💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 008
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ахаа, играта на Силвето значи. Grinning
Хмм, това си е класическа игра за ИВ. Винаги се дава по 2 пъти на сезон. Още от сезон 1 я има.
Мхм, сложно е за прогнозиране. Води се за женска битка, но не съвсем... Зависи си от човека, строго индивидуално е.
Затруднявам се да прогнозирам. Хайде пак залагам на Анджи, защото буквално на предния ден игра нещо подобно и ще има тренинг. А и е лекичка, по-лесно ще се движи по гредата. Simple Smile
Какъв наивник си Simple Smile
На вчерашната игра въженцето се движеше с тяло,сега с ръце.
На Анджи ръце останаха ли й ?
Че и номинирани четирима - Анджи ли ще е с имунитет,че боговете да пратят всички останали да се трепят?
Мяу! Simple Smile

# 241
Аз само гледах предаването и ви четох във форума досега (даже и се наложи да възстановявам парола за профила, толкова съм го ползвал) И пиша за първи (и възможно- за последен) път тук. Няма да се хареса на някои потребители, но ... Моят фаворит е  Анджи. Тя си е зверче, тренирана малка бойна машинка. При това- с глава на раменете- явно тя е създала женската коалиция- казват- за пръв път има женска коалиция, издържала толкова дълго в игрите. Но не тя е развалила коалицията- справка подкастите на Силвия и Деси. Пак тя прави отчаяни опити да пробие този тандем, който дразни всички (или почти всички). В няколко епизода вече става ясно, че е сама в това си начинание- няма да коментирам безгръбначните и непрозорливи. Оставена сама срещу всички, какво да направи друго? Вие сигурно имате блестящи гениални идеи как бихте преборили тандема МиД? Казвате- о, ама тя мина на тяхна страна, как може така, каква изведнъж станала! Ами явно може, като виждаш стените наоколо. И пак виждаме, че още й е останал хъс да развали супер партито на двамината. Да видим дали някой ще я подкрепи или пак ще я хвърлят на арената. Между другото, аз мисля, че не я харесаха, защото ги е страх от нея. Тя не се предава, бори се до последната секунда и е опасна за всеки на арената. Както и да го увъртат играчите, за мен лично е видно, че не смеят да ходят срещу нея на битка. А и колко скалпа вече висят на колана й? 3, 4, 5? Дали няма да се окаже, че е елиминирала най-много участници дотук? Относно последната битка- с жилетката. Ок, казвате, че не било честно Калоян да е с жилетка, но... тези жилетки нали не са отсега? После- далеч не през цялото време беше носена жилетка. После- на някои елементи жилетката пречи на един, а физиката например пречи на друг- Анджи е нисичка, много трудно стигаше до обръчите дори само да се хване за тях. Но ги минаваше. Лесно й било на гумите заради ръста. Че то Калоян не минаваше през гумите. Пълзеше си под тях! Падат двамата- Димо крещи на Калоян- продължавай! Пада Анджи- връщай се! Наказаниеее, искам наказание?! Да, но Калоян беше този, който поиска наказание пръв. (Защо Деси не се е сетила и не й предложиха, май е друг въпрос. Но стана ясно, че Деси се е явявала на кастинги "от години", както каза Ралица. И не е толкова нова и боса, та да не знае, че може да се поиска наказание). Битката била нагласена... за кой- за Анджи или за Деси? Казвате- "за Анджи", удобно пропускайки факта, че бяха двете на тази битка с Калоян. (Относно травмите на участниците и защо изобщо продукцията допуска такова нещо- счупената ръка на Пелипенко, мазолите на Деси, окървавените ръце на Калоян, безчувствените крака на Анджи, откритите рани на играчите, да се пълнят с пясък и морска вода... та те там още от началото на сезона са така изтезавани, че ако продукцията трябва да поеме лечението и възстановяването им, сигурно да е фалирала досега). Да не изтъкваме и други подробности, остана на финала Ралица да каже на Анджи- ти изненада цяла България... а аз останах с чувството, че най-изненадана остана продукцията. Колкото до феърплея- някъде точно Анджи да не е играла феърплей? И аз харесах Павел, но айде, моля- забравяте как бутна Караолис на стената ли? И наставленията, които даваше после на Раду. Дълго стана, и сигурно няма и да го четете (и не трябва, всеки тук си има мнение и симпатии, съответно антипатии към даден играч), затова да не ви отегчавам- за разлика от някои плазмодии там, Анджи е борбено, тренирано, достойно и умно момиче и аз й желая успех и да стигне възможно най-напред на финала. А защо не и да направи така чаканата изненада- да го спечели!

