Аз не виждам нещо ненормално да се извини, да каже, че напоследък е изнервена, усеща промяна в отношенията им, иска да се реваншира, да направи нещо за него и предлага уикенд за двама. Един изневеряваш мъж и хлътнал по друга, ще намери 100 начина да и откаже, или пък ще иде, ама няма да е с нея пълноценно. По реакцията му, желанието, отношението и секса, ще си изясни много неща.
И аз така. И, което е интересно, имат здрави семейства - грижат се за децата, жената, благополучието на семейството, изпълняват си редовно съпружеските задължения... Особено масово е при големите шефове и бизнесмени, почти няма такъв, който да не е кръшвал. Явно наистина при мъжете успехът е афродизиак. А и в средите на себеподобните им статусът изисква и съответно поведение

Тук бих казала, че има разлика и дали става дума за любовница (любовник), тоест паралелна връзка или за еднократно кръшване, понеже му се отворил парашутът. Честно казано, за второто не върви да се разбива хармонично семейство. И съм уверена, че поне в 50% от семействата се е случвало. Вероятно повече.