🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 370
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 280
Неделчо и Туджаров са официалният подкаст и оставят участниците да дадат своята гледна точка, повече слушат. Спестяват провокативни въпроси, но няма как.
Неделчо доста ме забавлява как не може изобщо да схване нещо извън своята личност, вече над 20 надкаста съм гледала, винаги говори за себе си и какво би направил той Grinning
Но пък аз не съм го гледала като участник и ми е интересен.

# 2 281
  • софия
Одри,  Неделчо си заслужава да се гледа, като участник. Неговият сезон и до сега си остава любим мой.
 Гледам си подкастите с последните оцелели и ми е кеф и си мисля, че имахме късмета да гледаме неподправени хора в този първи сезон. От другата година няма вече да е така, но тук успяхме. Лошко, Гогов, Бистра, Мая, може би забравям някой. Но те направиха този сезон интересен за мен. Дет се казва, девствени, натурални. Без правеж, налучкаха инстинктивно играта, изгоряха в нея. При тях нямаше мисъл, как ще изглеждат в окото на зрителя, затова и сега си отнасят "хорската любов".
 От тук нататък всеки записал се няма да е бял лист хартия. Стискам палци на продукцията да намерят силен каст и да подобрят нещата. Всъщност не, вярвам, че ще стане така.

# 2 282
Наивно е да се смята че са нямали мисъл как ще изглеждат в очите на зрителя!!
Нали не си мислиш , че преди шоуто са живели в кашон и изолация.
Разбира се че са гледали други риалитита...и са се нагаждали и според това как ще изглеждат отвън.
Мая ачик ачик си го и каза.

# 2 283
Слушам сега подкаста на Дзами и той казва “Всички други им пука как ще излязат по телевизията, на мен не”. Онзиден в на Гогов подкаста, Гогов каза, че Дзами се притеснявал как ще му излезе образа след обидите към Петя. Та, въпроса ми е кой лъже🙂🙂🙂🙂
Надявам се Туджарката скоро да си намери жена, която малко да го респектира и да спре да си гълта граматиката и да кляка пред всяка красива жена, гостувала им в Надкаст🙂

# 2 284
  • София
Венци с трима видни фермера, Краси Джунов, Любо и цар Петър. 😊

# 2 285
  • Другата България
Blush
Тъкмо мислех да те питам кога ще има нова тема.

# 2 286
Не трябва да имам свободно време дори през уикендите, за да не го хабя за глупости Trollface Попаднах на Надкаста с Дзами и реших да го гледам, още повече че е най-краткия досега. Мислех, че ще успея да си променя много лошото мнение, което имам само за него от всички участници в Гривните. Ами, точно обратното, пак усетих онова неприятно чувство на гадене, както след изгонването на Миро от "златните момичета". Силно се надявам да не вземат никъде повече този човек, защото той има големи амбиции да участва във всички приключенски риалитита и дори във втория сезон на Гривните. И ако не като участник, си направи устата поне да го вземат да тества игрите Joy

Освен, че е хиперактивен, и направо ме измори само като го гледах, си направи реклама колко е търсен и зает, като не си беше изключил телефона и той постоянно звънеше, а бил предупредил и че може да отдели само 1 час за разговор. Чак имам чувството, че беше накарал всичките си приятели да му звънят, докато записват подкаста Satisfied Според него той бил най-осъзнатият участник, защото имал предишен опит и знаел, че правят телевизия и всеки можел да играе както си иска, ама не пропусна да захапе Алекс как може да има такъв вид стратегия.

Каза и защо е ревал на скалите в един от последните епизоди. Разбира се, не заради Ванеса, а защото след като свършил първи играта, отишъл да ѝ помага, но не успял да хвърли и нейните торбички преди Алекс да приключи Satisfied Това било изрязано, но все пак е добре да знаем, че и срещу Алекс са играли по двама човека. Хейти разбира се и Митов, и Петя, на Гогов му бил отворил очите, както и е убеден, че той въобще не е обидил никого, освен че един път казал на Жоро филмар. И си вярва на това!

