Пръстени и брачни халки

• 1 844
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Нося годежния си пръстен защото с него съм емоционално обвързана. Халките, свекърите ги направиха, напреки на желанията ми и златото което дадоха нашите ( беше халката на баба ми - много широка, по грамаж ставаше за 3 пръстена исках от нея да са). Уж казаха че ще направят както  искаме но накрая стана както те смятаха за редно - ни модел ни материал .... Направиха ги по свое виждане  при техен златар от някакво  си злато. Върнаха ми парче злато остатък, не от бабиното. Съответно никога не съм я носила моята. ММ я носи за кратко но после възмъжа и престана да му става. Не мисля че халките  са израз на нашата обвързаност, ако беше така, вече нямаше да сме заедно Simple Smile
За мен цялата ситуация  която се случи тогава ( да ми се налагат нежелани за мен неща , а аз деликатно да си мълча чунким да не ги обидя) - е урок да не се меся в желанията на децата си. Нищо хубаво няма да излезе. Даже си мисля като преподписваме някой ден, да си направим халки каквито ние искаме.

# 16
  • Варна
Ние сме стара двойка отпреди времето на годежните пръстени... А халките след 15 г. не ни стават. Освен това, в работата на мъжът ми не е много удачно да носи пръстени, а пък аз развих слабост към среброто. Ама годините ни заедно станаха 35, все пак смятам, че халките  са символ и поне в началото трябва да ги имаме.

# 17
Аз си нося халката с радост и гордост. Съпругът ми не носи неговата, понеже работата му е такава, че би било опасно и безотговорно. Слага я по поводи. Заедно ходихме да избираме и поръчваме модела. Сякаш беше вчера.

Годежен пръстен нямам.

# 18
Носим си халките. Никакви други пръстени или накити не нося. Не понасям да ми се мотка нещо по ръцете.
Свалям я като меся кайма или тесто 😊

# 19
  • Между гори и планини
Халката и годежния пръстен свалям колкото да почистя. Сраснаха се с ръката ми. Мъжът ми също никога не е свалял него халка. Исках да бъда омъжена точно за този мъж, нося фамилия му с гордост и щастие, тези пръстени не са просто бижута ( аз имам много други) , а символ на любовта ни

Общи условия

Активация на акаунт