите към Петя. Та, въпроса ми е кой лъже🙂🙂🙂🙂
Дзами? Wink Дзамито е голяма симпатяга, ама на горния му етаж е много проветриво. Като някое момченце-хаймана е. Пали се, вряка, очите шарят, прави, струва, ама мислите му ги духа вихър и хич не може да ги задържи на място.

# 2 296
Забравих да пиша и за обзора на ауткаст. Много ми хареса. След всеки епизод чаках с нетърпение неговите обзори, защото са интелигентни, точни и базирани на конкретни откъси от шоуто, а не да висят във въздуха само. А и едно към едно съвпадат с моите усещания и впечатления.

# 2 297
Благодаря на dido2k, прати ми линк в тубата на румънският вариант на острова.
Изгледал съм 10 минути от първи епизод и представянето на някои от участниците.
Още на лодките не мога да не забележа веднага сходства с нашия остров. Веднага забелязах Майора, Тренера ( поне по бялата коса и вероятно  години), Ванеса, Берке,  Ина, Иван ...Един на първо виждане го определиха като Секулечки. Пълно е с туристи на външен вид. Жени туристи основно според мен.....
 Има един Алекс студент🤔😉🤣 Един към 140-50 кг най- вероятно към 195-200см. Той е Берке по образование 🤣май в спешна помощ....
Абе няколко дебеланковци ми се виждат....
Една леля...хм..не мога да преценя...към 60г...

Не вдявам румънски

П.П. явно е, че се търсят определени персонажи за острова

# 2 298
  • Другата България
Тоя наистина е много тъп. JoyJoyJoy
Без извинение.
Да казва директно или индиректно, че продукцията е основна движеща сила в отношенията между играчите, и същевременно да разчита да го вземат във втори сезон, дори и да тества игрите! JoyJoyJoy
Както и предполагах, нито е търговец, нито е прозорлив....ужас!
Та те и за носач на куфарите им не биха го взели след такъв хейт, колко смешно и тъжно едновременно е да обвиняваш друг за личната си глупост, пък било то и със спорадична проява, или пък не.....

# 2 299
Да допълня още нещо от Надкаста - Миро не е влязъл с идеята да помага на някой друг да стигне до финала. Не му е било обаче на всяка цена и той да стигне. Идеята да се прави на "патерица" му е дошла, когато видял, че вече се заформят коалиции и трябва и той да действа в тази насока, защото иначе е нямало как да продължи успешно напред. В този момент е бил близък само с Бистра /+Мая/, защото тя в самото начало го е приела в Мимо Гарсия, докато останалите или били против, или били просто резервирани. Решил е да говори с Киро, който е преценил като силен играч, но тогава Кирцата не е смятал Бистра за достатъчно добра, за да прави коалиция само с нея и Миро и затова на него му хрумнала идеята да каже, че няма претенции за финала и всъщност само ще помага на Бистра да стигне дотам. Предложил е да включат и Дзами, с когото Кирил вече бил говорил, и така си заформили коалицията от трима човека за финала.

Може да се каже, че всичко е станало съвсем случайно, а не както спекулират много хора, че той е влязъл с цел да бута някого заради имидж и да се покаже колко е готин. Всъщност сподели, че ако е знаел, че ще влезе на петия ден от играта е щял да се откаже, така че продукцията дори това не е била уточнила предварително с него.

Хм. Само на мен ли ми правят впечатление тези думи на Миро?
Доста противоречиво. Значи излиза, че наистина не е имал намерение да бута Бистра, а просто я е използвал за да се "активира" в играта. И реално е искал да играе.

В това няма нищо лошо, разбира се. Проблемът е, че той продъни света чрез синхрони, че "има мисия", "иска да види жена на финал", не иска да стига до финала, а да избута определени хора от лагера си до там, че е бушон и т.н.
Излиза, че всичко е било стратегия, а не велико алтруистично дело. И посредством заблудата, сега е с геройски ореол.

Аз много харесвах Миро, беше ми в топ любимците. Но думите и поведението му след шоуто ми оставят противоречиви впечатления за него и отношението ми вече не е толкова добро.

# 2 300
Outcast:

https://www.youtube.com/watch?v=UW-OvTW1vEU

Мен Ванката много ме кефи, с една забележка, всеки път как натъртва, че е предвидил нещо. Ако просто се радваще ок, ама малко дразнещо ми идва така  Simple Smile

И мен Ванката много ме кефи. Общото между него и някои от нас тук е че още стискаме някакви надежди, че нещата които препоръчваме може да бъдат чути и възприети от тези които вземат решенията.  Но аз за първи път  този сезон започнах да изпитвам умора в това начинание.  Sad

Малко встрани от темата, но все пак, тъй като вече повече говорим и за влогърите - имам племенница която изостави професията си и мина изцяло на влогърство.  Веднъж ѝ казах следното - Ако влогърът се смее на собствените си шеги - директно ме губи.  Ако изразява очевидно задоволство от това което е казал - започва да ме губи.  Ако повтаря задоволство от каквото е направил - ми светва червена лампичка.   Това последното се отнася за влогъри които освен да говорят пред камерата и правят нещо друго (напр. предмети,  демо-експерименти, услуги ) - тя е такава, но тези които коментираме тук не са.

