💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 841
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 75
Калоян го съсипаха с тази жилетка. Съветът и в частност Микяй и Маги , аз ги наричам пажове- пълна скръб.

# 76
Само Маргарин като играе срещу жени няма жилетки Joy
Чистят пътя на съселите яко.

# 77
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Направо ще се гръмна, поредната пропиляна отлична възможност да номинират М и Д и пак никой не предприе подобен ход. Деси искала Анджи. Ами хубаво, но елиминацията е тройна, прецакваш си бъдещата игра заради съмнителното предимство Деси да остане във формата. И сега ако си тръгне Калоян, кел файда, че Деси е останала, ако изобщо остане.
Трябваше силните да привикат Раду, а той да дръпне Мики и Маги, те лесно се пришиват към най-силната коалиция.

Дяволче, благодаря за една от последните страхотни теми! Този сезон не заслужава такава отдаденост и труд, но всяка тема е като произведение на изкуството.
Аз се ядосвах през цялото време почти на глупостите, които сътвори продукцията с този силен каст. Толкова много похабен потенциал на блата и изолатори... Но въпреки това ми е малко криво, че предаването свършва и няма да има какво да си коментираме така оживено.

# 78
Благодаря за новата тема! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Много вяло глегам последните епизоди, съвсем отгоре-отгоре. То няма и голям смисъл - обобщено двама души доминират над всички останали, все едно са ги облъчили.

П.П. Стискам палци на Анджи!

# 79
Като падна Калоян защо му се брои?
Анджи е кинта и 20 и не може да стигне халките няма никакъв проблем,  но че Калоян е с 15 кила е драма. Не разбирам.

# 80
Съжалявам, че ще ги сравня ама... Пелипенко игра със счупена ръка Rolling Eyes

# 81
  • София
А, наказания, чудесни финалисти.
Не им е мястото там и на Анджи и на Калоян.

# 82
Аз като една жена за пореден път ще питам защо Калоян е с жилетка??? Нали сме равни жени и мъже... равни, равни, ама не баш..

# 83
Оф, какво се правите, че не разбирате какво означава, когато някой говори за равенство между мъжете и жените? Става въпрос за права, не за това, че са еднакви по сила или каквото и да е...

# 84
  • София
Ееее, това е пълна пародия вече. Да вземат още наказания и направо на финал.
Играта е направена като за Анджи днес.

# 85
Микяй да не е роднина на Божинката, имах някакво дежавю като го слушах

# 86
А аз ще питам защо Мартин като игра с жени не беше с жилетка? Grinning имам чувството, че нарочно Димо повтори поне два пъти, че такива са правилата, този сезон ВИНАГИ мъжете имали допълнителна тежест. Абе детската градина...

# 87
Димо ще получи нервна криза в момента, в който има шанс Анджи да поведе Wink .
Няма как жени и мъже да са равни. Силата на двата пола е различна. Но трябва да бъде помислено как да балансират игрите.

# 88
Така без желание гледам, както никога досега.
Микяй, Маги, Стан  и Анджи бетонираха сурикатите. Страх. Мишки. В четвъртък и петък ще гледаме как опосумите тръгват с 30 мин преднина.

# 89
  • Буркина Фасо
с 15 кила жилетка изравняват силите. а като жилетката се намокри и стане + 20 кила силите вече не са равни. Smiley
Калоян губи време да се провира през гумите заради дебелината от жилетката, губи време да я облича и съблича...

Общи условия

Активация на акаунт