🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Сънят на Ешреф"/"Eşref Rüya"🧿Проекти, партньори и приятели 🧿Тема-22

• 20 930
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Чачо на тази снимка ми е много хубав, ама Серенайка нещо не са я докарали.

Малко носталгия по двамата братя Йълмаз

# 61
По повод търсенето в Гугъл, чух по новините, че най-търсени в България през 2024 в Гугъл са били
 Ергенът
Дубайски шоколад
Карлос Насар
Това прави ли Ергенът най-успешното шоу?
Така и с Gaddar.  Това, че са го търсили не означава непременно успех за сериала.
Не знам дали се изразявам правилно, но човек може да има най-различни причини да търси нещо в Гугъл.
Ако Gaddar беше толкова успешен, щяхме да сме го разбрали по други начини.
Пиша това, защото виждам,че  всички фенове мното се радват на това, че Gaddar е бил най-търсен в Гугъл Турция.

# 62
Да бе гледам ги в Туитър, доста са развълнувани...голям смях!
Ама тази тъпотия Ергенът, изби рибата, за най-търсен в Гугъл....ето една прилика!
То си е за срам, да ги сложим един до друг Гадар и Ергенът. Joy

# 63
Ами, не, аз нямам точно това предвид. Нито искам да ги сравнявам.
Само искам да кажа, че човек търси понякога нещо в Гугъл от чисто любопитство, а не защото много му харесва.
Аз съм последния човек, който би се зарадвал на неуспех на Чаатай.
Но съм обективна.
Ако Gaddar,  Dahan и  Чаатай бяха много обичани,това как се отразява на всички класации? Много ми е мъчно, но това е действителността.
И много се надявам Чаатай и екипът зад него скоро да го осъзнаят...
А феновете, като са толкова развълнувани да подкрепят повече Чаатай!
Защото виждаме, че е на последно място в социопола. Confused
Иначе, за постове и суперлативи всички много ги бива!

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 22:05 от NeZ_9

# 64
Абсолютно съм съгласна с теб!
Къде са тия 10 млн. последователи?
Толкова ли е трудно да дадеш 1 глас за подкрепа?

# 65
Привет.
 Много имена се спрягат, някои актриси изобщо  не ми се връзват.Винаги стават изненади, много зависи  от сценария.  Ще е хубаво да е ново име,  дано се получи, като с Ебру.
Гадар не беше лош сериал.  Малко  сценария куцаше, но какво да се прави.

# 66
Това за "Ергенът" и аз го чух по новините.
 И напълно възможно е "Gaddar" да е най търсен в Google, ами нали беше хит прическата на Dahan, наметалото /шлефер ли беше/ с качулка, обувките. Хората си проверяват, пишат си "Gaddar's ...." и ето резултата.

По-рано видях,че  за партньорка на Чачо стягат Ханде Ерчел. Наистина, много ще ми е любопитно, никога не съм е гледала, пък постоянно в класациите е на челни позиции.
Иначе е красива дама!

# 67
Нинче, права си, Gaddar не беше лош сериал.
И точно там е въпроса.
Защото смятам,че не това е целта на Чаатай.
Един "не лош сериал".Смятам, че той се цели по-високо.
 А и при всички останали стойностни роли, които е изиграл, някой да харесва най-много "Gaddar",  означава да не е гледал нищо друго с него. Да, ще кажете, че е въпрос на вкус, но все пак има неща, които не могат да бъдат пренебрегвани-сценарий, игра, въздействие, послание.
За рейтингите е ясно.
Мисля, че методите за измерване на рейтинга трябва да бъдат преразгледани, защото дори хората  в сектора  ги поставят под въпрос. А разните награди гледам се дават не според заслуги, а според рейтинга на съответния сериал. (говоря по принцип, нямам конкретно тези награди предвид)
Аз съдя и по още нещо. Това лято говорих в Турция със случайна жена, средностатистически зрител, за Чаатай.
Когато  споменах, че го харесвам, тя ме попита:
Гледа ли "Terzi", a "Kübra"? Но изобщо не спомена "Gaddar ", който току-що беше свършил...
Ели, да , точно това имах предвид за търсенето в Гугъл.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 23:03 от NeZ_9

# 68
Момичета,
Аз не харесах Гадар. Може очакванията ми да са били прекалено високи, защото предишните му роли поставиха високите ми очаквания. И въпреки това в този сериал е една от най-вълнуващите за мен сцени, в които съм го гледала. Много лична и прекрасно заснета. Типично европейско кино. Това беше измиването преди джамията.
Имаше и други сцени, които ще запомня. Знам, че скоро я споделих с вас, но мисля да повторя накрая.
А и виждам прилика между Гадар и ергенът. Чачо, поне по наша непотвърдена информация, е ерген.
Той може да има 10М последователи, но много от тях са чужденци като нас. Ако не сте вие, аз нямаше да крея да гласувам за нищо.

# 69
О, да, съгласна съм, Гери! Имаше прекрасни сцени, много кинематографични и страхотно изиграни от Чаатай.  Може точно тях да са търсили хората в Гугъл. Wink
Но като цяло и за мен остана разочарованието.
Чужденците също могат да гласуват.
Това с ергенът ми хареса! Grinning

# 70
Гери, така е, имаше отделни сцени, които ни впечатлиха и още тогава ги коментирахме, но като цяло Гадар си беше един объркан сериал с много слаб сценарист. Въпреки добрия каст, който събраха, не можаха да използват капацитета му. Най-хубавото на Гадара беше очакването на всяка седмица епизод.
Сега очакванията пак са ни високи, най-малко по презумпция, защото това и очакваме или най-малкото искаме....а, дано!

# 71
Нези, Жаки, аз затова казах, че не ми е любим. Освен няколко сцени и тръпката да чакаш всяка седмица нещо ново, останалото е доста горчив вкус в устата.

# 72
А и с тези награди има нещо сбъркано.
Как може сериали, които сега са започнали,  да се съревновават с такива, които са завършли? Не трябва ли, когато оценяваш нещо за "най-добро за годината" то да е нещо, което е гледано наистина през годината, което може да бъде цялостно оценено.
В това отношение напълно разбирам защо  Чаатай не им отдава значение.
Достатъчно философствах тази вечер.
Joy
Ще ви пожелая лека нощ! Да спите в кош и да сънувате разкош! (по избор)

# 73
Йозге Яъз в интервю за HELLO! говори за работата и личния си живот.
След сериала Safir тя реши да си вземе почивка, за да възстанови силите си и да намери нови идеи.
През това време тя пътува, чете книги и спортува, за да поддържа форма.
Йозге сподели, че мечтае да играе интересни роли,
като исторически личности или герои от научната фантастика с необичайни способности.
Тя вярва, че актьорството помага да се развие емпатия и разбиране на другите хора.
Сред актьорите, на които се възхищава, Йозге открои Ан Хатауей и Джесика Частейн.

Скрит текст:

# 74
Добро утро!

24 ти ден
Вчера забравих да спомена, че в друго отношение "Gaddar" се отрази добре на Чаатай.
Видяхме го сред хора, сред фенове, стана по-социален, забавляваше се. Върна се под прожекторите. Даде ни  някои интервюта. И много снимки.
Така че, търпеливо чакаме това да се случи отново.
14 дни до Коледа

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 08:58 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт