Най-добрата ми омъжена приятелка има мъж за секс

• 9 216
  • 166
  •   1
Отговори
# 90
Ами да прекрати отношенията с приятелката. Или "приятелката".
Що трябва да се меси в отношенията с мъжа ѝ?
Ами така де. Просто авторката заради завист ли, заради ревност ли, се е насочила по грешната пътека.

# 91
Дискусията тук ми припомни за ето този виц:

"Мъж и жена спорят на кой приятеля е по-добър. Мъжът казва:
- На, ето ти телефона обади му се и питай къде съм?
Жената звъни:
- Ангеле къде е Пешо?
- Тук е ма, играем карти, искаш ли да ти го дам?
Хъмм… - отговар­я възмутено жената.
- Добре,ето ти моя телефон и се обади на моята приятелка.
Звъни мъжа:
- Ейййй… ку*воо­о…
- Кой е ку*ва бе, ти ако знаеш жена ти какви ги върши… "

# 92
  • София
Абе само аз ли усещам една нотка на ревност? От едната "приятелка" към другата.

# 93
  • Обран бостан ;)
По скоро завист. Trollface

По темата:

Абе вие чували ли сте за понятието "Личен живот" ?

# 94
И завист и ревност, никакви морални дилеми няма тук. То щото е много морално дори да ти мине през акъла да изтропаш "най-добрата си приятелка".
Как така хем мъжа й си я гледа и изглеждат влюбени и безпроблемни, хем любовник има, който подарява Фурли, на всичкото отгоре с красива млада жена. Явно нещастната най-добра приятелка е интересна жена, а на авторката завистта е оправдана.

# 95
Ама разбира се, че реакция #1 във форума на подобно питане е "що да казваш, завиждаш ли?" 🤣 Все забравям, че е напълно нормално всеки да има по 1-2 любовника/любовници, но да си стои с половинката, на която кръшка, "за да не си развали семейството". Логиката, както обикновено, е желязна, семейството категорично е функциониращо и сплотено, защото другият не знае за авантюрата! Такъв тип "съвети" ме забавляват, явно във форума за някои потребители семейството е нещо като удобство/фасада за пред другите просто и ако случайно се появи някой, който всъщност смята, че е смислено да си верен на партньора си, веднага му се намила, че е твърде морален, със закостенели разбирания и т.н. Все още не разбирам защо ще правиш семейство с някого само и само после да се чудиш как да ходиш да му изневеряваш. Като те сърби толкова за различни хора, по-добре бъди сингъл и не се захващай с цялата семейна история.

По темата иначе: не знам защо авторката е чакала 2 години, за да се замисли въобще дали е ок с това, което приятелката й прави. На този сте съучастник с леко раздразнена съвест, защото ясно сте осъзнали как Ви ползва за алиби - подарявате й неща, които постфактум разбирате, че сте й подарили, нали... Постъпете както сметнете за добре, обаче вече едва ли ще има особено значение, след като това е продължило толкова дълго, мъжът й вероятно знае, но не го бърка. Ако пък толкова не Ви понася вече да сте параван, се дистанцирайте.

# 96
  • София
Какво значи дали авторката е ок с това, което приятелката и прави? Да не сме в религиозна секта?! Имаше един период преди 10-тина години, в които всичко живо около мен имаше любовници, или искаше да има, само аз нямах, но просто не ми е по вкуса това, аз съм мързелив човек, егоцентричен, свободен и не ми се занимава със сложни тъпотии. Това, че на другите им се занимава какво отношение има към мен, та чак да трябва да съм ок или не с това. Личен живот, да се оправят. Ако някой е споделял нещо сме коментирали, извън това излишна моя грижа.

# 97
Какъв параван? Драмата е, че вече ще трябва да си плаща сама почивката на 100%, а не на 50% както до сега.
От там тръгва раздразнението. Хем плаща повече, хем е на сухо.
А приятелката поискала да спи самостоятелно, както е нормално за големи хора и е отприщила вълна от яд и завист. Дори не е сигурно дали е била с мъж, само предположения са. Големият грях е, че възрастна хетеро жена е отказала да се гушка с друга жена. Grinning

# 98
Бояна, съжалявам за обкръжението Ви отпреди 10-тина години. Абсолютно безсмислено е да си играеш на семейство с някого, ако още не те свърта. Просто няма логика и не виждам как е оправдано това поведение. То и маса народ си хвърля боклуците по пътя навън, ама това не го прави нормално, нали?

Говорих за авторката, не за Вас. Разбира се, че е работа на приятелката й къде си го вее, въпросът е, че авторката пита за мнение тук, което аз давам. Очевидно е минало много време, преди да си зададе въпроса дали е ок. Затова казах да постъпи както сметне за най-добре.

# 99
  • София
Бояна, съжалявам за обкръжението Ви отпреди 10-тина години. Абсолютно безсмислено е да си играеш на семейство с някого, ако още не те свърта. Просто няма логика и не виждам как е оправдано това поведение. То и маса народ си хвърля боклуците по пътя навън, ама това не го прави нормално, нали?

Говорих за авторката, не за Вас. Разбира се, че е работа на приятелката й къде си го вее, въпросът е, че авторката пита за мнение тук, което аз давам. Очевидно е минало много време, преди да си зададе въпроса дали е ок. Затова казах да постъпи както сметне за най-добре.
Изобщо не съжалявам за обкръжението си, че и тия с любовниците на са били близките ми приятели точно, просто винаги съм сред много, много хора. И не мисля, че коментарът ви се отнася до мен, но моят се отнася и до авторката, и до вас. Нейна работа ли е това? Питат ли я нещо? Не. Вече ако не си харесва приятелката, защото лъже мъжа си, това е друг въпрос. Аз също имам показатели, по които отхвърлям потенциално близко приятелство с хора. Например, изобщо не мога да дружа с хора, които не се грижат за децата си или ги бият, малтретират психически и прочее. Мисля, че човек прави най-доброто, на което е способен за децата си и ако това им е най-доброто, мерси.

# 100
  • София
Какъв параван? Драмата е, че вече ще трябва да си плаща сама почивката на 100%, а не на 50% както до сега.
...
Нали? Две години съвестта си мълчи, но когато трябва да плаща повече, изведнъж става "Въх, ах, какможетака, много съм възмутена!".

# 101
Осъждам любовника да заплати всички сметки, разходи и пропуснати ползи на двете дами и да ги почерпи с една екзточина екскурзия заради създадените неудобства  Grin

# 102
  • София
Joy
Едната дама май няма пропуснати ползи Grinning

# 103
А на екзотичната екскурзия двете в една стая и в едно легло ли да са, за да е спокойна авторката, че той няма да присъства нощем тайно?

# 104
А на екзотичната екскурзия двете в една стая и в едно легло ли да са, за да е спокойна авторката, че той няма да присъства нощем тайно?
Ама мисли малко по-разкрепостено! Може да са тримата заедно. Да няма сърдити!

Общи условия

Активация на акаунт