🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 378
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 250
Ако те изберат ще ни кажеш, нали? Grinning

# 2 251
  • София
И аз съвсем накратко за финал.

Хареса ми. Една класа отгоре на ИВ.
Водещи, локация, концепция, игри, безопасност на игрите, жребий, даже и каст, всичко беше мнооого по-добре от сериалчето с предизвестен край в съседната телевизия.

И да е имало режисура и промяна в правилата, тя беше достатъчно деликатна, за да не дразни.

Ще повторя много от вас за препоръки към Продукцията, макар че повечето вероятно си ги знаят:

1. По-адекватна медицинска грижа! ❤️

2. Епизоди по 60 минути са напълно достатъчни.

3. Повечко екипи, които да снимат разговори и срещи между играчите. Дайте им повече свобода, не виждаме социалната игра.

4. Сано зад кадър да се ограничи с лек безпристрастен новинарски обзор и да не вкарва изкази тип лично мнение. Предполагам, че тези разкази заместват липсата на кадри, отразяващи нещо, което се е случило без камери, но нека са по-телеграфни.

5. Моля, моля, моля, минимум връзкари! Знам, че искате да ангажирате интересни и запомнящи се лица, обаче при добър каст, ще ги имате и без да са бившото гадже на този, аверчето на онзи, и т.н. Ами много дразни. По-добре напълно непознати, неучаствали в риалити хора.

6. Ще свалите 50% от хейта, ако наградата е маааалко по-адекватна. Нека имат гарантиран минимум % от събраните гривни. Излиза, че няма значение дали имаш 4 или 44 гривни накрая, защото гарантирани са ти само 3. Нагарча така. Или поне обявете, че % от неотворените кутии отива за благотворителност, или нещо такова. Хората искат да видят някаква справедливост на финала.

7. Видяхме в началото жребия за трасетата (голямо Браво!), показвайте го от време на време, за да припомняте. Адаптирайте играта винаги, където е възможно, според тегло и ръст на участниците.

Чакам с интерес следващ сезон с Диляна❤️ и Сано❤️! Благодаря за забавлението!

# 2 252
  • Стара Загора
Да допълня още нещо от Надкаста - Миро не е влязъл с идеята да помага на някой друг да стигне до финала. Не му е било обаче на всяка цена и той да стигне. Идеята да се прави на "патерица" му е дошла, когато видял, че вече се заформят коалиции и трябва и той да действа в тази насока, защото иначе е нямало как да продължи успешно напред. В този момент е бил близък само с Бистра /+Мая/, защото тя в самото начало го е приела в Мимо Гарсия, докато останалите или били против, или били просто резервирани. Решил е да говори с Киро, който е преценил като силен играч, но тогава Кирцата не е смятал Бистра за достатъчно добра, за да прави коалиция само с нея и Миро и затова на него му хрумнала идеята да каже, че няма претенции за финала и всъщност само ще помага на Бистра да стигне дотам. Предложил е да включат и Дзами, с когото Кирил вече бил говорил, и така си заформили коалицията от трима човека за финала.

Може да се каже, че всичко е станало съвсем случайно, а не както спекулират много хора, че той е влязъл с цел да бута някого заради имидж и да се покаже колко е готин. Всъщност сподели, че ако е знаел, че ще влезе на петия ден от играта е щял да се откаже, така че продукцията дори това не е била уточнила предварително с него.
  Еее, най-после някой да преразкаже точно какво казва Миро в надкаста.
  И основното е, че много, ама изключително много се е готвил и за физическите игри (при Михаела) и пъзели и умения за оцеляване в дивата природа (с някой известен, ама не го запомних).
  И не е влязъл с предварителни решения.
  И се сближил с Алекс (след като "излезе от кашона" ) защото само с него е можел да си говори за стратегии и комбинации в игрите.  И аз му вярвам, защото както видяхме , за Мая (а Бистра я следва сляпо) са важни и интересни не игрите, а битовите удобства, педикюр и маникюр, обгрижване и "ухажване" на тези, които си е избрала. И честно казано, в ония моменти ми беше по-приятно да гледам лагер 3, отколкото агресиите на Дзами.
  Чудя се обаче, колко наглост и самочувствие и егоизъм трябва да притежава човек , за да се осмели да откаже да играе. .......  (представете си, Мая в игра, овъргаляна в пясък и се върти и мъчи да излезе от усуканата мрежа)
  Не е

