🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 391
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Be realistic - plan for a miracle.
На Бистра сторито е разсмиващо (сори ако е пускано). Пак ми го прати приятелка да кринджим заедно.😁
Якия нарцисизъм - аз съм мега яка, а вие се обичайте повече, че това е единствената причина да не ме харесвате. Букет егоцентризъм и тъпота, единственото, което липсва е “Който не ме харесва ми завижда”, ма то го е казала косвено.

Скрит текст:

Едно им признавам - направиха гледаем content!

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 13:53 от Preggo

# 2 161
  • Другата България
На блица с Мая,тя посочи Миро за най-фалшив образ... ти да видиш Stuck Out Tongue Winking Eye
Изобщо не съм изненадана.
Това го коментирахме в темата.
Донякъде, аз съм съгласна с нея.
Промяната в мнението на Мая относно Миро дойде в момента, в който Миро насочи симпатиите и “протекциите си“ към Ати. Самата Мая си го казваше в синхрони, че вече не вярва на Миро, явно наистина там на място са се усещали повече тези неща.
Не съм гледала надкаста с Миро, не знам дали е коментирал защо в един момент и най-вече - с какво Ати го спечели повече от Бистра, за да преобърне подкрепата си, основната такава и да я насочи към него, но то си беше видно. Което не променя факта, че Миро помогна и на Бистра, това вече го писахме много пъти, и на Мая, и на самата Бистра не им прави чест да са се вторачили само в другото, което не одобряват в поведението на Миро.

# 2 162
На блица с Мая,тя посочи Миро за най-фалшив образ... ти да видиш Stuck Out Tongue Winking Eye

Фалшив не фалшив,но си даде живота както обеща на Бистра за разлика от нея,която цял сезон разправя как е там да и помага,че ще я спаси когато се наложи...и всички видяхме какво сътвори.Ама наистина са големи неблагодарнички гимнастичките.
Бистрата и тя като Жорката с няколко лица.Играе тенис с него, ходи на р.ден и му подарява онзи подарък и накрая да сложи онзи пост колко е Недостоен пък било и то писан от друг,а само репостнат от нея,ами ужасна е просто.Миро,Миро дано си взе житейския урок от тези двете.
Надявах се поне продукцията да подпомогнат каузата на Венци,че много тънко минаха и това не е добре за следващ сезон.Конкуренцията има да ги гаври,какви награди дават те и какви тук,не че 100 хил
на фона на тежките игри и блата,варели и гаври от екип и водещи е много.

# 2 163
Бистра е  нагла и неблагодарна егоистка.И нека се обича, но с поведението ѝ повечето зрители не я заобичаха.Показа каквото показа, зрителите си направиха изводите, никой тепърва няма да си промени мнението за нея.

# 2 164
  • България
Качили са в сайта на БТВ и Дзами.
  Разказва в Надкаст как се извъртат определени ситуации в предаването - например, когато се беше разстроил уж, защото Ванеса си тръгва. Същност е било заради играта, в която участваха той, Алекс и Ванеса. Дзами й е помогнал да отключи катинарите и след един нейн опит с торбичките е започнал той да цели постаментите, но са му се разтреперили ръцете от напрежение и се е провалил. Алекс, от друга страна, се забавил 20 минути с тази част и е имало реален шанс да отиде на елиминация срещу Миро. Та сълзите на Дзами били от яд и разочарование, че не е успял, тъй като играта е можела коренно да се промени. А като се прибрали в лагера редакторите му казали, че нямал право той да цели и че ще го изрежат.
  След скандалите с Петя е споделил на Влади, че мисли дали да не се премести в Лагер 3 и са използвали идеята му.
  Шеговито подметна как освен за добрите взаимоотношения с участниците трябва да се внимава и за тези с продукцията.
  Режисьорът на предаването го е поканил на кастинг чрез посредническите услуги на Гуспата.
  Би участвал отново и в следващия сезон.

Значи вместо да гледаме сценки с Халхаберо и със Стоте лица можеше да гледаме по-дълги битки и наговаряния. Много тъп монтаж.

# 2 165
С колежките си коментираме Острова и всички не харесваха Пижа и Пенда от самото начало. Сигурно им завиждаме за нещо, та затова.

# 2 166
  • България
Мая е супер нагла в НадкасТ, не мога да я изтърпя. Лъже, маже и се оправдава.

# 2 167
Надкастът с Миро много ми хареса. Заслужава си да се гледа дори бих го гледала втори път. Този с Митов...горе долу същата работа като и в шоуто. Някак прекалено се старае да се държи подобаващо пред публиката..внимава какво как да го каже...Но пък това е нормално, не е публична личност та да го умее. Май се надяваше да му се размине въпроса за изпортването на тараша  пред лагер 3 но Туджаров го попита. Почна да мига и каза, че било грешка ама..другите правели и по-големи грешки (детинско ми прозвуча такова оправдание).
 Другите надкасти още не съм гледала.

# 2 168
Бистра е качила поредица от сторита от завръщането им от Филипините с Георги, Венци и Алекс. Георги я е черпил в Макадоналс по пътя заради това, че е преписал. 🤣

# 2 169
Уважаеми съфорумници,

Искам да ви благодаря за коментарите и анализите през целия сезон. Изненадахте ме на няколко пъти с точните си прозрения. Друг път се водихте от сюжетните линии. Но няма как да е другояче, защото все пак това е, което виждате. А и в крайна сметка ние, участниците, сме там, за да създаваме телевизионно шоу (нещо, което забравих в края на предаването).

Длъжен съм да отбележа, че определено ме и накарахте да се замисля върху някои свои решения. Благодаря ви за което!

Благодаря ви и че се стремяхте да спазвате добрия тон въпреки силните емоции. Това сякаш е рядко качество (особено днес в ерата на социалните мрежи).

Знам, че тук съм разочаровал много хора защото не разгърнах това, за което се бях готвил преди предаването. Вие, като истински Сървайвър фенове, очаквахте по-изявена стратегическа игра. Но си имам причини да играя, така както играх. Всичко по темата споделих в Надкаст.

Благодаря на Дяволо и Сони за огромния труд от тяхна страна. Въпреки, че на Острова смятах игри, победи на този и онзи участник, успеваемост, вероятности... вашият анализ сега ми бе много полезен и доведе до допълнителни изводи.

П. П.
Знам, че останаха и някои неотговорени въпроса. Но има неща, които е писано да останат на остров Лахуй... Grinning

Щастливи празници!

П. П. 2
Обещавам повече да не провалям друго риалити. Grinning Heart

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 14:57 от Miroslav Dzhokanov 649101

# 2 170
  • България
Бистра наистина е като малко детенце, и за възрастта си е доста наивна. Аз щях да поискам за отплата от Гошо дрехи на стойност 12 хиляди лева, не МакДоналдс за 5-годишни. SmileSmileSmileSmileSmile

# 2 171
Miroslav Dzhokanov 649101

Миро, Весели празници на теб и семейството ти!
Да се опитваш да помагаш, а в същото време се получава, че превръщаш някого в готованко и като бонус получаваш и неблагодарност, значи не е ок тази работа.

# 2 172
  • Другата България
Уважаеми съфорумници,

Скрит текст:
Искам да ви благодаря за коментарите и анализите през целия сезон. Изненадахте ме на няколко пъти с точните си прозрения. Друг път се водихте от сюжетните линии. Но няма как да е другояче, защото все пак това е, което виждате. А и в крайна сметка ние, участниците, сме там, за да създаваме телевизионно шоу (нещо, което забравих в края на предаването).

Длъжен съм да отбележа, че определено ме и накарахте да си замисля върху някои свои решения. Благодаря ви за което!

Благодаря ви и че се стремяхте да спазвате добрия тон въпреки силните емоции. Това сякаш е рядко качество, особено в ерата на социалните мрежи.

Знам, че тук съм разочаровал много хора защото не разгърнах това, за което се бях готвил преди предаването. Вие, като истински Сървайвър фенове, очаквахте по-изявена стратегическа игра.
Но си имам причини да играя, така както играх. Всичко по темата споделих в Надкаст.

Скрит текст:
Благодаря на Дяволо и Сони за огромния труд от тяхна страна. Въпреки, че в играта смятах игри, победи на този и онзи играч, успеваемост, вероятности... вашият анализ сега ми бе много полезен и доведе до допълнителни изводи.

П. П.
Знам, че останах и някои неотговорени въпроси. Но има неща, които е писано да останат на остров Лахуй...

Щастливи празници!

П. П. 2
Обещавам повече да не провалям друго риалити. Grinning Heart
Благодаря за включването.
Но поне с няколко изречения би могъл /при желание/ да споделиш тук тези причини, не всички имаме време да гледаме Надкаст.
Иначе, весели празници и на теб и цялото ти семейство! Blush

# 2 173
Струва ми се, че никой не спечели от това реалити, така че вече всички са квит. Каквото било било.

# 2 174
  • София
Надкаст с Митов беше мъка, много се притесняваше, много искаше да се покаже в добра светлина и не млъкна! Но не го изтърпях докрай, добро момче е  и свястно.
Мая ми беше интересна, напълно неподправен злодей е, в същото време не пада по гръб - не си призна, че е сгафила с фасона си накрая. Не мисля, че много й пука за образа й, каза на Гуспата, че игрите му били тъпи:)  Относно мнението й за Миро, за мен е права, моето лично мнение е, че Миро използва Бистра и Алекс, стъпи на гърбовете им, за да постигне собствената си цел - да покаже позитивен, геройски и алтруистичен образ. На него му се получи, цената я платиха те. Иначе Бистра щеше да си тръгне много по-рано, но щяха да я запомнят като силна жена, както например си тръгна Верчето.
И Мая и Митов казаха, че на острова са си мислели, че Жоро не е наред с главата, но сега като гледат формата много му се кефят.

Много ме гложди онзи синхрон на Алекс - Надкаст, ако четете, питайте го - когато каза, че знае, че Мая няма да си даде гривните по две причини, но едната не може да я каже. Какво е имал предвид?

Общи условия

Активация на акаунт