💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 012
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 225
Много приятно представяне на Деси в “След игрите”.

# 226
Здравей!
Отдавна не се беше заяждал с мен. 🙂
Не съм знаела, че коментарите ми ще излязат един след друг. Четях и коментирах с цитат. Сега виждам, че са поредни. Прощава ли ми се грехът, г-н Началник?
Никога не съм знаела, че може да се пишат 2 коментара един след друг. Дори преди, когато съм пробвала, не е можело.

Кремона, по принцип нямаш право да пишеш два поредни коментара един след друг. А и когато отговаряш на цитата, отговорът се пише ПОД цитата не над него.  Нямаше ли правила този форум?

# 227
Хора, извинявам се, но.. не разбирам - моля за разяснение. Каква е тази ос?

Нищо не коментирам, само качвам пост от ФБ

"Операторите издъниха продукцията! Снимаха в близък план оста на Калоян."

Това е, което държи и върти дисковете отдолу. Преди мислех, че е от самите дискове, че са криви, но явно е било желязото.
Аз също си мислех, че или той не вижда добре дисковете да са центриране, или пък може да е от заснимането, защото виждах, че нещо не е наред с тях. Е, разбира се предположих и нещо за оста да не е наред - случайно или не. Макар че в ИВ няма случайни неща.

# 228
Много приятно представяне на Деси в “След игрите”.

Моля за резюме. Не ми се слуша 🙏

# 229
Аз пък очаквам размествания на картите по нататък. Ще има обединение срещу дуото, в това съм почти сигурна. За битката тази вечер нямам никакви предположения. Тази битка не е женска, а за хора със здрава психика. Такава могат да имат, както мъже, така и жени.

Относно двойните стандарти на зрителите, тях винаги ги е имало. Всеки вижда нещата през призмата на това кого подкрепя. За тези, които не харесват Анджела, Калоян бил най-силния играч там, макар да не разбрах аз лично какво му е толкова силното. Анджела поне изкара няколко елиминационни, а на Калата това му беше първата. Няма дори 1 спечелена индивидуална битка. Но понеже е Анджела, всичко било нагласено. Тая снимка дето някой я е пуснал на тоя кол със зелен фон, даже не е за коментирате 😂
Но нищо де, нека всеки вярва, в каквото сам избере и прецени. За мен Калоян никога не е бил сред силните участници. И не, не е, защото не го харесвам. Аз и Раду не харесвам, но той Е силен участник и винаги е бил. Това няма как да се отрече.

Дизи, наистина ли е такъв проблем кой пише под цитат, кой над цитат и кой бил пуснал 2 коментара един след друг. В смисъл? Сериозно ли???

# 230
Деси в Подкаста ,каза че си била харесала един от учасниците от ИВ този сезон Stuck Out Tongue Winking Eye ,ама като излязла и разбрала ,че той си имал приятелка .Не каза кой е.Подозирам ,че може да е Капитан Стан Joy

# 231
Аз мислех, че тя е от другия отбор Grinning

# 232
Първоначално в битката бях за Анджи, Калоян не ми е кой знае колко симпатичен от самото начало. Но след като видях как го прецакват с жилетката, ми стана ясно какво му се готви и си промених диаметрално подкрепата, като му стисках палци до края.

Това с тежката жилетка на стълбата на такава височина над плиткия басейн беше брутално, жестоко и много опасно. Нямаше как в края ѝ да се оттласне, както иначе го правят, и да скочи отвъд басейна. За мен беше цяло чудо, че не се преби и остана със здрави крайници при паданията си. Наистина е железен, евала.

Топ реплики на Димо в епизода:
"В ИВ всеки сам кове съдбата си"
"Ето колко справедлива е жилетката!"
JoyConfounded

# 233
Силвето с поздрав към Анджи за вчерашната победа Heart

Много грозно.  Манджи да благодари на продукцията иначе щеше още с битката с Венци да е аут Joy
Сиса явно не преживя факта, че и Раду и Калоян я надживяха в играта. Жалка история

# 234
Аз пък очаквам размествания на картите по нататък. Ще има обединение срещу дуото, в това съм почти сигурна. За битката тази вечер нямам никакви предположения. Тази битка не е женска, а за хора със здрава психика. Такава могат да имат, както мъже, така и жени.

Относно двойните стандарти на зрителите, тях винаги ги е имало. Всеки вижда нещата през призмата на това кого подкрепя. За тези, които не харесват Анджела, Калоян бил най-силния играч там, макар да не разбрах аз лично какво му е толкова силното. Анджела поне изкара няколко елиминационни, а на Калата това му беше първата. Няма дори 1 спечелена индивидуална битка. Но понеже е Анджела, всичко било нагласено. Тая снимка дето някой я е пуснал на тоя кол със зелен фон, даже не е за коментирате 😂
Но нищо де, нека всеки вярва, в каквото сам избере и прецени. За мен Калоян никога не е бил сред силните участници. И не, не е, защото не го харесвам. Аз и Раду не харесвам, но той Е силен участник и винаги е бил. Това няма как да се отрече.

Дизи, наистина ли е такъв проблем кой пише под цитат, кой над цитат и кой бил пуснал 2 коментара един след друг. В смисъл? Сериозно ли???

И аз не доумявам как се претендира, че Калоян е сред най-силните играчи в игрите изобщо и колко било жалко за него с неговите 4 индивидуални и загубени битки (дори и след като си поиска наказание). Joy

А и аз ще си вметна, че колкото и да не симпатизираме на Анджи за разпада на коалицията си, тя се е доказала пъти повече от Калоян и си е спечелила цели три елиминационни битки. Очевидно е кой колко заслужава повече Joy

# 235
Аз не обвинявам Анджи за разпада на коалицията им, даже се радвам, че я разпадна Joy Анджи е машинка, спор няма. Има място в челната 9ка. Както и Калоян заслужаваше да продължи, както и Деси.. общо взето за мен е нечестно и непонятно наличието на Маги и Микяй при финалистите... те със сигурност не залсужават, най-вече Мики Маус...

А Силвия само се излага с тази карикатура, но тя доказа, че не е на тази планета, та й е простено..

# 236
  • София
Ако Раду отстрани Анджи по някое време в играта, дали Силвия ще направи подобна карикатура?

# 237
  • София
Ние имаме такава жилетка с тежести в къщи, 10-15 кг, не знам точно. Мъжът ми понякога тренира с нея. Аз само да я вдигна да почистя под нея и свят ми се завива. Дори не си представям колко ли е трудно да се мине с такова нещо по въпросната стълба на ръце висейки над мръсното блато. И как веднъж поне не му смениха водата на тоз жабурняк. Потрисам се всеки път някой като падне вътре.

# 238
Аз не обвинявам Анджи за разпада на коалицията им, даже се радвам, че я разпадна Joy Анджи е машинка, спор няма. Има място в челната 9ка. Както и Калоян заслужаваше да продължи, както и Деси.. общо взето за мен е нечестно и непонятно наличието на Маги и Микяй при финалистите... те със сигурност не залсужават, най-вече Мики Маус...

А Силвия само се излага с тази карикатура, но тя доказа, че не е на тази планета, та й е простено..

И на база на какво не заслужава Маги  - че има повече спечелени индивидуални битки от Анджи и Калоян взети заедно ли??? Или щото е много добричка и не мисли на никой злото? Най вероятно щото е по мълчалива. В Игри на волята  се доказваш на терен , а там Маги се е доказала като най силната жена.

# 239
Маги събира негативи заради плъшока Микяй.

Общи условия

Активация на акаунт