Оказа се, че си има приятелка, с която живеят патриархално и понеже тя била психотерапевт много добре знаела за мъжката и женската роля. И жената искала да бъде настъпана, както се казвало, тя искала да ѝ се обадят и да ѝ кажат: ало, върви направи това, направи онова Flushed И когато Туджаров му опонира, че не може всичките 3 милиарда жени да са такива, той не падна по гръб и каза - може, но хардуерно им е вградено това Satisfied Жените трябвало да бъдат мекия, лекия пол, който изпълнява желанията на мъжа до тях, а той пък ги пази и закриля, и носи храна, и опложда, а в замяна жените изпълнявали неговите желания под формата на секс, готвене и да му отглеждат децата...

Направо съжалих приятелката му... Горката, тя сигурно нон-стоп работи, дори вкъщи предполагам има по-тежки случаи за терапия, отколкото в кабинета си.

# 2 287
Много са хубави всички. Коя е дамата?

# 2 288
  • София
Blush
Тъкмо мислех да те питам кога ще има нова тема.

Живот и здраве утре сутринта.

Рангелова,
Не знам коя е дамата. Доколкото знам и Венци и Петър все още си нямат половинки.

# 2 289
  • Другата България
Силно се надявам повече да не видя Дамян в нито едно риалити.
Наистина се надявам.
Да тества игрите? JoyJoyJoy
Той наистина си е повярвал повече, отколкото е необходимо.

# 2 290
  • софия
Нека да е наивно. Да не включваш телевизор и да не си част от диванната ни армия не значи, че живееш в кашон. Живеем във време в което телевизията не е единствен прозорец към света.
 За мен, повтарям, за мен си личеше от километри, кои се опитват да изглеждат приятни в очите на гледащите ги. Изброените не спадат към тази категория. Жорката специално се опитваше, даже подозирам, че си и вярваше, но играта надделя.
 Мая изобщо не си даваше зор, сега също да омилостиви драгият зрител. Изкефи се на макс на приключението, както тя го разбира и си тръгна. Бистра изобщо нямаше мисъл в главата да го играе геройската. За това и си казваше, какво мисли без цедка на устата. Гогов е врял и кипял, бързо се ориентира в обстановката.
 Така, че наивна или не, това е моето мнение.

# 2 291
  • Варна
Надявам се Туджарката скоро да си намери жена, която малко да го респектира и да спре да си гълта граматиката и да кляка пред всяка красива жена, гостувала им в Надкаст🙂
Мая красива ли я водиш???
Май има някой важен зад гърба й и това я прави фактор.

# 2 292
Току що изгледах надкаста с Дзами. Първо да се оплача, че Туджаров ме шизофренира. Гледам една визия на Христо Ботев, а от устата и очите му излиза точно обратното на това, което очакваш от българския революционер. И непрестанно дъвче бисвиДи. На неговия фон Неделчо ми изпъкна. Поне се старае човека.
Дзами - наистина може да се невротизираш само стоейки близо до него..с това непрестанно друсане на краката, припряния му говор и пр. Няколко пъти намекна, че последната дуа има продукцията. Както я нарече Съдбата, но с подтекст, че става дума именно за продукцията.  Направо си каза, че преместването на Влади и Венци в лагер 3 е дочуто от някой от продукцията, тъй като първо той е имал такова намерение,  и после им е подшушнато на тез двамцата. При толкова настоятелно сочене на продукцията като основна движеща сила аз си правя извода, че и неговия ход да спасява Бистра също е било подтикнато от продукцията.
Техния лагер за никого не били говорили лоши неща, той никого не е обидил. С Митов при последната игра са имали разговор в който той му казва "ако не искаш няма да те слагам на игра", а не го били излъчили. Абсолютно не го вярвам това защото от това, което Дзами казваше на Митов си беше много ясно, че го поставя пред свършен факт, а и синхронът на Митов също беше показателен. Та..находчивия търговец нищо не промени в мнението ми за него  само го затвърди.

# 2 293
  • София
Верно ли тоя неостър трион Дзамката не благоволил да си изключи звука по време на интервюто? Скъсали са се да му звънят явно да докара най-после тая лимонада с баничарката Grinning

# 2 294
Дяволче, това Петър пилота ли е? Питам, защото не ми прилича на него.

Общи условия

Активация на акаунт