🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 320
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 60
Друго, което Гогов каза като критика към продукцията е , че хем била важно стратегическата игра хем почти нямат такава възможност да общуват с другите лагери. Буквално са като арестанти. Едно, че за да отиде до друг лагер е супер сложно и трябва да чака с часове ако изобщо стане, второ буквално му отпускат няколко минути. Вика как са правя стратегии ако аз тия хора не мога да ги видя, да ги поопозная камо ли да се сближа.. Туджаров само ги оправдава..нямало как, било много трудно...нямали такъв ресурс от екипа и пр.

# 61
Гогов ми хареса в Надкаст - откровен, адекватен, интересен Simple Smile

# 62

За мен не е. Дамян постоянно се съмняваше в думата на Киро без Киро да му е дал поводи, постоянно гълчи хората от племето си. И Дамян, и Алекс са безпардонни в известен смисъл и пробват да кроят стратегии. Но Алекс е пуснал 2 обиди за цял сезон, а от Дамян имаме постоянно изцепки. Предпочитам силно страятегическата игра от Алекс вместо всичко, което показа Дамян. Дамян успява да изсмуче енергията където и да се намира, непрестанно създава гадна обстановка и разваля "племето". Дамян се направи на обиден от коалицията на Влади и я изрепчи пред целия кръг по най-смешния начин, пробва да изпързаля Алекс на някакви преговори.
Дамян очакваше от Гогов да го спасява.
Ати нямаше кьорав синхрон и активност, че да се наслушаме и на неговите умности. Изпълзя от сандъка и раздаде доста определения, този бил тъп, онзи нещо друго. Отделно определенията за Мая и Бистра, които не можеше да понася, а после прегръща и прави семейства с тях.
Предпочитам злобен, но открит човек, отколкото злобен и лицемерен.

# 63
  • Враца

Благодаря! Heart

Този, десният даже е изкъпан!

# 64
Прогнозирам, че победители ще са Венци, Георги, Бистра .
Иска ми се да са Венци, Бистра и Мая. За последната буквално пръста ми се плъзна в нейното квадратче като гласувах. Помислих малко.... И да така искам,  ВЕнценцо Халхаберо и черните му пантери 🤣
Между другото може да се случи  зависи от тях двете. Ако на Бистра се завърне спортната злоба и след като 99% е сигурно, че няма да играе утре и остават 2 диска. На единия Миро е възможно да я спаси.... А на другия да събере гривните.
Мая утре 99% е сигурно, че няма да играе. При нея е колкото сложно толкова и просто. Тя е под радара,  всички ще я оставят за последния диск. А всички я харесват. Направо 100% трети финалист😉
Просто си спекулирам.

# 65
Ати нямаше кьорав синхрон и активност, че да се наслушаме и на неговите умности. Изпълзя от сандъка и раздаде доста определения, този бил тъп, онзи нещо друго.

Aз забелязвам Алекс (и Вера) от ден 1. Много се учудвам, че е минал под радара за толкова много хора. Имаше неуместно много синхрони даже, за да не съм празнословна скоро очаквайте видео.

# 66
Благодаря за темата и усилията, които влагате всеки път.

За мен най-много заслужават Венци и Георги (който е луд, но добър играч). Който и да е на трето място ще е компромис. Най-разочарована бих била, ако Алекс или Бистра бъдат бутани до финал.

# 67
Репортнах коментара по-горе. Става въпрос за дете в 8-ми клас, което освен че няма нищо общо с темата, е доста очернено без да има какъвто и да е начин да се докаже. После иди доказвай, че нямаш сестра, и туко виж това утре е в някоя кафява медия да трупа кликове.

# 68

Благодаря! Heart

Този, десният даже е изкъпан!

Отдавна не бях пускала надкаста. Първата ми мисъл беше - Яяя, нали на Неделчо приятелката била бременна, а прилича като да е  самият той?  JoyJoyJoy

# 69
Супер е Гогов, вярвам, че ще е супер и като коментатор за сезон 2 😍
Аз не мога да разбера защо, когато бутнат някой и край, той вече не заслужава? Ами това си е стратегия бе хора. Всеки има силни и слаби страни и битки съответно. Дори и Гогов както каза сам, винаги би победил Миро на тая игра, но не и тогава. Що не му се сърдите на него? Ще кажете, щото никой не го е бутнал, но то като нищо можеше и всеки друг участник да го бие тогава.
Или както с тия канута, такова течение, че да не успее Ванеса да излезе от него. Ами така е писано, така да го кажем. Ето и Митов, 1 игра взима, 2ра пада, сега добър ли е или не е? И Влади падна на игра, а той също е топ. Играта позволява такава стратегия, щом има човек, който да се жертва за теб, защо не?
Ами тези дето си тръгнаха и си дадоха Гривните, значи са бутали тези на които са им ги дали? Ами радвам се, че Киро например остана, макар, че тогава точно хич не му бях фен.
Та на мен по-скоро лошо впечатление ми правят кофтите изцепки и характер на Дзами, а го харесвах, и Жоро ми е с много странен морал. Даже Бистра влиза и тя по някога в тези ниски вибрации и става всичко на живот и смърт за нея.
НО ми е интересно Миро точно кое го е докарало до това състояние толкова време по-късно, да му е още травма, мисля, че не сме стигнали до това, която има предвид.

# 70
НО ми е интересно Миро точно кое го е докарало до това състояние толкова време по-късно, да му е още травма, мисля, че не сме стигнали до това, която има предвид.
Аз мисля, че точно сме стигнали до това което му е докарало това състояние. Последните 2 епизода явно осъзнава, че е сгрешил и до какво водят неговите ходове.

# 71
  • България
Много добре подредена тема, поздравления!

За кого ще стискам палци на финала: Венци, Алекс и Митов.
Кой предполагам ще спечели: Венци, Георги и Дзами.
Оттеглям си подкрепата за Жоро в последния момент ... Защото така го почувствах. Звездите ми говорят.

# 72
  • София
Аз искам Венци, Мая и Георги/Дзами на финал. Най-добрият физически, най-добрата социално и един злодей. 😅

# 73
Супер е Гогов, вярвам, че ще е супер и като коментатор за сезон 2 😍

Ние го поканихме първи, Надкаст само преписват Stuck Out Tongue

# 74
Благодаря за чудесната тема, Diavolo, Soney! Поздравления за труда ви!

Победители искам да са Венци, Миро и Бистра, но предполагам, че ще са Венци, Георги и Алекс.

Не бях с големи очаквания за формата, но ми хареса и чакам с нетърпение всеки епизод. Интересно ми е и ще се радвам да има следващ сезон.

Общи условия

Активация на акаунт