🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Сънят на Ешреф"/"Eşref Rüya"🧿Проекти, партньори и приятели 🧿Тема-22

• 21 359
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро! Coffee

От галата на мюзикъла "Араф" с нашата Шифанурка.

# 76
Още малко от тази гала

И Берен Саат и Кенан са присъствали

И отзивите на хората

И от афтър партито

# 77
Пъзелче, няма ли?

# 78
Добро утро в сряда сутрин, слънчеви момичета! Усмихнат, зареждащ и изпълнен с положителни емоции ден!❤️

И според мен "Gaddar " не беше лош сериал, но имаше хора които много си го харесват.
Въпрос на вкус.
Един Гадар с невероятни очи😍

Жаки, специално за теб!

Много ми се иска и наш Чачко да се появи така тия дни.

# 79
И един призив:
"Всички обичаме Мустафа Мерт Коч и приятелите на Чаатай. Знаете ли защо? Защото те правят Чаатай щастлив и се грижат за него по много начини.И ние можем да им  изпратим своята благодарност винаги, когато разберем, че имат нужда.Самият Мустафа е много талантлив и ние обичаме неговото пеене, текстовете, които пише, и музиката, която създава ,така че хора, не се колебайте и харесайте и споделете новата му песен."

Жаки, новото пъзелче
https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=23571f7ef729

# 80
Здравейте,

Нези, това го видях при една индийска фенка, която много ме забавлява.

Аз снощи приключих гледането на Yesilcam. Не питайте защо ми отне толкова време да го доизгледам. Обаче щом Тюлин му прости, аз също му простих. И отново имах чувството, че е безкрайно искрен, когато играе мъката си. В случая мисля, че не историята ме разплака, а той.

# 81
Гери, тази индийска фенка и мен ме забавлява. Даже се последвахме взаимно в Инстаграм.
Wink
Но пък нищо не ни пречи да ударим едно рамо на ММК, пък току виж ни зарадвал с нова снимка. И без това напоследък само на него разчитаме. Wink
В Yeşilçam Чаатай беше страхотен! Имам чувството обаче, че малко хора са го гледали...Жалко!
И забравих тази сутрин да ви изпратя един манекенски поздрав.

# 82
Здравейте!

Днес в къщи си пихме кафето в компанията на БНТ1 и разбрах, че 11 декември е "Деня на Тангото".
Затова ви поздравявам с тангото на Ебру и Биркан от "Сто години чудо"

И едни Чачо и Биркан от тази година.

# 83
Ебрушка освен,че пее много хубаво е и добра танцьорка!
Ето и подготовката на още едно страстно танго- на Чаатай и Селин за "Yeşilçam"

# 84
Страхотни са!
Отново ще го гледам това танго, направо ме залепи за екрана. Сякаш са  подарили душите си  феноменални са -поглед, страст, стъпки...!
Танго - това е решение на проблема чрез емоции,  чрез сърцето  секс и любов.

Браво на теб Гери! Аз още  не съм догледала, много бързо говорят там, субтитрите много бързо ги сменят, направо се изнервям като немога всичко да попия и връщам и спирам и се бавя. Ти къде го гледа, на кой сайт?

ММК, още рано рано сутринта му ударих едно рамо, много си го обичам и него. Като го видя (имам впредвид на снимки, де) и веднага се усмихвам, неволно! Голяма скица е!😉

# 85
Ели, от руския сайт с озвучаване гледах последните 6 серии. Това на ютюб не се търпеше и беше част от причината да не мога да го догледам. Себтитрите летят, а и се разминаваха. Аз турски не говоря.

Сега остава да изгледам Орлите и ще съм покрила цялото творчество. Но някак не се виждам да го направя. Ама то и аз не съм от истинските фенове.

# 86
Хаха! Гeри, ако ти не си от истинските фенове, не знам кой е! Kissing Heart
Орлите се гледат бързо, а е и малко като усмивки от старите ленти, имам предвид младостта на Чачо, така че си струва дори и само заради това да се гледа!
Иначе, да, тук сме се събрали "пишман" фенките! Joy

# 87
Гери, ние отдавна му простихме, ама само защото отдавна го гледахме.

Аз пък ви пускам компилация от танци...много е сладък!

# 88
Благодаря Гери, ще се пробвам с руски език, вече съм го по забравила.
Иначе "Орлите " бързо ще ги изгледаш, филма е лек и приятен!

# 89
Ели, благодаря за Джан, много ми е хубав с новата визия!
Колко ли е щастлива майка му, да е с него след толкова месеци?

Пъзела е готов
Ели, специално за теб!

Общи условия

Активация на акаунт