💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 865
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 105
И напълно предвидимо, Калоян отбелязва поредната си четвърта загуба на индивидуална битка и защото му е първата елиминационна, аут! Може и да пръхтеше, че е надвил женската коалиция с неговите приказки за смелост и битки на арената, ама член на тази коалиция го отстрани къде? точно на арената. Тежко.

# 106
И напълно предвидимо, Калоян отбелязва поредната си четвърта загуба на индивидуална битка и защото му е първата елиминационна, аут! Може и да пръхтеше, че е надвил женската коалиция с неговите приказки за смелост и битки на арената, ама член на тази коалиция го отстрани къде? точно на арената. Тежко.

Нормално. Битката беше направена точно като за Анджи.

# 107
Много ме е яд. Всеки, който подкрепя МиД не трябва да се връща. Дано се обърне срещу тях, но не вярвам. В началото много харесвах Мартин, но това самозабравяне ме отвратити.

# 108
Още ли не сте преживяли разпада на тая женска коалиция Joy
Всеки коментар е огън и жупел по Калоян
Joy

# 109
Късно е Кала за китка. Ти що не го използва Раду?
Защо го оставихте да пази Мики маус?
Айде да видим сега Анджи как ще използва и кого

# 110
  • София
Анджи ми е много симпатична, чистосърдечно момиче, но в случая бях за Калоян... Дано поне послуша Калоян и се захване с Раду и Гешев...

# 111
  • На Изток от Рая
Браво на Анджи, изкара психика. От Деси не очаквах така да скочи и да я прегърне. Калата отново загуби и този път фатално

# 112
Много ме е яд. Всеки, който подкрепя МиД не трябва да се връща. Дано се обърне срещу тях, но не вярвам. В началото много харесвах Мартин, но това самозабравяне ме отвратити.

Мартин беше много приятен до момента, в който започна да прави номера зад гърба на Митака, за пример ви давам случая в който се отметна да гласува капитанството на Димитър.

# 113
За Анджи бях тази вечер. Куче е! Много хъс, много воля! Заслужаваше да продължи. Играта не беше за Анджи, изобщо.

# 114
Ето кой са били истинските фаворити на водещите Sunglasses

# 115
Боже, Ралица прегръщала ли е, извинявам се, гушкала ли е някого досега 🙄

# 116
За Анджи бях тази вечер. Куче е! Много хъс, много воля! Заслужаваше да продължи. Играта не беше за Анджи, изобщо.

Само водните обръчи бяха срещу нея, но постоянното слагане и сваляне на Калояновата жилетка изравни нещата

# 117
Нямаше как да оставят двамата без резервно колело. Затова бързха да разкарат Деси и Калата

# 118
Ех че ме е яд за Калата и Деси  . Те не стига че им дават и на двамата наказания ( тотално несправедливо за Деси и за поредна игра  за Анджи ) че и заедно после ги пускат независимо, че Калоян е генерирал преднина. 15 кг за Калоян ей така в името на справедливостта и победата на Анджи.
Нефелът с фалцета  Мартин направо щеше да е смачкан  на това трасе с жилетка
Да се разчувства Ралица -добри деца са .

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 21:59 от gerido

# 119
  • София
Като слушам какво обсъжда с Деси и Калоян-не е надеждно резервно колело. И едва ли точно на нея разчитат, тя се гъна и увърта доста време преди да реши, че няма шанс извън коалицията им.
Верно отпадналите май са любимците-голямо превъзнасяне и целувки и прегръдки.

Общи условия

Активация на акаунт