Най-добрата ми омъжена приятелка има мъж за секс

• 9 230
  • 166
  •   1
Отговори
# 60
не харесваш изневери и се отдалечаваш е като харесваш слаби и добре оформени тела, цялостно присъствие с  визия и харизма, и се отдалечаваш когато приятелката ти стане двойна, с нелицеприятен вид.

# 61
  • Далечният изток
Ааа, аз подобно нещо не съм казвала...
Питах в кой момент следва да го приключи, приятелството.

# 62
Не, защото можете да се заведете на фитнес взаимно.
На диетолог, на ендокринолог, в парка, на йога, на..
Но за човек, който изневерява, какво да се направи?

# 63
Изневерява или не, не е твоя работа, не си адвокат на партньора, нито на изневерителя.

# 64
Ама какво точно ви пречи личният избор? Сериозно не разбирам?
С какво решението на някого с кого да прави секс, влияе на вашия живот?
Вие в чуждата двойка ли сте? Знаете ли точно какви са им отношенията вътре?
Има хора и хора. Едни са по-разкрепостени и си дават свободи. Други обичат партньора си, но сексът не върви и търсят "навън" да запълнят празноти, но остават до край с основния. Трети не се понасят, но са заедно заради децата. Четвърти си спретват суинг, оргии и т.н и т.н.
С кое право се бъркате в изборите на хората? Особено, когато се имате за приятел и приятелят ви е щастлив?

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 08:36 от Ice Queen

# 65
Не се бъркам.
Техни си работи.
Но си е моя работа да преценя за мен кой е ок и кое не.

# 66
Противоречиш си. Щом преценяваш за теб кой е ок, в чуждите отношения, без да си дори индиректно засегната, значи сериозно си набъркана в техните работи. 😉

# 67
Преди 2 години разбрах от най-добрата ми омъжена приятелка, че се вижда с друг мъж. Срещат се в семейното й жилище (докато той е в "командировка"),
Жените на мъже с командировки са си масово така.  Жените на тираджиите по чужбина и корабните капитани пък си имат направо и други семейства.
Гнусна история е докато мъжа заработва тя да се въргаля с други мъже в собственото им легло. Докато го пиша, дори по лицето ми се изписва презрение и погнуса.
Както каза Бойко Борисов на една журналистка " заради такива като теб не мога да се оженя" Satisfied

# 68
  • Далечният изток
Любовникът лъже, че е в командировка. На лирическата героиня мъжът е в чужбина.

# 69
А моряци и тираджии едни верниииии и по половин година секс не помирисват. Сериозно ли има някой толкова наивен? Grinning

# 70
А моряци и тираджии едни верниииии и по половин година секс не помирисват. Сериозно ли има някой толкова наивен? Grinning
Да де, не го правиш в собственото ви легло. И комшиите не ти се присмиват. И случайни мъже пред вас не те избягват подозрително. Има си някакъв етикет в изневерите, а това нейното си е чисто дегенератство.

# 71
Разбрах! Основното е комшиите да не ти се присмиват и да избегнеш "какво ще кажат хората". Joy

# 72
Комшиите са си важни. Нали като я спипа и му падне пердето, може да реши да я понатупа, а в такива случаи обикновено комшиите все се правят на слепи и глухи, за да не са свидетели. Не че са безотговорни и безчувствени, ами просто си знаят стоката и се правят на разсеяни, защото никой не харесва дегенерати.

# 73
  • Далечният изток
А ако не са видели нищо, викаш ще хукнат да я спасяват.... Мда.

# 74
  • София
Годзила, много грозно навлизаш в темата за насилието. Съветвам те, недей.
Съседите така или иначе са пас.
Моите даже не знаеха, че съм се изнесла.

Общи условия

Активация на акаунт