# 2 301
Може ли линк към румънския остров да се сложи в темата?

# 2 302
Дяволче, това Петър пилота ли е? Питам, защото не ми прилича на него.
Не . Този Петър е от последния сезон. Пилотът Петър е друг

# 2 303
А аз защо съм забравила Петър от последният сезон? Хммм ...
Дзами няма да е излишно да е по-скромен. Много се изхвърля.

# 2 304
Много иска Джами да е интересен, да е фактор, да е мъжкар, ама... няма ги тия качества и това е, колкото ще да се напъва, и да се прави на интересен. Мога да съм по-конкретна, но не искам да съм толкова груба, колкото ще съм, ако съм конкретна. Общо взето, колкото оня Пацо от ББ е интересен и готин мъжкар, толкова и този. Разликата е само в ръста. Чувството, което предизвикват у мен и двамата, е едно и също. 🤢

# 2 305
Впрочем "мъжката" постъпка на Дзамката нищо чудно да е струвала 9 000 - колкото гарантираната сума на всеки финалист.   Да не забравяме, че е "прозорлив търговец", а продукцията - също.  Особено  ако са му обяснили, че могат да го едитнат както си искат, и по-добре да са приятели, отколкото да не са.

# 2 306
Абсолютно е сигурно, че такъв тип не прави "добрини" безплатно. Още тогава го казах. И си знаят за доматите с колците 😁

# 2 307
  • България
Дзами не е "мъжкар", а женомразец и тъпчещ околните. Израснал едва ли не на улицата с банди с wanna be "гангстери".
Мъжкари от този сезон бяха Влади, Шериф, Миро, Венци, Йочколовски колкото и да е карикатурен като Майор Гащи.

# 2 308
Иска ми се да поразсъждавам за Миро и неговата игра. И да съпоставя с тази на Мая. Защото според мен има нещо общо, макар крайния резултат за двамата да е противоположен, което Мая в момента не може да преглътне. Че някой и е измъкнал идеята под носа и е излязъл като герой, а тя като зодей.
Та от това, което Миро сподели в надкаста стана ясно, че да тръби наляво и надясно, че е бушон си е било чисто стратегическо решение..не план, не мисия,а стратегически ход, който да свали мишената от гърба му и той да минава между капките колкото се може по-дълго. Защо е избрал точно Бистра? В онзи момент Бистра беше много силна и Миро изобщо не е предполагал (както сам потвърди), че ще му се наложи да я влачи, бута и спасява по начина, който видяхме. С това отговарям на въпроса на Мая в надкаст "защо избра да спасява Бистра, а не Нина или Ина?". Ами защото спасяването не е било план. Надявал се е да мине без да се наложи. Дотук мисля, че абсолютно същото може да се каже за Мая. Тя също не е влязла да спасява когото и да било. Нейната стратегия е била също така да избере силен играч но по възможност...наивен..да не кажа друга дума, който тя да може лесно да манипулира и контролира и по същия начин като Миро чрез обявяването за бушон да минава между капките колкото може по-дълго, дори до финала. Тук се получи конфузната ситуация  двама хитряги с еднакви стратегии да се съберат в един лагер и на всичкото отгоре да имат един и същ човек, когото да ползват за целите си. Веднага между тях възникна недоверие и напрежение, което двамата умело прикриваха но то си личеше. Тук и се появи много находчивото сравнение на Неделчо, че двамата са като "родители в развод". Дотук добре, но Миро като много интелигентен  и подготвен играч вече виждаше, че така нещата няма да излязат надобре и опита да смени обекта с Алекс. Бистра вече беше отслабнала, дали от умора, дали се отпусна поради подкрепата от бушоните, но Миро вече виждаше, че не е далече момента в който ще трябва да изгърми. След всички заявки, че играе за нея трудно щеше да се измъкне и тогава се насочи към Алекс, в когото видя скрития потенциал и възможност да изиграе ролята на приемник на спасителната му стратегия, която обаче, се надяваше да бъде избегната до последно. Твърде късно. Видяхме как Георги им развали плана, а Мая веднага се възползва да го разкара. И без друго и мътеше водата отдавна. В този момент Мая сякаш стана непредпазлива...надушвайки че планът и да стигне до финал чрез ракетата носител Бистра може и да успее..тя започна да прави недообмислени, прибързани ходове...подценявайки много сериозно Венци. Сега...дали Венци се пробуди сам...или му помогнаха да се събуди и да "прозре" ходовете на Мая не съм съвсем сигурна. Но видяхме как се развиха нещата нататък..Мая видя, че удари на камък, не можа да овладее емоциите си и реши да излезе от играта като победител въпреки всичко напук на всякакви правила, очаквания и пр. По нейната постъпка на мен ми светва, че тя никога не е възнамерявала да приключи играта като бушон, а като победител по един или друг начин. В цялата тая история само ми е интересно Бистричка дали осъзна, че е била използвана на два фронта тамън.
Това е моят анализ, може и да не съм права, но аз така виждам нещата.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 21:19 от pandorina

# 2 309
Аз вече писах, че Мая искаше да е на финал. Но Миро и Венци, най-вече Венци й провалиха плана и тя направо побесня.

Общи условия

Активация на акаунт