Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 319
  • 841
  •   1
Отговори
# 120
  • на пистата
А по кое време? След полунощ или сутрин след 8 примерно?Thinking
Не помня..ама дано не изтървем дрешколяците 🤣🤣че ще ходим голи и боси.

# 121
Имам поръчка от Зара от 18 декември на артикул на редовна цена. На 20 декември получих имейл , че е изпратена. В приложението ми дава дата на доставка 30.12, но нищо не пристигна...
Писах им, но ми отговориха само, че поръчката е изпратена. Според вас какво мога да направя?? До кога да чакам?? Дали е възможно Спиди да са я забрави някъде??
Проблемът е в Спиди
Започнете да звъните на тях. Имах преди няколко години една поръчка която спиди ми доставяха цяла седмица. Тази година имах подобен казус с Еконт. Ако сте платили поръчката, Зара е изпратила стоката с което нейният ангажимент приключва.

# 122
  • Sofia
Дори не знам каква е тази опция за безплатно връщане в магазин. Винаги отивам в магазина, отварям си приложението, те нещо си сканират, връщам и буквално до минути получавам мейл с потвърждение.

# 123
  • София
Дори не знам каква е тази опция за безплатно връщане в магазин. Винаги отивам в магазина, отварям си приложението, те нещо си сканират, връщам и буквално до минути получавам мейл с потвърждение.
Аз правя също точно както го е описала NBM. Никога не съм заявявала връщане през където и да е. След 2 дни макс парите са ми по сметката.

# 124
Знаете ли Зара дали работят днес, става въпрос за магазина в Парадайс мол ?

# 125
Работи, да.
Днес си е нормален работен ден.

# 126

И моята поръчка дойде!
Мога да кажа, че съм доволна!:sunglasses: Двете тениски на децата ще ги оставя. За много слаби деца идват широки, но за моя Пухчо стават. Хареса ги.
Бялата дамска тениска ще я върна,  тънък материал, прозира и ми простее.
Худито остава заедно с единия спортен панталон - стават комплект. Другите спортни панталони същи са хубави, но му са му точни, има подобни и не виждам смисъл само да трупам. Детето е високо 152см., те са 164см.и са му добре на дължина. Ако бяха по-дълги, щях да ги оставя.
Портфейла остава, детето си го хареса
Шарената риза ми е точна, не е много, и сега се чудя как ще я нося и с какво?Joy
Дългата рокля ми е леко широка, не знам защо взех М- ще я върна, но се чудя дали да търся S,  не съм свикнала с такава дължина и не мога да преценя. Роклята от велур ще я оставя или на мен(имам бяла с камъчета:grinning:) или ще ядсм на майка ми, ако й стане.
Текстурираният пуловер Stuck Out Tongue Winking Eye, дето все едно агне съм облякла, му се чудя. Една идея ми е по-широк, но с риза е добре(ако се носи с такава дреха). Не може да се отрече, че е оригинален.
Обиците са големи Joy! Шарените ги разопакова детето и скъса кутията и след това видях, че на едната има леки пукнатини, които отдалеч сигурно няма да се виждат, ноо не може се върнат и ще си ги нося така.
"Златните" отдавна ги бях загледала. Сигурно ще си ги оставя, нищо, че досега съм носила само малки, семпли, незабележими обици, а тези са точно обратното.Smirk А, и малко са тежички.
Рапортът е даден! До Неделя ще решавам окончателно кое остава, че имам път към Пловдив.

П.П. Само да добавя, че всичко дойде в една кутия, която беше скъсана от едната страна, но пък вътре всичко си беше запечатано и сгънато в бялата хартия.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 21:04 от иванита

# 127
Здравейте!
Имам нужда от съвет.
На 5 декември получих пратка, като единият артикул не беше доставен, поради изчерпана наличност. Минаха 14 работни дни и все още не са преведени парите. Чат ботът ми казва, че ще получа мейл. До момента имейл няма, както и паричен превод. Смятам да подам жалба в КЗП.
Има ли друг с подобен проблем?
Много съм разочарована, любим магазин.

