💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 054
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 210
Хората си се веселят, а ние тук се пънем да търсим справедливост.
https://www.facebook.com/share/r/1DZEYyWCJ3/

# 211
Жълтите дискове поне от 2 сезона съм забелязала, че се въртят на криво винаги. Не е от сега този проблем. Който е бил на тях винаги е била накриво кулата. Пуснете си от миналия сезон и ще видите. Даже не помня кой като по чудо я запази права, така се извиваше встрани, сякаш всеки момент ще падне.

# 212
  • София
Силвето с поздрав към Анджи за вчерашната победа Heart

Ох, на Силвия тъпизмите...
Анджи не го победи, заради мускулите си, а заради забавянето със жилетката.. А Калата го е нарисувала страшен като Кашчей... Изключително подигравателни са й карикатурките..

# 213
Днес Павел е рожденик! Да е жив и здрав!

Поздрави от Маги и Микяй.

# 214
Силвето с поздрав към Анджи за вчерашната победа Heart

Ох, на Силвия тъпизмите...
Анджи не го победи, заради мускулите си, а заради забавянето със жилетката.. А Калата го е нарисувала страшен като Кашчей... Изключително подигравателни са й карикатурките..

Не демонстрира добро чувство за хумор Силвия. Идеите са и тъпи. Особено тази сабя.

Нещо такова 😄

Честит да е Павката!

# 215
Не демонстрира добро чувство за хумор Силвия. Идеите са и тъпи. Особено тази сабя.
Намирам изображението за отвратително. Моля, ако може подобни "произведения" да са в "скрит текст".

# 216
  • София
Изгледах епизода и ви изчетох. Този път сте изписали над 10 стр. Похвално. 😊

Амии, видяхме ги нашите герои с какво робско мислене са... Нищо не ги оневинява. Ралица им казва, че номинираните ще са двама и то на тройна елиминация и след това дори пита първо Мартин и Добрин дали ще купуват грошове и те отказват. И на никой не му хрумна да стреля по тях, а можеха сега да ги изпратят на тройната елиминация с Деси.
НО тук има нещо, което забравяте, защото не го мернах в коментарите. Добрин има огърлицата и щеше да я използва и да се спаси. Разбира се това не ги оневинява, защото те не знаят, че я има. Ние като зрители знаем.
Ако тази вечер има четворна номинация както казахте (хаха, това ще е нещо невиждано, но и безумно и против всякакви правилна и логики) и Мартин и Добрин отново не са номинирани ги признавам за наследниците на Хари Худини. 😀

Но логичен съвет, познах какво ще стане. Като видях битката и най-вече като нарамиха Калата с 15 кг. (които може и да са повече, защото тежестта може да се манипулира) прогнозирах победа за Анджи и така и стана. Simple Smile
Деси не ми е направила особено добро впечатление на терен, освен точност и пъзели, а при толкова много халки и обръчи бях сигурен, че ще е последна.
В случая имаше извинение заради мазолите, но не знам защо се обвиняваше в подкаста с Ваня, сякаш тя е виновна за тези мазоли. Не, просто малшанс, няма виновен. Жалко е да се отпадне по такъв начин. А и наистина как не се сети за 2-те минути. Пък после кой знае какво щеше да стане...

Анджи и Калоян падаха на стълбата, но вече от третото минаване ако не се лъжа или четвъртото. Нека имаме предвид, че преди това със сигурност минаха 2х2 обръчите + стълбата, а и са мокри. Като са мокри се хлъзга. Отделно Калоян има и 15 кила на гърба си, които при него са много повече (дори и да са точно 15), защото жилетката му беше мокра. И самата жилетка те дърпа назад. Така че аз извинявам и двамата за минутите наказания, които използваха.
Ако я нямаше жилетката Калоян щеше да спечели преднина с минути пред Анджи. Не знам обаче дали би му стигнала за дисковете, по-скоро да. Видяхме, че разликата в края беше минимална. Горе-долу бяха равни, когато на Калоян му падна за последен път кулата.
Така че колкото и да харесвам Анджи и да и стисках палци, то според мен продукцията си прецакаха Калоян.

