Поглъщяне на метална пластина

• 497
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, имам бебе на годинка. Днес като сменях памперса видях едни черни неща, приличащи на тютюн. Аз пуша айкос, в цигарата има метална пластина. И много се притеснявам да не би това действително да е тютюн от цигара и металната пластина да се е забила в червата. Тя е доста малка и се намира в самата цигара. Но, освен тези черните неща я нямаше хартията, в която по-пршнцип е обвит самия тютюн.
Много съм притеснена, няма на кой лекар да звънна, а спешното в града, не става.

# 1
Да е яло банан бебето?

# 2
Да е яло банан бебето?
Не, единствено ябълка, което ми хрумна да не би да е изяло нещо от вътрешната част със семките. Имаше и следи от ябълка. Но направо ще се побъркам, не знам какво да правя.

# 3
Дай пюре от картофи, варени картофи...
Не знам каква е тая пластина в цигарите, ама в хубаво да не ги размяташ около детето, за да не изпадаш в такива ситуации...

# 4
Дай пюре от картофи, варени картофи...
Не знам каква е тая пластина в цигарите, ама в хубаво да не ги размяташ около детето, за да не изпадаш в такива ситуации...
Оказа се, че е яло банан. Дали са и без да знам. Дали може да е от банана?

# 5
Да, от банана излизат едни кафеви тънки нишки, точно като тютюн.

# 6
Да, от банана излизат едни кафеви тънки нишки, точно като тютюн.
Благодаря за отговорите. Утре сутрин ще се свържа с педиатърката за всеки случай. Силно се надявам да е празна тревога и да е от банана. Всичко добро!

# 7
Когато дъщеря ми беше на около 2 години глътна фиба. И то от по-големите. И инструкцията на лекаря беше - картофи. Варени картофи. Само това. И фибата излезе на другия ден.

# 8
И аз не ги знам тия новите дето се пушат, но наистина трябва да внимаваш, защото тютюна е токсичен при поглъщане, а никотина може да проникне лесно и през кожата, имам предвид различните концентрирани течности или лепенките с никотин. Особено за малки деца или животни има реална опасност.

Общи условия

Активация на акаунт