💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 844
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 90
Много симпатизирах на Раду през целия сезон, но това бясно извъртане към Маги и Микяй на всяка цена, само заради общото им заточение с Павел не ме изкефи... показва безпринципност... ако имаш морал и принципи и наистина силна психика, не може само, защото си бил затворен 20 дена с някой си и да си готов в първия удобен момент да предадеш и стреляш по единствения останал вътре твой съюзник от преди да идеш на изолатора (визирам Калата, по повод това, че Раду без проблем е готов да стреля по него просто ей така...) просто звучи мега долно и предателско това..
Не е точно така, защото Раду имаше намерение още преди да отиде в изолатора да играе вече срещу Калоян и Борисенко като влязоха в силното племе при обединението! Той беше решил да играе с женската коалиция, защото е било време да чисти мъжете, но след това отиде в изолатора!

# 91
  • На Изток от Рая
Ееее, това е пълна пародия вече. Да вземат още наказания и направо на финал.
Играта е направена като за Анджи днес.
Да, тя за това едвам стигаше ринговете, а сега и дисковете

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 21:22 от Countess_M

# 92
  • София
А Деси имам чувството, че осъзна, че няма да победи и затова се отказа. (Поли със счупена ръка не се отказа) А пък после и като се усети, че можеше да иска наказание и тя и съжали, голям рев удари.

# 93
Еееее, яд ме е за Деси, не заслужаваше такова отпадане. Силен играч физически беше, не се страхуваше от битки...
Аз гледам със закъснение, но какво се случва... по сто наказания, Калоян пада навсякъде, но продължава от същото място...

# 94
Мартин на Live в инстаграм. Отговаря на въпроси.
Каза ли нещо интересно? Аз го следвах, но сега забелязах, че вече не го следвам и не мога да го последвам, не знам защо... инстаграм не ми дава.

# 95
Само Маргарин като играе срещу жени няма жилетки Joy
Чистят пътя на съселите яко.
ОФФ, на мен ми направи впечатление как Димо каза, че този сезон всички мъже като са срещу жени носят жилетки! Та аз се чудя Мартин да не би да го броят за Мартинка!🤣🤣🤣

Мартин кога е бил срещу жена, че не помня?

Иначе много щедро всички да се съобразят с желанието на Деси, но после ще продължат да се чудят защо Добрин и Мартин са още в играта... Като знаят, че ще си ходят двама, как пък не се събраха всички(с Маги и Микяй) да номинират двамцата, все един ще отпадне по този начин, дори с риска другият да стане по-богат и Десислава да отпадне. Те наистина цялостно позволяват да ги водят. Вече не знам дали дуото просто е супер добро, или на другите не им се занимава да мислят (предполагам и двете в комбинация). И аз вече нямам любимци, но за сегашната битка съм за Анджи.

# 96
ОФФ, на мен ми направи впечатление как Димо каза, че този сезон всички мъже като са срещу жени носят жилетки! Та аз се чудя Мартин да не би да го броят за Мартинка!🤣🤣🤣

На капитанска срещу Силвия се сещам аз.

# 97
  • Буркина Фасо
като цитирате си изкарвайте поста извън цитираното.

Иначе много щедро всички да се съобразят с желанието на Деси, но после ще продължат да се чудят защо Добрин и Мартин са още в играта... Като знаят, че ще си ходят двама, как пък не се събраха всички(с Маги и Микяй) да номинират двамцата, все един ще отпадне по този начин, дори с риска другият да стане по-богат и Десислава да отпадне. Те наистина цялостно позволяват да ги водят. Вече не знам дали дуото просто е супер добро, или на другите не им се занимава да мислят (предполагам и двете в комбинация). И аз вече нямам любимци, но за сегашната битка съм за Анджи.

# 98
Като падна Калоян защо му се брои?
Анджи е кинта и 20 и не може да стигне халките няма никакъв проблем,  но че Калоян е с 15 кила е драма. Не разбирам.
Е аз пък не мога да разбера кое не разбираш? Не виждаш ли че и коства по-малко време да си придърпа първата халка отколкото на Калоян да сложи жилетката.
Брои му се защото се променят правилата в движение и преди време Анджи беше първата на която дадоха на елиминация наказателно време ( при това два пъти )  , нещо което Деси дори не помисли , че е възможно сега.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 21:34 от gerido

# 99
Еееее, яд ме е за Деси, не заслужаваше такова отпадане. Силен играч физически беше, не се страхуваше от битки...
Аз гледам със закъснение, но какво се случва... по сто наказания, Калоян пада навсякъде, но продължава от същото място...
Не съм съгласен. Десислава никога не е била физически силен играч. Дори когато беше на кастинг за заемане на място като резерва - се представи ужасно. Ако я сравним с играчи от предните сезони - Денислава, Мани2, Михаела и още други жени биха я победили в почти всяка битка - и то с разлика. Единственото по-специално при нея е че я бива в игрите, в които трябва да си точен - и то я бива заради практикувания баскетбол.

# 100

Игра срещи Силвия на капитанска и нямаше жилетка, а всички други маже дори и когато играеха едни срещу други имаха жилетки, може би не на всяка битка, защото не следя с интерес, но повечето битки дори и когато са мъж срещу мъж носиха жилетки, а Мартин през целия сезон една жилетка не е сложил!

# 101
Това, че точно сега по време на играта Мартин е решил, че ще отговаря на въпроси, още един път потвърждава, че другите за него са някакви досадни допълнения в игрите. Отново се опитва да привлече вниманието към 'божествената" си особа, т.е. "какво ги гледате тези слабаци, по-добре ме слушайте колко велики мисли ще родя".
Какъвто се показа в игрите, такъв си е и в живота!

# 102
  • На Изток от Рая
Димо каза, че на ВСИЧКИ елиминационни битки мъжете са с жилетки, но това не попречи Гешев на капитанската с/у жени да е с жилетка🙂. Така че не му се връзвате за плаващите правила

# 103
  • Буркина Фасо
и Калоян заминА

# 104
Анджи за да може, да поддържа мякашите опосуми..коалиционно!

Общи условия

Активация на акаунт