Дано за последен път гледаме жилетки на терен. Това е едно от най-големите безумия на тази продукция.

Поне снощи гледахме една от най-драматичните битки този сезон. Нито за миг не ми беше скучно и добре им се получи. Simple Smile

Радвам се разбира се за Анджи, Калоян така и не го харесах. Стискам палци да влезе в топ 5. Simple Smile

Дали Анджи ще се опита да направи преврат с Гешев и Раду? Това ще е интересното. Въпреки, че в момента тя е в по-изгодна позиция в коалицията им заради многото грошове, а и Д и М не харесват особено много Мики.
Но пък Анджи тях не харесва и според мен със сигурност ще има разговор с Гешев и Раду. Въпросът е Микяй и Маги какво ще сторят.

Не видях днешната битка каква ще е и не мога да направя прогноза.

# 217
  • София
Diavolo, битката довечера е тази с въженцето и реденото на тухличките.
А нещо друго се присетих, тази седмица със сигурност ще бъде тествана теорията на групата тук за жилетките Nerd

# 218
  • София
Тази година не дадоха играта с блокирането на тунели на плажа с "камъни и дървье" и последващо промушване на отборите през тях. Искаше ми се да я видя.

# 219
  • София
Ахаа, играта на Силвето значи. Grinning
Хмм, това си е класическа игра за ИВ. Винаги се дава по 2 пъти на сезон. Още от сезон 1 я има.
Мхм, сложно е за прогнозиране. Води се за женска битка, но не съвсем... Зависи си от човека, строго индивидуално е.
Затруднявам се да прогнозирам. Хайде пак залагам на Анджи, защото буквално на предния ден игра нещо подобно и ще има тренинг. А и е лекичка, по-лесно ще се движи по гредата. Simple Smile

# 220
Diavolo, битката довечера е тази с въженцето и реденото на тухличките.
А нещо друго се присетих, тази седмица със сигурност ще бъде тествана теорията на групата тук за жилетките Nerd

МиД няма да са на елиминация и за жалост няма да видим дали на тях ще дадат жилетка, ако играят с жени. Според мен МиД ще се включат баш на финала да играят, а там ще са с Раду или Гешев. Общо взето не очаквам бунт довечера. Всички са като едни агънца пред заколение и си чакат реда..  направо ме побъркват какви са смотани Joy

# 221
На Калоян жилетката със сигурност стана по-тежка когато се намокри, защото в тия джобчета има пясък .
 Като се намокри става много по-тежко. След битката Калоян ми се видя, че не е много разочарован. Като, че ли му беше подсказан резултата от битката.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 14:23 от mery_poppins1

# 222
Всяка елиминационна битка трябва да започва с теглене на чоп кой в кой коридор да бъде. Иначе винаги има съмнение за измами и прецакани участници.
Калоян е един от най-силните участници във всички сезони. Изключително комплексен и с много воля. Беше удоволствие да го гледам как се състезава!
Аз лично много се разочаровах, че Анджи спечели. Защото пак ще се скатае, ще й се разтреперат гащите от страх и няма да направи нищо по въпроса с онези двамата. За съжаление неслучайно има приказка дребна душа в дребно тяло.

# 223
Хора, извинявам се, но.. не разбирам - моля за разяснение. Каква е тази ос?

Нищо не коментирам, само качвам пост от ФБ

"Операторите издъниха продукцията! Снимаха в близък план оста на Калоян."

# 224
Хора, извинявам се, но.. не разбирам - моля за разяснение. Каква е тази ос?

Нищо не коментирам, само качвам пост от ФБ

"Операторите издъниха продукцията! Снимаха в близък план оста на Калоян."

Това е, което държи и върти дисковете отдолу. Преди мислех, че е от самите дискове, че са криви, но явно е било желязото.

Общи условия

Активация на акаунт