🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 419
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 100
Скрит текст:
Алекс нещо не му хванах логиката от къде е дошъл шока от бомбата. Щеше да е шок при 50 кутии да нацели бомба в първата или втората кутия, но при толкова отворени какво има да се шокира Joy
Чиста лакомия си беше, но не иска да си признае
Не е точно така. Реално погледнато в началото на отварянето, неговия шанс да нацели бомба беше едва 2%. С намаляващия брой кутии стигна до 4те процента шанс да отвори бомба. При Георги шанса да отвори бомба в началото на играта беше много по-голям в процентно изражение. За Венци какво да кажа- карък🤐 Всичко е чиста математика, но както един мой приятел казва май не е точно така. Шанса в проценти винаги е 50/50- или ще уцелиш, или няма🤭
За следващата година, ако искат да има повече желаещи за участие определено трябва да преосмислят наградата.
   Вариант 1- по голяма сигурна сума, за да имат стимул на острова да търпят мизерията и глада (а и не само). След това  да отварят кутии, както беше заложено вчера.
   Вариант 2- гарантирани 9 000лв., и оттам нататък 1-2 бомби, но след първата отворена, да си тръгнеш с това, което си отворил до момента.
   Вариант 3- гарантирана сума, 1 бомба и 2 кутии с отрицателен баланс (тоест ако я отвориш, губиш определена сума от спечелената).
И още варианти има, за да е и по интересно и повече стимул за участващите в играта, а и за нас зрителите.
  Да допълня нещо, което пропуснах. Преди да отвори кутията на Марина, Венцичка трябваше да помисли малко. Какъв по голям жокер от това, ако си беше направил асоциация с играта и, че само рИвешИ, и именно в нейната кутия са заложили бомбата😆😆😆

Аз само да вмъкна, че точно за това много ми харесва Островът - защото е компилация от всички най-известни риалитита. Сделка или не, Биг Брадър, Сам, Сървайвър и пр. Правилата са ясни, защото шоуто е франчайз. Разбира се, могат да увеличат цената на гривните, за да може сигурната сума да е по-висока накрая.

Аз за това се ядосвах много, като гледах с каква лекота някои хора си прехвърляха гривни - това са пари, хора. Не случайно всяка гривна има стойност, но българите явно сумата от 3000 лв. за нищо я нямат...Точно за това ми беше интересно как хората всъщност не можеха да осмислят това, че на ръката си носят доста пари и тези пари те могат да ги получат като сигурна сума накрая. Дори не осъзнаваха корупционните схеми в които влизаха. Явно ни е в кръвта да не осъзнаваме някои важни неща в устройството на държавата и обществото. За разлика от другите риалитита, участниците тук имаха едни сигурни пари на ръцете си, които опукаха без проблем по време на престоя си там и дори не се усетиха за това.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 18:47 от Janelle

# 2 101
Трябваше в условието да се иска да наредят фразата първо на платформата, където няма възможност да си видят нещата един друг. Сано или Диляна да им ги проверят и тогава да тръгнат да ги пренасят през решетката и подреждат в рамката. Георги дори не призна, че е преписал, по негови думи само искал да види докъде е стигнала Бистра. Че видял първата дума, която той не можеше да разгадае заради обърнатото У, му дошло само като бонус. Нагло беше. Не че неблагодарността на Бистра към Миро не е наглост, но някак исках чиста финална игра. Иначе самата игра с всичките ѝ елементи - построяване на мост, пренасяне на плочки по мoста и през решеTка и познаване на фраза беше много хубава и можеше да бъде спечела и от мъж, и от жена.

Той Георги постоянно поглеждаше към Бистра за разлика от нея.
Абсолютно целенасочено си тръгна с идеята да преписва.
Не знаеше първата дума точно заради обърнатото У което всички видяхме.
Видя, че Сано говори пред камерата и точно тогава отиде да погледне. На всичкото отгоре се върна свободно без да минава през решетката.
Това откъдето да го погледнеш са си 30-40  секунди.
Бистра се изнерви в този момент и си бутна буквите....

