🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 373
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 265
Очаквам Бистричка съвсем да оплеска всичко в надкаста. Освен ако и там не я спасяват двамата. Тя така си противоречи, такива ги дроби по синхрони, хисторита и пр., че...нямам съмнение за още попари...с бисквиДи Simple Smile

# 2 266
Аз имам и един въпрос, вероятно мега тъп, но изгледах няколко сторита, защото профилите са публични все пак.
Абе тези хора директно от плажа на автобус за Манила и самолет ли ги качват? Няма ли ден да се изкъпят и преведат в ред, да се наспят на дюшек и под покрив?
Сега не да ги бавят, ама и Венци вчера в Макдоналдс гледах, Сашо в буса и сега и Дзами с коса пълна с пясък на самолета? Не знам , аз ако съм висяла два месеца на тоя остров ще искам да се наям, да се наспя като хората (аз най-вероятно ще направя 13 часа сън 🤣)  и да се изкъпя в истинска баня.

След острова, участниците отиват в хотел (по разбиранията за хотел на това място), но хотел в какъвто живее и екипа два месеца. Има баня, легло и храна. Това дали някой ще се изкъпе преди да тръгне си е негов избор Simple Smile) а иначе нямам идея как решихте от сторитата, че не са къпани? Изглеждат клети, защото са със същите дрехи повечето от тях, но не мисля, че някой си е взел специален тоалет за "изписването" Simple Smile))

# 2 267
  • София
Свърши се. На мен точно финалът не ми хареса. След края само чета и си премислям кое как беше (а можеше да бъде инак). Но няма да правя мое обобщение толкова късно вече. Каквото съм имал - най-важно към продукцията - съм го писал, когато му е било времето и ме е посещавала музата. (tfn2k ще ни достави дълга и цветиста хроника на дебюта на Островните авантюристи - и екип и участници; убеден съм, че ще послужи като библиотека/архив на случилото се; и му благодаря за удоволствието да го чета - имаше случаи, когато бе единственото след самия епизод.)
Кой-каквото и колкото-толкова. Не ми се пишат имена, но хайде: положителните ми впечатления от видяното в шоуто са за Венци, Алекс, Гогов, Вера, Митов (с резерви), Лошото Гоше (колкото повече разширяваше "лудите" си визии - толкова по ми харесваше), Влади, Шериф, водещите (беше удоволствие, благодаря ви). Накрая е Миро (уважения за него като човек и "персона" извън играта - бих искал да ни е семеен приятел; за участието му - среден от 6, скапването на зрителския ми интерес и някои събития - бяха заради неговия подход на острова - никак не го приемам и бих искал никога да не беше влизал). Бая туристи вече не ги помня без отваряне на 1-а стр. на темата за да нагодя име и лице.
Всякакви храсти не гледам. (Но в предивремие и покрай др.формати, съм заглеждал няколко с по 1-до-3 броя.) Няма да е неуважение, а с извинение моля, впечатление на стар радиоводещ: повечето "кастъри" не стават за онова, което си мислят, че правят. Затова - благодаря! на пишещите тук, които намираха време да ни преразказват.
Дяволо, Сони, всички - с помощ и дял в онлайн енциклопедията (с лайв включвания) О100Г в БГмама, респект, огромни благодарности! Вие превърнахте темата в самостоятелно предаване/над-надхраст.
На всички, с които се засичахме тук - беше чест за мен и удоволствие.

Ще завърша в моя си стил в темата.
Беше ни обещано епично приключение. На далечен остров, един дори го играеше в много Светове.

Когато на терен влезе Киборгът, не знаехме, че нещата тръгват не накъдето трябва...
Скрит текст:
Много заочаквахме и от жената-войн поне в началото, докато Киборцата не я взе под крилото си.
Скрит текст:
Т.е. някъде за "накрая" си мислехме, че героите ще са измежду тия... Заедно с Повелителя на огньовете.
Скрит текст:
Друг развой се оформи с едната принцеса. Не бе точно "бялата", но пък за нея противниците първо бяха семейство и приятели; един добричък Чубака, двама младежи под царствения й сан.
Скрит текст:
Колкото се приближаваше краят на о(с)тровната сага, толкова по-често ни се привиждаха силуетите на Кукловодите, онези Елдари - дето пишеха историята за участниците. Които пък, бяха забравили (или не се виждаха), че са просто хобити в повествованието. Маярите бяха неотлъчно зад тях, пазеха уж гърбовете им, а местеха фигурите.
Скрит текст:
Трима достигнаха да полето с имането (двамата младежи и Ам Гъл, впрочем). Гледаха напред с много надежда.
Скрит текст:
Търсеха едно, но получиха друго.
Скрит текст:
Т.е. когато Бийн ти обещава поне 25 от кутиите, става друго...
Скрит текст:

Зрителите изписаха много, накривиха нечии капи, други се обидиха, трети се направиха, че "вие к'ви сте, бе, от дивана е лесно..."