Имах три такива случая. И аз бях убедена, че преводи не съм получила. Накрая ми изпратиха извлечения от Зара и видях, че преводи имам с по-стари дати от очакваните от мен. И трите случая имаха щастлив край. Успех и на теб!

# 128
  • София
Момичета в следната дилема съм. Дебнах 1 месец едно палто, защото постоянно нямаше наличност + че го няма в магазин, само онлайн. Успях да издебна номер и си го поръчах на редовна цена. Добре обаче, на намалението го намалиха с 60 лв и моментално и до днес е Out of stock. Та сега се чудя, изобщо дали е възможно...да го върна в магазин, и веднага да си го купя в брой с намалението? Някой има ли подобен опит?

# 129
Няма да стане, ще го приберат, такава им е политиката.

# 130
  • Бургас/Пз
Имам поръчка от Зара от 18 декември на артикул на редовна цена. На 20 декември получих имейл , че е изпратена. В приложението ми дава дата на доставка 30.12, но нищо не пристигна...
Писах им, но ми отговориха само, че поръчката е изпратена. Според вас какво мога да направя?? До кога да чакам?? Дали е възможно Спиди да са я забрави някъде??
Проблемът е в Спиди
Започнете да звъните на тях. Имах преди няколко години една поръчка която спиди ми доставяха цяла седмица. Тази година имах подобен казус с Еконт. Ако сте платили поръчката, Зара е изпратила стоката с което нейният ангажимент приключва.
Оказа са се, че не е точно така. След повече настояване от моя страна да направят проверка, от Зара ми писаха, че поради технически проблем при тях няма да ми доставят артикула и ще ми върнат парите. Точно 5 минути по-късно връщането беше отразено в профила на поръчката и артикулът е маркиран като върнат.  Получих и имейл за възстановяване на парите.
Имам още един казус с тях за една риза от намаленията, която просто премахната от поръчката няколко часа след като ми бяха приели плащането. Обаче нея изобщо я няма сега в профила на поръчката, та ще видим какво ще се случи занапред

# 131
Получих тези дънки, които бяха отделени от останалата част на поръчката.
Хубави,  мека, но плътна тъкан, оформящи даже. Доволна съм.
Поръчах един размер нагоре, както беше написано, но май можеше и с по-малкия да мина.

Здравейте, може ли код на дънките ии доколкото разбирам не са толкова по-малки от обикновеното

# 132
Момичета в следната дилема съм. Дебнах 1 месец едно палто, защото постоянно нямаше наличност + че го няма в магазин, само онлайн. Успях да издебна номер и си го поръчах на редовна цена. Добре обаче, на намалението го намалиха с 60 лв и моментално и до днес е Out of stock. Та сега се чудя, изобщо дали е възможно...да го върна в магазин, и веднага да си го купя в брой с намалението? Някой има ли подобен опит?
Аз съм виждала,че ги взимат ,закачат защитата и ги слагат на закачалка за продажба.Те ще са без последната цена,но намалението ще си излезе после при плащането.
Винаги ,като имаш следващо ходене може да погледнеш,особено в Парадайс мол,където връщането е на последната каса се вижда какво става и сама ще прецениш дали практиката и сега е такава.

# 133
Ще покажеш ли палтото, че ме заинтригува? 

# 134
  • Варна
Скрит текст:
Получих тези дънки, които бяха отделени от останалата част на поръчката.
Хубави,  мека, но плътна тъкан, оформящи даже. Доволна съм.
Поръчах един размер нагоре, както беше написано, но май можеше и с по-малкия да мина.

Здравейте, може ли код на дънките ии доколкото разбирам не са толкова по-малки от обикновеното
Кода е на снимката -  8197/148/400.
Да, ако са изобщо -  са съвсем леко умалени. Имайте предвид че се видят  с дължина до глезена, но за моя ръст от 160, са с нормална дължина.

Общи условия

Активация на акаунт