Няма ли кой да я покани да дойде тук, ние ще ѝ ги изброим....
Гаранция, че поне чете темата, ако не даже може и да списва тайничко (имам съмнения за конкретен потребител) JoyJoyJoy

Кажи и направо да ми пише 😉 Има моята желязна  115 килограмова подкрепа.
Ако трябва да я защитаваме от фенове ще активираме няколко татуирани софийски райдъри 😉
По- сериозни са от киборга Йочколивски 🤣
Абе ако трябва на Хелсивете ще се обадя.........

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 18:25 от Лорд Шаш

# 2 102
  • Враца
Няма ли кой да я покани да дойде тук, ние ще ѝ ги изброим....
Гаранция, че поне чете темата, ако не даже може и да списва тайничко (имам съмнения за конкретен потребител) JoyJoyJoy

Не вярвам.
По-скоро, някой да чете заради нея..

# 2 103
  • Другата България
Не разбирам защо участниците се включват във ФБ, където е такъв хейт и нивото е в пъти по-ниско от това тук, а не дойдат да отговорят на някои от нашите въпроси. Знаем, че четат, виждат, че се води нормална дискусия - поканени са, но те си го знаят.

# 2 104
Не разбирам защо участниците се включват във ФБ, където е такъв хейт и нивото е в пъти по-ниско от това тук, а не дойдат да отговорят на някои от нашите въпроси. Знаем, че четат, виждат, че се води нормална дискусия - поканени са, но те си го знаят.

Facebook-а колко форуми затри🤮
Ама на всички са врат там 🤔 Никога няма да ги разбера. Във форум пишеш и това е там следващите години. Във facebook пишеш и на другия ден никой не го помни....

Не разбрах  от поста на Дяволо тази тема която ще я пуска от понеделник там може да пишем предложения за продукцията за следващия сезон ли?

# 2 105
Еми то зависи дали ти се води дискусия или  си държиш на монолога🤣

# 2 106
Именно. Ние всички видяхме. Затова писах "по негови думи". Пък и думите му бяха за пред Алекс и Венци, не за пред зрителите. Не че А и В веднага му повярваха и че не са видяли снощи по ТВ какво реално се случи.

Майчето и днес е влизала във форума. Може Бистричка от нея да научава какво пишем. Тук сме възпитани. Не ми хрумва дори да чета какво пишат във ФБ за нея. Не знам тя защо си го причинява.

За Венци ми се ще да си остане момчето от Добрич. Смел, чист и добронамерен.

# 2 107
Еми то зависи дали ти се води дискусия или  си държиш на монолога🤣

Сега се замислих над ника ти  графиньо 🤔😉

( Да кажа на саформниците, не е Бистра просто открих, че има още потребители с благородническа титла тук 🤣)

Именно. Ние всички видяхме. Затова писах "по негови думи". Пък и думите му бяха за пред Алекс и Венци, не за пред зрителите. Не че А и В веднага му повярваха и че не са видяли снощи по ТВ какво реално се случи.

Майчето и днес е влизала във форума. Може Бистричка от нея да научава какво пишем. Тук сме възпитани. Не ми хрумва дори да чета какво пишат във ФБ за нея. Не знам тя защо си го причинява.

Мисля, че Бистра въпреки, че играе тенис с Георги все още не му е простила напълно

И аз да съм и аз тази стотна от секундата няма да мога да му я простя

# 2 108
  • София
Лорде,
Както си искате ама по-добре е в новата тема в понеделник, то ще има и конкретни предложения в анкетата за подобрения и вие ще маркирате, а в постове може да давате всякакви предложения.

# 2 109
От толкова много хубави мнения, аз изпаднах в творческа немощ.

Затова съвсем простичко:

-- Имам критики към Жоро за други неща но затова, че преписа - НЕ.

-- Зарадвах се че Мая отпадна.

-- Не мисля че Алекс е бил алчен. Цялостното му поведение (както и  на другите двама) при отварянето ми хареса.  Мисля че наистина щеше да спре след тази кутия. Не е насилил шанса прекалено. Повече отколкото аз бих, но не чак прекалено.

