Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 297
  • 841
  •   1
Отговори
# 60
По ваши наблюдения изчерпан номер появява ли се отново? Има ли смисъл да следя?
Да, имайте търпение, хората поръчват и после почва едно връщане..
Аз, като гледам, сроковете за доставка са чак след 3-4 януари, което ще рече, че връщането ще започне чак след това.... По тази логика ще се появят номера в средата на януари Simple Smile
При моите желани неща постоянно се появяват някакви номера и после уж бързо изчезват 😃

# 61
  • Mostly in my mind
Благодаря ви.
Аз днес мерих в Плаза Пловдив едно палто. Много ми хареса, намалението беше добро и имаше завидно количество вълна в състава. Но в крайна сметка взех друго, пухено. Сега съжалявам,че не взех и двете. Joy
Иначе като цяло в магазина нямаше уау намаление. Сложили червени етикети почти на всимко, обаче масово артикулите са намалени с 4,5 лв. само.

# 62
Хората пазаруват и връщат и преди намаленията, така че тревогите, че нещо ще се появи чак началото на януари са неоснователни. Wink
Току-що пуснах две безплатни поръчки до магазина в Сердика мол, в едната бяха лоуфърите, които снощи изненадващо изчезнаха като наличност малко след като намалението стартира. Доставка 10.01.
Малко са артикулите, които окончателно се изчерпват и никога повече не се появяват в желания размер. Както много пъти е коментирано, въпрос на следене е. Хората масово връщат и в магазините, там е и по-голям шанса да се появи това, което искате.Само след две седмици повечето артикули ще са на цени 20-40лв и платената доставка няма да ни дразни чак толкова.
Весели празници! Simple Smile

# 63
До магазин не мога и да се вредя да пусна, поне сега на намалението не ми дава (за София става въпрос, явно аз не уцелвам).

# 64
  • София
Лолита-цитат:
Иначе като цяло в магазина нямаше уау намаление. Сложили червени етикети почти на всимко, обаче масово артикулите са намалени с 4,5 лв. само.

Това не е вярно.
Знам цените на стоките и всичко е намалено от 30-50%.  Е, ако сте гледали блузки, които са били 20 лв., да сега са 14 лв., което е 30% намаление.
,,....,............
Аз днес сутринта успях да поръчам 5 от свършилите снощи дрехи в сайта. Някой ги върна през нощта Joy
Посетих и двете Зари, имах късмет и там. Доволна съм видях доста дрехи, от желаните от мен, но виждайки ги на живо се отказах от тях.Confused

# 65
  • Plovdiv
И ние днес бяхме в Мол Плаза в Пловдив, имаше доста намалени неща, но и страшно много народ, успяхме да закупим за тинейджърката набелязаните дрешки. Цените на намалените детски неща в сайта и на място в магазина бяха еднакви! Доволни сме, и парфюми доволно си закупихме 😁

# 66
  • Mostly in my mind
Лолита-цитат:

Това не е вярно.
Знам цените на стоките и всичко е намалено от 30-50%.  Е, ако сте гледали блузки, които са били 20 лв., да сега са 14 лв., което е 30% намаление.
,,....,............
Аз днес сутринта успях да поръчам 5 от свършилите снощи дрехи в сайта. Някой ги върна през нощта Joy
Посетих и двете Зари, имах късмет и там. Доволна съм видях доста дрехи, от желаните от мен, но виждайки ги на живо се отказах от тях.Confused
Вярно е! Wink
Ето този пуловер си взех https://www.zara.com/bg/bg/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%82% … 260419&v2=2418649
Аз мога да си сметна процентите. Вие 30 ли ги изкарвате? Още много примери от сайта мога да Ви дам. Simple Smile

# 67
  • Sofia
Според мен това е някаква грешка в сайта и магазина с основните цени, защото аз наскоро си купих този пуловер за близо 80лв

а сега на сайта излиза, че основната му цена е била 47.97лв., което не е вярно.
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5% … 270712&v2=2418649

# 68
  • София
Лолита заповядай

Има бъг в нашият сайт явно.

# 69
  • Mostly in my mind
И на етикетите ли имат бъгове Fearful

Явно е масово, може да видите и в сайта. Много артикули са така. Колко е реалната им цена в евро, не знам. Аз разглеждам бг версията на сайта.
На мен и друго ми прави впечатление. На етикета пише: сако. На якето пък пишеше: анорак Grinning

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 20:16 от Лолита

# 70
Според мен това е някакво допълнително намаляване на цената, a не, че оригиналната е била такава.

# 71
  • Mostly in my mind
Права сте. Отдолу имало и друг етикет Joy

Но пък си пише и пуловер. Нещо не мога да им схвана политиката с наламенията. Като не виждам първоначалната им цена...объркващо е. Взех го единствено защото много ми хареса.

# 72
Вероятно едната цена е останала от намаленията на Черен петък, а сега са намалили още малко.
И на мен ми се случва все по-често да видя нещо в сайта, да го потърся на живо в магазина и да се откажа.

# 73
  • Mostly in my mind
Поръчах го. Има налични от всички размери  . https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D0%B2%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4% … html?v1=424704159

# 74
Как е като размер?

Общи условия

Активация на акаунт