Най-добрата ми омъжена приятелка има мъж за секс

• 9 175
  • 166
  •   1
Отговори
# 120
Ами сигурно много обича жена си, щом поне 3 пъти е правил секс с нея, пък после даже 3 деца не го задържат в това семейно щастие. И на "25 годишната" му жена много добре й се е получило да го "върже" с трите деца. Въобще рационалност и романтика в неравна борба.
За капак, ревнивата приятелка на любовницата му, която как не се е сетила да изпорти на жената на любовника. Сигурно някой принцип пречи. Принципът, че повече й се иска да прецака брака на приятелката си Grinning

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 12:05 от Linda*kiss

# 121
Именно, цели 2 години не е мислила за мъжа на приятелката си и своите морални принципи, ама като й се е наложило да даде 500 лева допълнително, че и уж фурлата от нея, и веднага я загризала съвестта.

# 122
  • София
Малии, някои хора за Фурла убиват...

# 123
В заключение ще кажа на авторката - евала на приятелката ти. Прави си секс разполага с пари... Браво!

# 124
  • По света и у нас
Приятелката хем прави секс, хем мъж хем любовник. Сигурно любовника и плаща за СПА-то. Хем той е хубавец и вървежен защото жена му също не е за изхвърляне. А авторката завижда от 2 години. Че тя хем спи, хем сама си покрива спато, хем никой не се интересува от нея, дори и приятелката и.

# 125
И не изпитва нужда да мами мъжа си.

# 126
  • София
И не изпитва нужда да мами мъжа си.
Е, не може всичко да е идеално.

# 127
Сигурно любовника и плаща за СПА-то
Брей, дали ей това не е корена на злото? Satisfied
Мамка му, където и да има замесени пачка банкноти, женският мозък е обречен да дава на късо.

# 128
Дами, малко по-сериозно. 500 лв допълнително на месец за 6000 на година - е как се преглъща толкова горчив хап! Колко Фурли може да се купят с тези пари...

# 129
Абе хайде... колко от нас могат да си позволят СПА всеки месец ... Евала мацката знае къде да си развява оная работа

# 130
М-м-м, припомнете ми, моля, авторката на темата има ли си мъж?
И ако има, що не ходи с него на спа?
Ако няма, дали не е хвърлила око на мъжа на дружката? Че то такъв мъж е шестица от тотото! Хем повечето време го няма, хем пари носи, хем не пречи на любовния живот на жена си...

Скрит текст:
Спомням си преди години в един цветарски форум как завиждаха на моряшките жени – като се прибере жената вкъщи с новата китка, няма кой да ѝ мрънка или да ѝ прави физиономии. Laughing

# 131
Има си съпруг авторката. Ето какво пише на предположение, че заради хъркане приятелката е избягала в друга стая:
"Даже отидох да питам ММ дали хъркам и се оказа, че съм хъркала някога, когато съм била със запушен нос и болна".
Звучи, като да са в добри отношения.

# 132
Колко пък да са добри, щом не ходят заедно по почивки... И то ежемесечни.

# 133
Не му стигат парите. Купува Фурли на любовницата.

# 134
  • София
Аз в началото си помислих че двете семейства са взимали една стая....

Общи условия

Активация на акаунт