# 2 253
И се сближил с Алекс (след като "излезе от кашона" ) защото само с него е можел да си говори за стратегии и комбинации в игрите.  

Той това и тук го написа -> https://www.bg-mamma.com/?topic=1710890.msg48918785#msg48918785

п.п.
Малко ми е гадно, че всички разпитват кое му е оставило травма на Миро, като се вижда, че не иска да каже. Или си е лично или договорът забранява Grinning.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 10:01 от Одри ♡

# 2 254
Започнах да гледам тези Надкасти и храсти, защото нямах достатъчно часове в денонощието до сега, обаче няма да ги догледам.
Благодаря на всички преразказали.
Водещите сериозно трябва да поработят и над въпросите и над дикцията. Мая като гост дава толкова много възможности за интересен разговор, а на 15 Мин и още нищо. Изпускат и интересни възможности да зададат въпроси, но те си знаят.
Относно прословутата семейна стратегия, тя каза, че накрая е почнала да се държи като треньор. За мен, ако наистина вместо  семейство го бяха играли треньори през цялото време имаше много по-голям шанс плана да успее.

# 2 255
  • Другата България
Blush Аз и не съм очаквала Миро да каже друго.
И му вярвам, донякъде. Но за толкова години изгледани реалитита съм се научила да вярвам и да разчитам повече на личната си преценка, както и на това което виждам и чувам от участника по време на формата, вместо на другото - това, което той ще разкаже СЛЕД приключването му.
Особено такъв играч като Миро - умен, интелигентен, човек, който знае как да лавира с думите, който е усетил нагласата на публиката, който е разпознаваем и иска да остане такъв основно с положително мнение на същата тази публика за себе си.

Чакам надкаста с Цецо, него задължително ще се опитам да го изгледам.

# 2 256
Аз нали съм кривотия и все нещо не ми харесва. Ами Неделчо и Туджаров не ми харесват как водят надкастите. Като добавим и продължителност от два часа и просто няма как да гледам всичко. Чакам Венци още и този Цецо.

# 2 257
Аз нали съм кривотия и все нещо не ми харесва. Ами Неделчо и Туджаров не ми харесват как водят надкастите.

Очевидно бездарни са.
Съжалявам че съм така пряма.

# 2 258
Outcast:

https://www.youtube.com/watch?v=UW-OvTW1vEU

Мен Ванката много ме кефи, с една забележка, всеки път как натъртва, че е предвидил нещо. Ако просто се радваще ок, ама малко дразнещо ми идва така  Simple Smile

# 2 259
Струва ми се, че никой не спечели от това реалити, така че вече всички са квит. Каквото било било.

Аз спечелих, щото ми беше много гот да го гледам. Голяма рядкост за мен по ТВ...
Страхотно! И на мен ми хареса. Но трябва да забравя финала. Финалът не ми хареса.Smile

На мен и финала ми хареса. Едно такова...рошаво шоу, нямаше голяма намеса на продукцията, личеше си. Ако имаше, щеше да е мнооого по-лустросано и скандално, а то скандалите си ги направиха сами участниците, нямаха нужда от побутване. Кастът беше един път, много натурален, много естествен.

Миро е получил травма, според мен, защото се оказа, че въпреки,че е един успял човек - милионер е установил, че на никого не му пука за това и не го слушаха в лагера. Всеки си играеше задкулисните игрички и накрая Миро изгърмя. Но той трябва да разбере, че това стана така, защото не той си подбира тимът. Едно е ти да си подбираш хората, а друго - да се цопнеш при непознати. Миро смяташе, че трябва да го уважават и да му вярват, защото е доказал, че е стигнал далеч в реалността, обаче предполагам е установил, че всъщност това няма значение. Българите сме индивидуалисти и сме дървени глави - както се видя, парите нищо не значат пред егото. То всъщност те дори и не ги мислеха тези пари, мислеха за гривните като за пластмаса на ръцете си, а не за цифрата, с лого на известна финансова компания, изписана на тях.

П.С. В момента пиша като Митов, само че наобратно. С краката нагоре и лаптопа върху тях. Митов, Митов, бяла птицо такава. Sweat Smile
Не мисля, че Миро е наивен да си мисли, че ще отиде и ще им стане ментор/шеф на всички. Той е достатъчно ментор на младежи в реалния живот, че да очаква, че ще отиде в реалити и всички ще го слушат в захлас и ще му козируват. Независимо в кой лагер би отишъл. Това не е предприемаческо предаване, че успехите в реалния живот да имат значение.

Аз пък мисля, че е наивен. Играта му го показа. Това, че е излязъл от нея с психическа травма - също.

Апропо смятам, че наивността по отношение на живия живот (реалността) е характерна за компютърните хора, за съжаление. Както казах назад, те не осъзнават, че всъщност компютрите могат да разрешат всички проблеми, създадени от компютри. За всичко останало се изисква житейски опит и житейска интелигентност. Когато стоиш затворен в собствения си бъбъл, откъде ще я натрупаш? Един Дзами знае много повече за живота от Миро, според мен.

# 2 260
  • София
Пф, пуснах Надкаста с Мая и го спрях на 4-тата минута, защото пак ми отвори травмата. Тази жена лъже във всеки момент, в който си отваря устата. Не мога да си я причинявам.
Пуснах си веднага след това Ауткаста и благодаря на Ванката, че като мехлем ми дойде неговия анализ, почувствах, че не съм сама Simple Smile и не съм откачена в разсъжденията си. Мерси, Ванка!

# 2 261
Аз имам и един въпрос, вероятно мега тъп, но изгледах няколко сторита, защото профилите са публични все пак.
Абе тези хора директно от плажа на автобус за Манила и самолет ли ги качват? Няма ли ден да се изкъпят и преведат в ред, да се наспят на дюшек и под покрив?
Сега не да ги бавят, ама и Венци вчера в Макдоналдс гледах, Сашо в буса и сега и Дзами с коса пълна с пясък на самолета? Не знам , аз ако съм висяла два месеца на тоя остров ще искам да се наям, да се наспя като хората (аз най-вероятно ще направя 13 часа сън 🤣)  и да се изкъпя в истинска баня.

# 2 262
  • България
Явно пестят пари от най-малкото. Grinning успяха да спестят 108 хиляди за догодина. Според мен самата продукцията е нямала 300 хиляди предвидени за финал, а в най-добрият случай половината сума. Саното постоянно ги спираше да отварят кутии, за да не ограбят продукцията.

# 2 263
Еми то там по думите на хората били там истински бани не е имало. От чешмата и душа е течала миризлива на сяра вода та аз ги разбирам колко са бързали да се разкарат от там.

# 2 264
Е пък в Манила едва ли няма нещо свястно да се наспиш най-малкото.
Не знам странно ми е.
Тъкмо щях да коментирам, че си представям големия кеф след като е свършило да  се тупнеш изкъпан на легло 🤣 Корем се пълни бързо, обаче съня е най-сладкото ... леле ей затова аз не ходя по сървайвъри 🤣

ПП: Аз съм от Карловско и съм прекарала доста зелени училища в едно село , сега град, че на монарх на личната карта не може да пише село 🤣, и там водата е сериста. Не е отровна със сигурност и можеш да се изкъпеш нормално, въпреки че мирише на несварен балут.

Общи условия

Активация на акаунт