Мисля,че ми изневерява

• 11 634
  • 251
  •   1
Отговори
# 90
Ами дайте по-умен съвет на жената.
Аз не виждам нещо ненормално да се извини, да каже, че напоследък е изнервена, усеща промяна в отношенията им, иска да се реваншира, да направи нещо за него и предлага уикенд за двама. Един изневеряваш мъж и хлътнал по друга, ще намери 100 начина да и откаже, или пък ще иде, ама няма да е с нея пълноценно. По реакцията му, желанието, отношението и секса, ще си изясни много неща.
А аз колкото изневеряващи познавам - изоооообщо не им пречи да тъкат на два стана.

И аз така. И, което е интересно, имат здрави семейства - грижат се за децата, жената, благополучието на семейството, изпълняват си редовно съпружеските задължения... Особено масово е при големите шефове и бизнесмени, почти няма такъв, който да не е кръшвал. Явно наистина при мъжете успехът е афродизиак. А и в средите на себеподобните им статусът изисква и съответно поведение Wink
Тук бих казала, че има разлика и дали става дума за любовница (любовник), тоест паралелна връзка или за еднократно кръшване, понеже му се отворил парашутът. Честно казано, за второто не върви да се разбива хармонично семейство.  И съм уверена, че поне в 50% от семействата се е случвало. Вероятно повече.

# 91
Не, другият следва като си е отворил очите, да си прави изводите. А не пак да следи околните Simple Smile
Е как ще си отвори очите без доказателства, само на база основателни съмнения ?
Ако всяка седмица мъжът ти ходи в командировка в друг град, през деня, или във вашия град, на хотел, и градът е голям, а ти си на работа, как точно ще разбереш? Ще чакаш някой да ти каже, че да го питаш, и той ще ти отговори честно и искрено?
Или, щом си се прибира вечер, не е изневяра?

# 92
Няма начин да се озова с мъж, който ходи в такива командировки засега. Ако тръгне, ще му мисля Simple Smile

# 93
  • Далечният изток
Не, другият следва като си е отворил очите, да си прави изводите. А не пак да следи околните Simple Smile
Е как ще си отвори очите без доказателства, само на база основателни съмнения ?
Ако всяка седмица мъжът ти ходи в командировка в друг град, през деня, или във вашия град, на хотел, и градът е голям, а ти си на работа, как точно ще разбереш? Ще чакаш някой да ти каже, че да го питаш, и той ще ти отговори честно и искрено?
Или, щом си се прибира вечер, не е изневяра?
Щом ходи по командировки, задължително започваш да му следиш телефона и да му го ровиш периодично, защото няма начин да не изневерява...
Ама направо се развеждай. Как се живее с вечни съмнения и недоверие?!

# 94
В2022, какво, ако мъжът ти му се наложи да ходи всяка седмица командировка в друг град, веднага ще се разведе? Или, ако ходи на хотел във вашия град, очакваш той да ти каже - мило, следобед бях много изморен, и си взех стая за почивка за 2 часа😁🤣
Аида, написах при основателни съмнения, а не профилактично. Даниела е имала явно повод за такива съмнения, щом е изловила благоверния да си пие винцето след работа с колежката.

# 95
Бас държа че авторката не получи адекватни съвети.Апартъмента баща ми постъпи наивно  тогава и го преписа на двамата.Напуснах го и си тръгнах даже подадох молба за развод той дойде да ме търси.С уговорката че ще приключи окончателно с нея но не му вярвам. Не беше една седмица,а цели шест месеца.Няма да коментирам повече.Просто дадох съвет.А ,вие като чета много адекватни съвети давате .Да му се извинява!Да го спука от секс !Ама извинявай той наистина,ако има нещо с тази много ще му е до секс с жена му .А ,ако е някакъв с огромно его ,по този начин тя ще му стане изтривалка.В такива ситуация ако нямаш доказателства си мълчиш и наблюдаваш от страни.В такива случаи не почваш с рогата напред, защото никога няма да си признае човек че изневерява.

Нали се сещаш, че ако се разведете, половината от апартамента си остава за него? Може да ти предложи да изкупиш неговата част. Ако нямаш пари или не искаш, може да я продаде на трето лице. Може да си отдаде под наем неговата част на тумба цигани...

Защо го следиш тогава, след като едва ли ще се стигне до раздяла по твое желание, и само може да влошиш положението? За няколко дни да отидеш при майка ти, си е плашене на гаргите, нищо повече.

# 96
  • Далечният изток
Какви са тия основателни съмнения? Ходи в командировка? Даниела го е изловила, ама в момента още е с него и продължава да го следи. Мъка, мъка.... Наистина се чудя как живеят тези хора така да тормозят себе си.

# 97
Аз нямам съмнения в нищо и темата не е моя Simple Smile

# 98
  • Далечният изток
А, Василиса питах. Тя твърди, че при "основателни съмнения" всичко е позволено.

# 99
Ми приемете че има хора които се съмняват и нарушават границите на личното пространство.. както приемате че има хора които изневеряват и рушат доверието на партньорите си.
Много ясно, че като само се съмняваш и нямаш доказателства няма да тръгнеш да се развеждаш.
А това за мъжа на Даниела, който можел да отдаде под наем на тумба мангали половината апартамент … нямам думи как ви хрумват тия глупости?!

# 100
Даниела, започва да ми става жал за тоя твой мъж.

Gabrielle - един човек, който е започнал да се съмнява, рядко успява да спре налудничавите си мисли. Аз пък си мисля, че повечето жени са попадали в така ситуация, идеята е, че да живееш в следене, треперене над мъжа и скубане на коси НЕ е вариант. А, ако една жена е решила, че НЯМА ДА МУ ВЯРВА, то няма никакво значение какво прави или не прави мъжа. Затова и ревността е толкова пагубна, създава порочен кръг, от който единственият изход е раздялата. Или измъчването с години.

# 101
Да бе, единственият изход е раздялата. Особено, ако няма деца, млади сте, и нищо не ви свързва.
Много е лесно тогава.
А може пък истината да даде възможност на жената и тя да полети на крилете на любовта, или поне да се подготви финансово и емоционално за раздялата.
Щото колко български жени могат да си позволят сами да гледат деца и да плащат кредит за жилище, почти всички, нали?

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 22:36 от Прекрасная Василиса

# 102
Да бе, единственият изход е раздялата. Особено, ако няма деца, млади сте, и нищо не ви свързва.
Много е лесно тогава.
Не съм толкова млада на 40 съм

# 103
Ох, да, друго си е цял живот агенти 007 и ММА бойци за честта на мъжа. Смисъл, ако искаш да стоиш с някого заради деца, къщи и рибки, къде си тръгнал да “разкриваш” любовници? Така де, предостатъчно жени не си развалят комфорта и нямат желание да разкриват истината, каквото и да е тя. Ма тук хем се иска пълно разкритие, хем не се иска раздяла, хем се иска да не се лепят нахалници, хем не-знам-си-какво, ееее…как да стане? Ще го хванете тов мъж! Ура! И после? Най-елементарното нещо в човешката психика е, че когато нещо му се размине един път - значи няма проблем и да повтори.

# 104
Визирах поста на Савии, че млади и без багаж лесно дават съвети за раздяла. . Че тя явно е в началото на връзка и има пълно доверие на партньора си. Ама да я питам след 20 години.
Ми, на някои жени, въпреки наличието на деца, може пък и да им пука какво правят мъжете им, и доколко все пак са техни тия мъже.

Общи условия

Активация на акаунт