# 242
Аз не обвинявам Анджи за разпада на коалицията им, даже се радвам, че я разпадна Joy Анджи е машинка, спор няма. Има място в челната 9ка. Както и Калоян заслужаваше да продължи, както и Деси.. общо взето за мен е нечестно и непонятно наличието на Маги и Микяй при финалистите... те със сигурност не залсужават, най-вече Мики Маус...

А Силвия само се излага с тази карикатура, но тя доказа, че не е на тази планета, та й е простено..

И на база на какво не заслужава Маги  - че има повече спечелени индивидуални битки от Анджи и Калоян взети заедно ли??? Или щото е много добричка и не мисли на никой злото? Най вероятно щото е по мълчалива. В Игри на волята  се доказваш на терен , а там Маги се е доказала като най силната жена.

Добре, съгласявам се, че наистина е добра на терена, но ме дразни, че няма мнение. То едно е да си добричък, друго е да нямаш мнение и всеки да те ползва както му е удобно. Трябва да поработи над това. И да, обира негативи покрай Микяй.

# 243
Да не забравя безумните коментари на водещите:
Димо:
-- Анджи идва с големия поднос. Но дали не носи вътре собствената си глава?

Ралица за Калата:
-- Титанична сила и ум като бръснач!
Аз:
-- За кого говори?   Момчил беше миналия сезон   Simple Smile

# 244
  • На Изток от Рая
Преди малко изгледах подкаста с Калоян. Приятен млад човек🙂. Добро впечатление ми направи за разлика от игрите.
Каза, че много се дразнил на женската коалиция, не заради самата коалиция, а защото на жените много им връзвало и били супер спокойни през цялото време. Отчита като услуга това, че са го пратили при Дръзките. За Мартин каза, че не харесва играта му като цяло и че е не достойна, особено коментарите му по синхроните, но не отрече физическите му качества. Полипенко била  жената, която най-хващала окото. Относно номинациите вчера, отново каза, че заради Деси не са гласували за дуото. Мислели за разговор с Анджи, но заради номинацията на Деси се отказали мислел е че по-лесно би могъл да привлече Маги и Микяй отколкото Анджи, това го каза заради въпроса на Ваня, щом са искали да говорят с Анджи защо са номинирани потенциален коалиционен партньор. Каза също, че Анджи е заслужила победата и че се е доказала като силен участник.

# 245
Голяма глупост тоя лаптоп! Сега разбрахте ли защо само тях двамата, за първи път, водещите прегърнаха и го излъчиха? Ако не е Ралица да издрънка плана, то лаптопа на изпроводяк ще си свърши работата Unamused

# 246
Гешев иска да пада първи в тази битка ,да върви за грошове и той Joy и противник да си избира.Ясна е схемата

# 247
  • На Изток от Рая
Калата пак ми изтри хубавото впечатление от подкаста... Е, може ли така да издаде плановете на коалицията си.

# 248
Гешев ще саботира. Ясно на кой ще се трие сол на главата

# 249
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Калата като за последно какви глупости надрънка на лаптопа. Close Сякаш нарочно го направи, само за да затрудни още повече играта на контракоалицията. Специално посланията към Раду и Гешев бяха смешни. Те Калоян чакат да им каже какво да правят. Или пък искаше да покаже на изпроводяк колко много я разбира играта.
Много тъпо, Кала!

# 250
Друг път имало ли е такива разпити и издаване на планове, май не помня. Те казаха в прав текст на Мартин и Добрин, че има коалиция, ясно е, че Анджи сама няма да тръгне срещу тях.

# 251
Мартин пазел Анджи JoyJoyJoy като я номинира на всеки съвет

# 252
Калата и той големи идеи дава ,а то не става така лесно.Ето Геша сега ще трябва да се жертва ,няма кой друг.

# 253
Калоян и Деса друга работа нямаха ли си?
А, Ралка?
Ей това дразни.
За едни така, за други инак. Е, няма да ги харесам.
Тъпа продукция, тъп сценарий.

# 254
Хайде играта на Мани фън Шуй. Тя нямаше пет шест органа и от водата получаваше алергични крампи но на тая игра блестеше.

Общи условия

Активация на акаунт