# 2 110
Лорде,
Както си искате ама по-добре е в новата тема в понеделник, то ще има и конкретни предложения в анкетата за подобрения и вие ще маркирате, а в постове може да давате всякакви предложения.

Идеално!
Точно си мислех как ще изпадна в зимна летаргия 🤣 А сега ще има къде да се чопля и да следя

# 2 111
  • София
Няма зазимяване тука, на нас сезон ни не трябва, за да бистрим стратегии Joy

# 2 112
На мен предаването ми харесва като замисъл, знаех правилата, не ми харесаха голяма част от участниците в този сезон. На фона на всичкия глад и мизерия наградата е наистина смешна, поне в снощния случай.
Много се радвам, че Бистричка отпадна, много. Щеше да ме е яд ако на нейно място бяха Вера, Петя, която за мен е най-комплексната жена, но Бистра с цялото това подпиране си заслужи това, което и' се случи. Това е през моята призма, да си яде бисквиДите. 😁
Ако има втори сезон ще го гледам, но не искам познати, приятели, братовчеди, бивши и т.н.

# 2 113
Победата на Георги срещу Бистра беше грозна, но победа, а накрая и той самият изглеждаше неудовлетворен от постигнатото. Но в едно бях убедена, че гривните никога няма да й даде, освен ако не умре и насилствено не му ги изтръгнат от ръцете. 😄  Както Жоро каза преди играта “Когато печелиш - не знаеш какво губиш и когато губиш - не знаеш какво печелиш”. След вчерашния епизод тяхното приятелство ме изненадва.

# 2 114
  • Другата България
Скрит текст:
Еми то зависи дали ти се води дискусия или  си държиш на монолога🤣

Сега се замислих над ника ти  графиньо 🤔😉

( Да кажа на саформниците, не е Бистра просто открих, че има още потребители с благородническа титла тук 🤣)

Мисля, че Бистра въпреки, че играе тенис с Георги все още не му е простила напълно

И аз да съм и аз тази стотна от секундата няма да мога да му я простя
Пуснах сълза и аз!
Аз бих допълнила - не се чудя, надявам се никога повече да няма такива играчи като нея в риалити формати - хора, които вероятно /няма как да знаем/ могат да се борят сами, но са влезли с антураж, и седят три месеца, разчитайки на “мама“, “тате“, бивши гаджета и най-вече - продукцията, да ги бута, побутва, подпира, лансира и т.н.

Отбелязвам те, Бистра Старейшинска, да си знаеш, че така не се прави. Да не говорим, че с това първо - лично провъзгласяване, и второ - непрекъснато повтаряне на онова, че си “достойна“, и че си единствената жена, “достойна“ за финал, щото се борила с мъже // - да ти припомня - достойна беше Петя, която наистина се бореше с мъже на всички игри, включително и с бившия ти. Освен на игрите, се бореше с тях и в ежедневието си. Достойна беше Вера, защото се бореше съвсем сама на всички битки, и беше мислещ играч, самостоятелно, без мама и тате. Дори една Рената беше по-достойна, дори само заради това, че знаеше кога да си тръгне. Нина, Ина....тези, недостойните, които основно ви пречеха и гледахте как да ги разкарате, дори и те имаха по-достойно поведение след като напуснаха, защото си признаха, че са разчитали и на други хора.
А теб хем те носеха на гръб, хем си неблагодарна към този, който основно ти поднесе полуфинала, на тепсия. С мозък, акъл, стратегия и все такива, непознати вероятно похвати, с цел да играят други, а ти да седиш под палмата и да си хапваш. Накрая буквално те избута, оставайки последен и отивайки на елиминация.
/И за протокола - все се каня да го напиша, и все не остава време - като бяхте решили да играете еФтино театро с Дзамката, другия “достоен“, поне да се беше преоблякла с дрехите си за “напускане“, можеше да хване малко повече дикиш. Така само станахте за смях. Та, кой казваш, е недостоен?/

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 19:32 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт