Най-добрата ми омъжена приятелка има мъж за секс

• 9 189
  • 166
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Въртя се сука се, пак до мъж се опря... ей тез мъже, брееее

# 136
Аз още се чудя какъв ще е тоя мишок, пък ако ще не Фурли, ами диаманти да купува. Идва в късна доба по терлици в някакво спа с дамска чанта под мишница, мандръса там, каквото мандръса,  и после на пръсти се изнизва, без да бъде видян от никого. Загоряла работа, майко. И как има тая енергия при наличието на три деца, и тоя ищах при наличието на добре изглеждаща съпруга. Просто, или приятелката на авторката има златна пеперуда, или тоя мъж е просто свръхестествен. Аз все повече си мисля, че авторката хърка и оная я дразни с някакви измислени истории за любовници. Гладни кокошки просо сънували.

# 137
  • По света и у нас
Ех, ти пък сега, нали знаеш че мъжа като намери любовница и му идва двойна енергия - като супер Марио пипнал огненото цвете и за няколко минути може да хвърля огън и да скача два пъти повече.

Освен това той взима женска енергия от любовницата, докато жената изразходва нейната по трите деца.

Освен това както вече фермани изписахме в други теми - той РАБОТИ по цял ден. Тоест има пре много енергия, защото седи по цял ден на компютъра, цъка и после сяда вкъщи пред тв-то докато жена му му сервира вечерята.

# 138
  • София
Абсолютно врели некипели.
Мъжете са абсолютно енерго спестяващи, и ако случайно си хванат любовница, я огряват един път месечно - хем пестят енергия, хем време, хем пари. Яваш, яваш...

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 17:04 от Rockstar

# 139
Да, да, направо си го представих черпи от нея като от извор на младостта. Като го изчерпат трите чавета, пак хуква с чантата да черпи. Остава после да успява и с жената да изпълни съпружеския дълг, и ще го призная.

# 140
Мъжете с любовницата се раздават много, но не особено често, така съм чувала..затова и не е рядко да са от различни градове, за да имат оправдание за 'честотата', че инак силичките ще му се изпарят..
Тези, които си хващат комшии за любовници, не знам как издържат.. Joy

# 141
Абе апетитът идва с яденето. Аз съм сигурна от личен опит, че и при жена си се отчита и при любовницата доста често.

# 142
Как ще не разбираме какво е Фурла? И Хермес Биркин знаем.
Мъжете също сънуваме кошмари.  Smile
Извинете, какво е Биркин?

# 143
  • Далечният изток
Толкова я знае... Нито е Хермес, нито е Биркин Joy

# 144
Така и не разбрах защо тези грозни чанти струват толкова. Моята чанта е 50 лв. на промоция, иначе беше 90лв. и ми се сториха много, та чаках черният петък.

# 145
  • BG
Годзила, да те светна , за да не сънуваш кошмари. Чантата е Бъркин на Ермес. На името на Джейн Бъркин.Има достатъчно информация като изпишеш името.
Чантите са не са грозни, но са изключително нефункционални. Една чанта няма ли три отделения и три джобчета минимум, да не ми я хвалят.
Моята струва 52 лева. Не я сменям  и за най-скъпата. В Красота - та гледах Фурлите-същата работа. 829 кинта и трябва допълнително да купуваш органайзери.

# 146
  • Далечният изток
На мен не ми допада тоя капак отпред. Харесвам чантата да ми се отваря отгоре. И цената не ми допада... Grinning
Годзила е купил на някое кифле (от което е чул произношението) някое менте за 500 кинта... Joy

# 147
  • BG
Аида, да не бъркаш с Кели-то? Те имат капак.

# 148
  • Далечният изток
Ами те май все на Ермес са с едни капачета отпред и се заключват...

https://www.lea-phillips.com/blog/hermes-anatomy-birkin-bag

# 149
На френски си се чете точно Ермес с ударение на второто "е", Биркин с ударение на второто "и".

Бъркин ще да е някакво поангличанчено/поамериканчено произношение, но все тая.

tigodzila1 сигурно вече ще сънува още по-големи кошмари Joy Влиза в магазин на Hermes в Paris (страх ме е да напиша Париж, че не така се чете на френски и английски Grinning), вади 50 000 евро за Birkin и онези го отпращат, защото е сбъркал магазина. Съответно благоверната циври като кон на празна ясла, че не я обича и е скръндза Grinning

Общи условия

Активация на акаунт