🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 379
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 220
Аз накрая не видях точно какво се случи. Не трябваше ли да отварят кутии с техните номера на гривните? Или само броят гривни отговаряше на броят на кутиите?
Доколкото разбрах от броя гривни, който имат, махат 3 на произволен принцип, за да имат 9000 лв. гарантирани, и накрая връщат една от тези 3 с бомба. Така Алекс с 51 гривни имаше 49 кутии за отваряне. Тоест кутиите са 94, от които 3 са с бомба.

# 2 221
Все изпускам включванията на Миро Sad
Иначе го гледах в Надкаст и се убедих в хубавите си впечатления, разговора беше един от най-интересните.
Ако чете, искам да му кажа, че в моите очи той има една-единствена грешка и тя е, че трябваше да оставя "децата" поне на игрите да се оправят сами. Така никой нямаше да има претенции на кого по-напред да се помогне и нямаше да изглежда... както изглеждаше.
Въпреки всичко, за мен Миро е един от любимите ми играчи този сезон, наравно с Венци, и предаването нямаше да бъде същото без него. Изобщо не го е провалил (други са проблемите), то дори и това беше интересно - как някой може неволно да саботира продукцията и зрителите в някакъв етап от играта, но далеч не през цялото време Simple Smile Хубаво беше да има човек, не мислещ само за себе си и държащ на думата си. И изобщо толкова комплексен играч, който не разчита на "тъмната си страна", за да има предимство над останалите.
Всичко хубаво и весели празници!

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 21:42 от ladonnae

# 2 222
  • София
Миро трябва да е гламав, че да тръгне да си общува с Мая и Бистра. Не стига, че я спаси сто пъти и накрая се самоуби заради помощ към едната и измятане от другата; ами и в момента, в който си тръгна, Бистра получи пълна амнезия, че такъв човек изобщо е съществувал и започна да говори на лягане и ставане как едничък Дзами я бил подкрепял от началото и само той не я бил предал. Аз, честно казано, от тия приказки не травма ще получа, ами и отвъд. Мая пък един ден обясни подробно как повече трябвало да помага Миро в играта, на другия ден го наклепа колко много помагал, не трябвало толкова.
Ох, не знам и аз моята травма от тези двете кога ще я преживея, честно.
Миро фен форевър съм си аз.

# 2 223
Досега от Надкаста гледах само Йочко и Миро. Следващият, който ще гледам е Венци и никой друг.
Миро го виждам, че донякъде е разбрал, че това да искаш да става по твоето не винаги е добре. Инатите не винаги водят до нещо хубаво.

# 2 224
Използвачка. С това свързвам Мая аз.

Поканила Миро да се снимат като едно щастливо семейство Joy каквото не са. Тоест да лицемерничи и лъже пак ..как видиш ли всичко я обичат в кемпа...и зрителят се бил объркал малкУ..Joy
Тжест искала пак да го използва че да си лъска мръсния имидж...ми не стават така раЛтите..Пауновска.
Ясно е че искаш нещо..щом си се обадила на Мирцата..и е ясно че не си искала да го чуеш какво прави. А да го използваш.
Използвачи хора не по -на -сям !

# 2 225
Изгледах Надкаста с Миро, голям кеф Green Heart Страхотен човек, супер интелигентен, с чувство за хумор, харизма и един куп други ценни качества. Жена му е голяма късметлийка! Хубаво е да се вижда, че има и такива хора, а не само от другата порода, която ежедневно се налага да гледаме по телевизора Grin

Каза, че е направил 2 грешки в играта. Едната е "избухването" му, когато Венченцо не се съобрази с отборното мнение, и втората, че по някое време е забравил, че трябва да се играе и за зрителите. И след като над 90% от гривните са събрани в един лагер и в този лагер цари хармония, това ще изглежда скучно и няма да се хареса на зрителите... и продукцията е трябвало да направи нещо, за да извлече някакво съдържание за последните дни, които били най-скучни във всички риалити предавания.

Ааа, разбули и мистерията каква е причината да помага на Алекс Wink Та както си тренирал в киборг-мазето преди да тръгне за Филипините му се обадил легендарният Васил Гюров и му казал: Слушай сега, синът ми влиза в риалити, а аз няма да мога, така че що не отидеш ти да го пазиш и да го избуташ до финала? Спазарили се, че ако го направи, Васо Гюров ще напише песен за Миро LaughingLaughingLaughing

И да поясня, за да няма неразбрали, че това е шега, защото се е смял на подобни твърдения, които циркулираха по едно време в коментарите Simple Smile

# 2 226
  • Другата България
Скрит текст:
Изгледах Надкаста с Миро, голям кеф Green Heart Страхотен човек, супер интелигентен, с чувство за хумор, харизма и един куп други ценни качества. Жена му е голяма късметлийка! Хубаво е да се вижда, че има и такива хора, а не само от другата порода, която ежедневно се налага да гледаме по телевизора Grin

Каза, че е направил 2 грешки в играта. Едната е "избухването" му, когато Венченцо не се съобрази с отборното мнение, и
втората, че по някое време е забравил, че трябва да се играе и за зрителите. И след като над 90% от гривните са събрани в един лагер и в този лагер цари хармония, това ще изглежда скучно и няма да се хареса на зрителите...
Скрит текст:
и продукцията е трябвало да направи нещо, за да извлече някакво съдържание за последните дни, които били най-скучни във всички риалити предавания.

Ааа, разбули и мистерията каква е причината да помага на Алекс Wink Та както си тренирал в киборг-мазето преди да тръгне за Филипините му се обадил легендарният Васил Гюров и му казал: Слушай сега, синът ми влиза в риалити, а аз няма да мога, така че що не отидеш ти да го пазиш и да го избуташ до финала? Спазарили се, че ако го направи, Васо Гюров ще напише песен за Миро LaughingLaughingLaughing

И да поясня, за да няма неразбрали, че това е шега, защото се е смял на подобни твърдения, които циркулираха по едно време в коментарите Simple Smile
JoyJoyJoy
Е именно де, нали това казваме и ние /поне аз, и още някои съфорумки/.
Миро си влезе с идеята да си направи отбор, на който той да е тийм - лидера и да дирижира играта до последно. Това всичкото в индивидуален формат. Влезе, за да предизвика себе си дали това е възможно, без да има значение зрителя, към който всъщност следва да е насочен всеки един формат. Точно в този момент, в който аз поне го осъзнах това нещо, от тотален мой фаворит Миро се превърна в човека, заради който до края просто доглеждах. И си стоя зад мнението, че той изработи и продукцията, която каквото и да е направила, е било късно.

Добре поне, че на някой му е било смешно, че аз още се възстановявам от травмата, която ми нанесе.....

# 2 227
  • Варна
Моята травма си я получих при отварянето на кутиите на "гробището".

Миро не ми е нанасял такава Joy, но честно казано докато слушах глупостите на Пауновска /македонка ли е?/, агресирах вербално...  JoyJoyJoy Ама само в къщи пред телевизора..Bowtie

# 2 228

. И след като над 90% от гривните са събрани в един лагер и в този лагер цари хармония, това ще изглежда скучно и няма да се хареса на зрителите... и продукцията е трябвало да направи нещо, за да извлече някакво съдържание за последните дни, които били най-скучни във всички риалити предавания.

Няколко пъти в темите казвам, че продукцията ни бута да гледаме в определена посока.
Ние не сме видели и 10% от разговорите и действията на участниците на Острова.
Това което виждаме е продуцентско виждане.
А то след финала вече съм убеден, че е все пак да има скандал. Защото скандала продава!
Мисля, че е успял да си изпълни в голяма част идеята продуцента. Социалните мрежи врят, жълтите сайтове се побъркват да пишат, дори форума Бг мама се пръска по шевовете от писане
А това е идеята на продуцента. Няма лоша реклама! Втория сезон ще има огромна гледаемост заради скандалния финал.

# 2 229
Струва ми се, че никой не спечели от това реалити, така че вече всички са квит. Каквото било било.

Аз спечелих, щото ми беше много гот да го гледам. Голяма рядкост за мен по ТВ...

# 2 230
Струва ми се, че никой не спечели от това реалити, така че вече всички са квит. Каквото било било.

Аз спечелих, щото ми беше много гот да го гледам. Голяма рядкост за мен по ТВ...
Страхотно! И на мен ми хареса. Но трябва да забравя финала. Финалът не ми хареса.Smile

# 2 231
Нямам травми аз Joy
Нито пенюарът ми. Нито макрамето ми.
Ок сме си и трите Satisfied

Нормално нашенско шоу.

ПС..как ги гледате тия надкасти...направих опит да погледна това с Мая..водещите нЕ могат да говорят..едно изречение трудно връзват..защо така. Не успяват да се изразят....мъка беше да ги слушам...
Много беден речник Rolling Eyes..тъжна работа..особено този в дасно къдравият...две приказки не може да върже.
Извинете..но зле са работите. Пак извинете за откровеността..Nerd

# 2 232
Водещите в надкаста май гостите ги водят вместо те тях. Защо с Миро беше толкова интересно и забавно, а с Мая и двамата бяха като облъчени или под хипноза..особено Туджаров, който сериозно ме изнерви с мазния си гласец,  политкоректните въпросчета..непрестанни четки от сорта "Ама ти май не осъзнаваш колко си била готина"...Неделчо поне се опитваше да върне разговора по същество и да зададе неудобните въпроси..но и той се отнасяше...признавам Мая за хипнотизаторка.

# 2 233

Страхотно! И на мен ми хареса. Но трябва да забравя финала. Финалът не ми хареса.Smile

На мен и финала ми хареса. Едно такова...рошаво шоу, нямаше голяма намеса на продукцията, личеше си. Ако имаше, щеше да е мнооого по-лустросано и скандално, а то скандалите си ги направиха сами участниците, нямаха нужда от побутване. Кастът беше един път, много натурален, много естествен.

Миро е получил травма, според мен, защото се оказа, че въпреки,че е един успял човек - милионер е установил, че на никого не му пука за това и не го слушаха в лагера. Всеки си играеше задкулисните игрички и накрая Миро изгърмя. Но той трябва да разбере, че това стана така, защото не той си подбира тимът. Едно е ти да си подбираш хората, а друго - да се цопнеш при непознати. Миро смяташе, че трябва да го уважават и да му вярват, защото е доказал, че е стигнал далеч в реалността, обаче предполагам е установил, че всъщност това няма значение. Българите сме индивидуалисти и сме дървени глави - както се видя, парите нищо не значат пред егото. То всъщност те дори и не ги мислеха тези пари, мислеха за гривните като за пластмаса на ръцете си, а не за цифрата, с лого на известна финансова компания, изписана на тях.

П.С. В момента пиша като Митов, само че наобратно. С краката нагоре и лаптопа върху тях. Митов, Митов, бяла птицо такава. Sweat Smile

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 23:33 от Janelle

# 2 234
Много неприятна женица е Мая. Много гадно излъга и прецака Миро. А сега се прави на света вода ненапита.

Общи условия

Активация на акаунт