Най-добрата ми омъжена приятелка има мъж за секс

• 9 191
  • 166
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И пропуснати ползи!

# 106
Бояна, съжалявам за обкръжението Ви отпреди 10-тина години. Абсолютно безсмислено е да си играеш на семейство с някого, ако още не те свърта. Просто няма логика и не виждам как е оправдано това поведение. То и маса народ си хвърля боклуците по пътя навън, ама това не го прави нормално, нали?

Говорих за авторката, не за Вас. Разбира се, че е работа на приятелката й къде си го вее, въпросът е, че авторката пита за мнение тук, което аз давам. Очевидно е минало много време, преди да си зададе въпроса дали е ок. Затова казах да постъпи както сметне за най-добре.

Може да е безсмислено (и е), но това не е работа на моралната полиция, в лицето на близката приятелка. Аз моите приятелки ги подкрепям и ги разбирам, а ако правят глупост им казвам, но пак ги подкрепям. Вие с вашите как правите - ако не отговарят на морални стандарти и са аут. Ми не може, животът е сложен, отношенията между хората динамични. Да отговаряме за себе си, а не да даваме оценка на другите.

Между другото, нормално е да сте в една стая с приятелка на спа - аз на спа не ходя де, но където там. Пък и в темата става въпрос за млади жени, а не за лелки, които имат нужда от спокойствие, сега може би бих си взела отделна стая вече, но на младини абсурд.

# 107
Пък и в темата става въпрос за млади жени, а не за лелки, които имат нужда от спокойствие, сега може би бих си взела отделна стая вече, но на младини абсурд.

Млади, млади... колко млади? Имаме само индикации, че едната само изглежда млада.Моралът не е присъщ само на баби и дядовци, ако си млад не значи, че трябва си освободен от осъждане, когато вършиш неморални дела.

Ми не може, животът е сложен, отношенията между хората динамични.
Колко пък да е сложен и да са динамични? Ще са, ако живеем на ръба на оцеляването заради чума или война.
Тук конкретно говорим за прищевки на хора с дегенератски наклонности.

# 108
Винаги бих си взела отделна стая, на младини, сега, евентуално на детски лагер си беше забавно в обща стая с другите.
Очевидно проблемът не е финансов - 500 лв плюс-минус не ги бъркат, всеки месец - спа, Фурли се подмятат от този, от онзи и си се води стандартен подарък, който всеки може да подари... Така че това, че авторката се притеснила от отделните стаи не ми се връзва.

# 109
Много обърква сметките тоз ми ти любоМник. Ся заради него цяла стая да плащаш, не бива. Издавай я бързо, че скоро и на СПА няма да те взима.
Иначе бих отговорила като в другата тема. Може законният да има проблеми със самолета и тя да има одобрението му да ходи да я бодва веднъж месечно някакъв тъпкач.

# 110
  • София
Законният работи в чужбина, така че се виждат рядко.

# 111
Винаги бих си взела отделна стая, на младини, сега, евентуално на детски лагер си беше забавно в обща стая с другите.
Очевидно проблемът не е финансов - 500 лв плюс-минус не ги бъркат, всеки месец - спа, Фурли се подмятат от този, от онзи и си се води стандартен подарък, който всеки може да подари... Така че това, че авторката се притеснила от отделните стаи не ми се връзва.
Е как да не я бъркат 500 лева, нали и двете били от работнически семейства, авторката го споменава. За това ходела веднъж месечно на СПА с приятелката, щото и двамата с мъжа си били постоянно хоум офис. ( то май вече почти няма такива фирми, да са 100 процента хоум офис). 500 лева си е една малка Фурла. Пък и мъжете много разбират кое е Фурла и кое не.

# 112
Как ще не разбираме какво е Фурла? И Хермес Биркин знаем.
Мъжете също сънуваме кошмари.  Smile

# 113
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
500 лева си е една малка Фурла. Пък и мъжете много разбират кое е Фурла и кое не.

Значи 500 лева за чанта са ОК, но 50 лева да почерпиш мъж, който може да ти стане съпруг (там , нали в здраве и болест, в добро и зло Wink ) са мноУ пари. Triumph

Сори, не се сдържах  Trollface

# 114
Според 22 % от българите домашното насилие е личен въпрос, който трябва да се решава в семейството.
Обаче ако някой върти любов и му подаряват фурли вече е национален въпрос, няма приятелки, няма неприятелки.

Бих дала следния съвет - авторке, ако можеш с ръка на сърцето да кажеш, че би задействала моралния си компас, ако приятелката ти беше бита от мъжа си, примерно да накараш твоя мъж да го ступа, да кажеш на роднините й, да я настаниш при себе си, докато си стъпи на краката, да я свържеш с адвокати и психолози, да я закараш лично там, да държиш вратата, когато мъжът й дойде да я търси, имаш правото да й кажеш - не ща да участвам в твоите афери и не искам да го водиш този на почивките ни.

# 115
Аз, на почивка, в една стая, освен с мъжът ми, не бих отишла нито с деца, нито със сестра, нито с майка. Камо ли с приятелка.
Хайде, с децата бих направила изключение. Ама с приятелка не.

# 116
Представяте ли си двама мъже как си говорят за любовници и се замислят дали да кажат на съпругата?
Joy  Joy Joy
Ето разликата между мъжкото и женското приятелство.

Наговарят се какво да излъжат. Не си го представям, щото знам, че е факт.

# 117
Прави впечатление, че ти (авторката) си много "принципна", ама не и за да си нарушиш твоя комфорт. Ако приятелката ти не отговаря на принципите ти, лиши се ти от нея. Не излизай ти с нея. Бъди готова ти да влезнеш в конфликт с нея като си отстоиш принципите, че не искаш да си около такива хора. Обаче не, на теб първата ти мисъл е да я вкараш нея в конфликт с мъжа й, като му кажеш на него. А междувременно, на spa с нея Simple Smile Много сладко.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 10:02 от Linda*kiss

# 118
Стана ми любопитно – ако се беше оказало, че най-добрата ѝ омъжена приятелка си е намерила жена за секс, дали драмата щеше да е същата? Или по-голяма, може би? Simple Smile
Защото дотук единствените мотиви на авторката изглежда са породени от завист и ревност. Завист, че мъжът на дружката хем го няма с месеци, хем пари праща. И ревност... Кое поражда тази ревност, тя ще си каже. Пред себе си, не е нужно да се отчита тук.
Но пък не видях да се е загрижила за приятелката си, която месеци наред стои на сухо – без мъжка ласка и секс. Това някак си не я притеснява. Нито пък се замисля какво прави този мъж месеци наред далече от дом и жена. Това също не я притеснява. Зорът ѝ е защо трябва да спят в отделни стаи в хотела.

# 119
Нещото, за което аз бих се възмутила в този случай на мястото на авторката, пък и сега като чета е, как тоя хубостник има наглостта да направи 3 деца и да ходи нощем по любовници. Повече ми е жал за неговата жена, отколкото за отсъстващия съпруг на приятелката.

Общи условия

Активация на акаунт