Най-добрата ми омъжена приятелка има мъж за секс

• 9 199
  • 166
  •   1
Отговори
# 150
  • Далечният изток
Нормално, Бъркин е англичанка... И се произнася точно Бъркин с ударение на Ъ.

# 151
  • BG
По-добре да я заведе на улица "Камбон" 33.Ще мине тънко с чантичка на Шанел и ще сънува по-малко кошмари.
Само благоверната да не поиска бижу на Хари Уинстън, че тогава...😭

# 152
  • По света и у нас
А така, бЪркин е, кифли. Не ми се правете на големите франкофонки.
Мойто бъркинче е идеално менте, за 80 кинта - истинска кожа, но Годзи ще трябва да плати един подкуп за да му кажа отгде съм го купила Smirk та да не сънува кошмари, а да го изпрати мацката му на клауд 9.

# 153
Аз само първия пост съм чел та дано не кажа някоя глупост. Ако ти тежи това, спокойно може да се отдръпнеш, не е твоя работа техните взаимоотношения. Ако се чувстваш използвана за параван - спри да бъдеш параван. С не един приятел съм прекъсвал отношения, защото са ми казвали да кажа че уж сме излезли да пием по бира, а реално са с някоя любовница. Затова моя съвет е, ако това ти тежи, дистанцирай се просто, ако мъжа ѝ е поне малко умен ще забележи това и ще разпита защо уж не сте се карали, пък се отдалечавате.

# 154
Татко Гризли, на един мъж не му влиза в работата защо жена му вече не е приятелка с друга жена. Изпитах го на свой гръб, когато споделих с ММ че с еди си коя вече няма да общувам. Той ми каза добре и не попита защо. После психотерапевта потвърди, че това не би трябвало да влиза в мъжките интереси...
До авторката - най-важното е да не осъждаш какво прави Х или Z , защото за съжаление много често в един момент е възможно да се изпадне в подобна на обсъжданата (тази или съвсем различна ситуация, но винаги е ситуация която е осъждана от трета страна).
Изпитала съм го на свой гръб, и добре, че не беше от този род истории. Но това си е закон божи, вселенски или на съдбата (все тая как ще го наречеш) - каквото осъждаш това ти идва на главата.
Иначе направи това, което ти идва на сърце - прекъсни отношения с нея с или без обяснения.  Намери си хоби, ново гадже да ти запълни времето и да си имаш оправдание да не се виждате. Колкото до нейния съпруг - той няма да приеме лесно нещо от рода на "отваряне на очи" - в едни такива истории винаги третото, добронамереното лице става виновно в очите на другите двама. Затова просто си потърси друга компания, приятели и т.н.

# 155
Какво гадже?
Жената е женена.

# 156
Е, че като е омъжена - да не е накапана? Joy

# 157
Е, че ако тя мислеше по този начин, щеше ли да я има темата тук?

# 158
Е, че като е омъжена - да не е накапана? Joy
Не е минал валяк отгоре и 😁😂🤣

# 159
Това, че си човек с принципи, не означава, че трябва да се бъркаш където не ти е работата, колкото и близка да ти е приятелката ти. Моралът и разбиранията ти са твои - съответно ги прилагаш върху себе си и собствения си живот.

# 160
Преди години моя близка приятелка се обзаведе с любовник. Това, че с нея живеем в различни градове й дошло много удобно да  казва на мъжа си и на родителите си, че ми е на гости. Обаче я досрамяло  да сподели с мен и така и не сметнала за нужно да ме информира, че е у нас😀 Два пъти изпадах в ужасно неудобно положение пред семейството й, тъй като ми звъняха и ме хващаха неподготвена. Първият път за малко да я издъня пред майка й, не нарочно разбира се. Спях още, жената ми звънна притеснена, че детето болно, пък тя не вдигала, затова звъннала и на мен.( Нали дъщеря й у нас уж😁) И аз още сънена изстрелях: " ама и аз не съм се чувала с нея". Едва излязох от ситуацията, когато загрях за какво става въпрос, но й се ядосах. След втория път категорично й казах, че не желая да лъжа родителите й, понеже ги уважавам много и ми е неприятно да им разказвам врели- некипели. С мъжа й не сме много близки и  той не ми я е търсил при мен. Та я отказах да ме намесва, но и през ум не ми е минавало да казвам на съпруга й. Не съм никоя, за да я съдя, така решила, така постъпила.

# 161
  • По света и у нас
Добре, че мъжа и не е цъфнал у вас да я търси. Мен това би ме притеснило повече.

# 162
В нас са цъфвали да търсят жените си. Голямо чудо беше.

# 163
  • Далечният изток
Една съученичка така беше казала на мъжа си, че е с мен, а ние не сме се виждали от години. Не щеш ли обаче срещам мъжа ѝ и почвам - Какво прави Б., от кога не съм я виждала, а той - Е как не си, нали снощи сте били заедно?! Хаха, голяма издънка. Викам - ти не си разбрал, с някоя друга Аида е била.

# 164
  • По света и у нас
Ако мъжа и е военен и си има оръжие, съвсем не ми се занимава да покривам, когото и да било. Не си струва.

Общи условия

Активация на акаунт