🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Сънят на Ешреф"/"Eşref Rüya"🧿Проекти, партньори и приятели 🧿Тема-22

• 21 365
  • 742
  •   1
Отговори
# 90

В деня на тангото ще си позволя да ви пусна и кадри от филмовата поредица "Танцуващия детектив: Смъртоносно танго" с Уил Кемп и Лейси Чеберт(и двамата много си ги харесвам). Скоро Уил Кемп ще може да го видим и в "Ел Турко", естествено не като танцьор, а като воин заедно с Джан.

# 91
Ето още едно много чувствено танго между Ибо и Бирдже

# 92
Попаднах на нещо интересно, знаех че устройствата за оценка на рейтингите в Турция не са много, но не знаех точната цифра. Обаче не пише къде, в кои/какви области на Турция са разположени. Имайки в предвид, че всички сериали заснети в Мидят/Мардин са винаги с най-високите рейтинги, предполагам, че повечето са в тази област.

Устройствата за оценка в 4500 домакинства решават какво ще гледат 85 милиона души.

# 93
Ужас!
Къде е справедливостта, не виждам!

Цвети, а ти къде видя, че днес е световен ден на тангото, защото аз като написах датата и световен ден ми излезе, че е на планината.

# 94
По БНТ1 го казаха, дори днес в София ще има концерт

На 11 декември зала "България" ще бъде сцена на незабравимо музикално пътешествие, посветено на Световния ден на тангото. Този специален концерт е организиран от Софийска филхармония и известните музиканти от QUARTO с техни приятели в сътрудничество с Dia del Tango Sofia, а кулминацията на вечерта ще бъде гостуването на именития аржентински бандонеонист и композитор Омар Маса - артист, прочут от записите си за Deutsche Gramophone и Sony Music, считан за негласния наследник на Астор Пиацола. Програмата на концерта ще пренесе публиката в страстния свят на тангото с класически произведения на жанра, шедьоври на великия Пиацола и авторски композиции на Омар Маса.

ДЕН НА ТАНГОТО 2024
11 декември е рождената дата на две от най-известните личности в историята на танго музиката – певеца и композитора Карлос Гардел и цигуларя и композитора Хулио де Каро. Това съвпадение е повод през 1977 г. този ден да бъде обявен за национален ден на тангото в Аржентина.

# 95
Ааа ти, защото специално си търсила световен ден на тангото, затова си го намерила...ясно!

# 96
Цвети, това за 4500 те домакинства и аз го четох, затова и снощи писах, че тази система трябва спешно да бъде променена.
Това наистина е голямо безумие!
Спортния център, на треньора, с който тренира Чачо празнува 10 годишнина.

Дали пък, случайно, такова...Чачко няма да се появи? Thinking

# 97
За там не знам, но в България до време положението с рейтингите не беше много прозрачно. Имаше две системи, не мога да кажа дали са били подобни, и те даваха различни резултати. На двете частни телевизии по една. Примерно едната телевизия я спират при един от разпространителите за ден и въпреки това рейтинга на предаване по тази телевизия скача. Ами няма логика да стане това. Дори противоречи на математиката.
Да не говорим, че ползването на тези устройства било много досадно и примерно сутрешни детски предавания са с висок рейтинг при възрастни.
Питала съм дали не могат да следят директно от устройствата какво се гледа, но това не било по закона. Нямам идея защо.
Аз и затова на рейтинги не робувам.тъжно ми е , че в Турция спират сериали, защото не са оправдали очакванията. За мен 4 серии нищо не може да ти покаже

# 98

Ебру Шахин и Джем Карджъ от премиерата на филма Her Şeyin Başı Merkür/Меркурий е главата на всичко, с участието на Алп Навруз и Синем Кобал

И интервюто на Ебру от премиерата

# 99
Освен всичко останало, тези 4500 домакинства няват ли вече някакви определени предпочитания- за жанр, за актьори, примерно, казвам.
То въобще може ли да се очаква някакво развитие? И наистина 4 серии са твърде малко, не че нещата не могат да се скапят и на по-късен етап.
Ебру на премиера на приятелката си Синем Кобал.

И с Джем Карджъ

# 100
Ебру е много касива!

Има нещо сбъркано в тяхната рейтингова система.
Най-тъпото е, че спират сериали без да им се даде шанс.
Зад тези продукции има толкова хора, които за един миг стават безработни.
Аз не знам друга държава, която да спира така поголовно.
Нито пък да пишат сценарии на крак серия за серия.

# 101
 Според мен точно това е проблема при всички сериали и сценарии.Начина на работа и изчисляване на рейтинга.
Дано това се промени.
Ебру е много красива с новата си визия.

# 102
Ново от Бусе

# 103
Неслихан от премиерата на Меркурий...

Какво каза Неслихан Йелдан за ролята си в сериала Kızılcık Şerbeti? Между Турция и Лондон

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 01:39 от cvetansk

# 104
Добро утро!
Ден 25 ти!

Ебру и Бусе са много сладки!
За Неслихан вече съм ви казвала, че много я харесвам.
Толкова е шумно,че е едва се чува какво говори, но в общи линии каза, че в "Kızılcık Şerbeti" е гост звезда и сценаристите ще решат колко ще остане.
Питаха я каква е била годината и. Каза, че е било постоянно местене от Истанбул в Лондон и обратно и много работа.
Караха я да прави сравнение между цените в Лондон и Истанбул и изобщо да прави сравнение.  Тя каза, че Лондон и харесва,но Истанбул е родния и град, но пък в Лондон живее детето и.
Чудя се нещо.Наш'то не го ли канят по премиери? Или пък го канят и той отказва? Истанбул е толкова наситен със събития, никъде ли не ходи? Или, ако ходи, как успява да се крие толкова добре?
Все си мисля, че актьорската професия изисква поне малко показност. Мъничко.
Както и да е!
Остават 13 дни до Коледа.

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Така е!

Общи условия

Активация на акаунт