🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 309
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 45
Доста често се споменава, че Миро е прецакал играта като я направил отборна, а тя била индивидуална. Но според мен щом са трима на финала, тя може да бъде и отборна - предполагам, че това са били и неговите подбуди за тази стратегия. Да, донякъде го направи не съвсем приятно, като спираше да играе, за да изчака някой, но след като това е разрешено от правилата, значи не е грешка и не трябва да се сърдим на него или продукцията, а на хората, измислили играта Simple Smile Същото важи и за преписването - не е приятно, но е част от играта и който иска, може да го използва, а който не иска - няма.

Аз започнах да гледам формата в рекламите на другото риалити, което ми беше фаворит в началото /нямам време да гледам и двете/. В началото ми бяха много хората, и двамата водещи не ми харесваха, правилата ми бяха малко объркани... С времето обаче ми ставаше все по-интересно и вече гледам другото риалити само в рекламите на Гривните Smiley Някак естествено започнах да харесвам и водещите, заради тяхното мило отношение към участниците.

Интересно ми е и това, което наричате "пълнеж" на епизодите и дори ми се иска да дават повече от техния живот в лагерите. Все пак да не забравяме, че това не е спортно състезание, за да дават само игрите, а предизвикателство за оцеляване, в което игрите са само един компонент, и то не най-важният.

Може би единствената ми забележка е по отношение на самите игри, които мисля, че трябва да бъдат с повече различни компоненти и по-дълги, за да има възможност за обрати.

Иначе ми се иска един невъзможен финал с Алекс, Миро и Халхаберо /така да му лепна на Венци Smiley/ Но не ми е важно кой всъщност ще стигне до финала, след като си го е извоювал по един или друг начин, значи си го е заслужил. Разбира се, без Дзами, който няма място не само на финала, но и в никакво тв предаване, защото не трябва да се показва в национален ефир такова агресивно и обидно към други хора поведение. Надявам се да е било само стратегия, ама едва ли...

Очаквам за следващия сезон да се запишат още по-интересни хора и да одобрят и нашия съфорумник, който така ни забавлява в темата, че от продукцията трябва да му плащат хонорар за чудесната реклама Smirk

# 46
Да, наистина, игрите не бива да са по-тежки, но е хубаво да имат поне още по един компонент, за да са възможни обрати. Освен тези за издържливост, разбира се. И повече логически задачки - разплитане на възли, откриване на скрити елементи по дадени жокери и т.н. Нека победителят се озори и всеки да има шанс.
Бих се радвала да се крие и храна на острова и да имат групови игри за откриването й.
Но кастът е основното.

# 47
Много мерси за новата тема, прекрасни сте!

Доста често се споменава, че Миро е прецакал играта като я направил отборна, а тя била индивидуална. Но според мен щом са трима на финала, тя може да бъде и отборна - предполагам, че това са били и неговите подбуди за тази стратегия.
+1
При 3ма финалисти играта позволява малки отбори/група приятели/коалиция да играят в комбина, даже е желателно.

Друго не ми допадна, ама съм си написала вече точно кое.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 20:24 от Одри ♡

# 48
  • софия
Еееех, стигнахме до финала. Дяволче, Сони, поклон!
 Искам на финала да видя Халхаберо, Георги и Мая. Но очаквам да видя първите двама плюс Ати на тати.
 След малко си пускам Гогов, ще си то изслушам с кеф.

# 49
Гогов съжалява, че е бил демотивиран на последната игра и е разочаровал фенавете си. Вече му се тръгвало. Особено след писмото от децата. Каза, че ако сега играе от 10 пъти 10 ще бие Миро, но тогава просто не е бил мотивиран. Иска да участва пак. Туджаров му обеща следващия сезон да го вика да коментират заедно.
Ванеса се занимава с бодибилдинг. Какво тяло показа Мале мила..страшна работа. Дано само не прекали. Иначе е доста свободолюбива и авантюристка. Има си гадже но не каза нищо. Та не разбрахме дали е Дзами..но от разговора по скоро не мисля.

# 50
Та не разбрахме дали е Дзами..но от разговора по скоро не мисля.
Той си има гадже от преди предаването, с което още са заедно.

# 51
Дамян може да е груб селтак, но пък поне е някак естествен и натурален. Не ме разбирайте погрешно, хич не харесвам булинг и всеки род вербална агресия, поведението му в някои моменти беше грозно, безпардонно, нетактично и т.н. Но някак, как да кажа, за мен неговото поведение е по-приемливо от това на Ати - високомерие, горделивост, някакви тънки сметки и скатавки, криене в храстите и спане в сандък 1 месец, после бутане от Миро. Всъщност, не приемам и двамата, но ако трябва да избирам, ще избера него пред Ати.

# 52
Заради Дамян трима човека си смениха племето, Митов ако можеше също щеше да се премести.
От Алекс никой не е бягал.

# 53
От Ати никой не е бягал, защото беше нищожен в началото. То па и техния лагер беше един лагер та мани. Лагер неудачници и Мая и Бистра, които бяха приготвили торбите за евакуация към лагер 1 точно преди да дойдат Миро и Йочко. Самият Ати и той си правеше тънки сметки да се спасява натам. Освен Кънчо, кой друг го понасяше в неговия лагер? Май Ина или Нина? Въобще да сравняваме двата лагера и кой кого бил изгонил е като да сравняваме краставици с домати.
Аз пак казвам, не одобрявам агресивното и грозно поведение на Дамян, но поне не се е крил и чакал някой да му спасява задника.

# 54
  • София
Нина се премести от лагер 3 в 1 заради отношението на мъжете. Приемам Ати за мъж. Т.е. - и заради него един човек смени лагера.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 23:16 от Vivi

# 55
Дяволо, Сони всяка седмица ме изумявате колко отдадени сте на Острова на стоте гривни и как се грижите да ни синтезирате информацията.
Взимайте tfn2k и отидете им покажете как се прави в БТВ

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 13:10 от Лорд Шаш

# 56
  • Враца
Къде го гледате Гогов?
На сайта на бтв намирам само с Ванеса.

# 57
  • Варна
Къде го гледате Гогов?
На сайта на бтв намирам само с Ванеса.

В ю туб.

Благодаря за темата.

# 58
# 59
  • България
Дамян може да е груб селтак, но пък поне е някак естествен и натурален. Не ме разбирайте погрешно, хич не харесвам булинг и всеки род вербална агресия, поведението му в някои моменти беше грозно, безпардонно, нетактично и т.н. Но някак, как да кажа, за мен неговото поведение е по-приемливо от това на Ати - високомерие, горделивост, някакви тънки сметки и скатавки, криене в храстите и спане в сандък 1 месец, после бутане от Миро. Всъщност, не приемам и двамата, но ако трябва да избирам, ще избера него пред Ати.

За мен не е. Дамян постоянно се съмняваше в думата на Киро без Киро да му е дал поводи, постоянно гълчи хората от племето си. И Дамян, и Алекс са безпардонни в известен смисъл и пробват да кроят стратегии. Но Алекс е пуснал 2 обиди за цял сезон, а от Дамян имаме постоянно изцепки. Предпочитам силно страятегическата игра от Алекс вместо всичко, което показа Дамян. Дамян успява да изсмуче енергията където и да се намира, непрестанно създава гадна обстановка и разваля "племето". Дамян се направи на обиден от коалицията на Влади и я изрепчи пред целия кръг по най-смешния начин, пробва да изпързаля Алекс на някакви преговори.
Дамян очакваше от Гогов да го спасява.

Общи условия

Активация на акаунт