Няма угод и никога не е лесно. Това можеше да бъде универсалният извод от всички шоА. И защо не? Така че, до следващото...

# 2 268
Изглеждат клети, защото са със същите дрехи повечето от тях, но не мисля, че някой си е взел специален тоалет за "изписването" Simple Smile))

JoyJoyJoy

# 2 269
Мерси за отговора, аз коментирам което виждам, затова си казах че е въпрос 🙂  Засякох едно стори на Мая случайно, на което определяше Дзами като клошар. (това беше написано не е мое изказване, няма да търся специално, но беше Дзами с пясък в косата)
И да изглеждат клети, което е нормално, просто ми беше интересна логистиката след това.

# 2 270
Изглеждат клети, защото са със същите дрехи повечето от тях, но не мисля, че някой си е взел специален тоалет за "изписването" Simple Smile))
Супер си изглеждат, особено Венци! 🥰 Няма с костюми да се прибират след такова приключение.

# 2 271
Не знам къде и дали са спали и къпали след Острова, но аз на няколко снимки и сторита- забелязвам и Тренера. Е избръснат е Wink

# 2 272
Мисля си нещо.
Защо в тези реалитита - Сървайвър, ИВ и ОСГ няма разделение между мъже и жени на дуелите? Т.е. битките да бъдат или женски, или мъжки. Не е реално да се очаква, че са равнопоставени, освен на логическите елементи и/или изометрия/баланс. Макар на последното да имаше изненади от страна на мъжете в лицето на Киро , Дзами, Влади, Георги... а логически бяха най-неподготвени всички, с изключение на трима-четирима, и то отново мъже.
В спорта има разделение. Сигурно има причина. Вижда се особено ясно сега, когато самоопределили се или несъвсем жени се състезават срещу биологични такива. Видя се и в един от сезоните на ИВ женския отбор как гладуваше нон-стоп. Просто няма база за сравнение. Не е честно. Лозунгите за равенство са чудесни, но тук то де факто отсъства, защото участничките не са равносилни на мъжете. Факт. И едва ли не са принудени да се подвизават като домакини, съблазнителки, "велики стратези в сянка" и т.н., докато мъжете ги третират предимно като временно удобно пушечно месо или другата крайност - добутват ги зорлем до финал. Доста унизително, бих казала.

# 2 273
И за нас е чест, бате Емо!

# 2 274
  • София
Не знам къде и дали са спали и къпали след Острова, но аз на няколко снимки и сторита- забелязвам и Тренера. Е избръснат е Wink

Тренера е от посрещачите на тази снимка, затова изглежда добре. Доколкото схващам това е от посрещането на летището на последната група - Бистра и тримата финалисти + екипа.
Имаше и други снимки с повечето играчи, усмихнати и надявам се вече заровили томахавките, все пак мина много време от реалния край на играта.

# 2 275
🤣 Аз загледах ОСГ заради Мимо. Обърках четвъртък с петък, че в петък гледам Бягство към победата и хоп Мимо захвърлен на някакъв остров, някакви лузъри там и после кадър на алфите.
Очаквах обаче много мрънкане от Мимо заради условията и като цяло много повече от него.
Набързо изгледах епизодите назад и ето довърших сезона🤣

# 2 276
Нали щеше да има гласуване от "социалната игра" кои да отидат на финал, само аз ли го пропуснах този момент?

# 2 277
# 2 278
Мая прецака финала и социалният вот отпаднА рЕзко. Нямаше демек.
Само 2 игри ...

Нали щеше да има гласуване от "социалната игра" кои да отидат на финал, само аз ли го пропуснах този момент?

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 21:52 от teta75

# 2 279
  • Стара Загора
Очаквам Бистричка съвсем да оплеска всичко в надкаста. Освен ако и там не я спасяват двамата. Тя така си противоречи, такива ги дроби по синхрони, хисторита и пр., че...нямам съмнение за още попари...с бисквиДи Simple Smile
 Най- вероятно , очакванията ще се изпълнят ,  ако поведението на Туджаров и Неделчо е същото, като това с Мая.
  Много съм разочарована от подмазваческото поведение на Туджаров и страхливото поведение на Неделчо. Тя им говори откровени неистини и те не смеят да се обадят ( например - да й припомнят , че много удобно забравя, че обвиняваше Миро, че не играел в коридора на Бистра и не копаел с нея, както тя би направила.) Тя изобщо не смята, че Миро е подпомогнал играта на Мая
И други такива..
 Съжалявам, че го изслушах и си развалих "вкуса" след Ванката.
  P.S.  Сетих се нещо интересно .  Във всички кадри в последните епизоди, Бистра само мълчи и дъвче
 Мая каза, че е търсен ефект и резултат от монтажа. В действителност Бистра много е говорела, прекъсвала другите, изказвала мнение. Предполагам, че това е малко отмъщение на продукцията

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 18:56 от wanconboy

Общи условия

Активация на акаунт